Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2023. Noroc de bani şi o schimbare în carieră

Horoscop lunar octombrie 2023. Mercur trece în Balanță și dezvoltă nevoia de a socializa mai mult, de a petrece și de a întâlni oameni noi. Atenţie la serviciu. Pot apărea schimbări importante în carieră. 

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 13:02

- Shutterstock

Horoscop lunar octombrie 2023 Berbec

Luna octombrie este agitată și debutează cu Mercur care trece pe 5 în Balanță și deschide noi căi de comunicare în relație, apoi Venus ajunge pe 9 în Fecioară și îți îmbunătățește relațiile cu colegii, iar mediul de lucru este mai plăcut. Marte se mută pe 12 în Scorpion și vor apărea niște dificultăți financiare. Luna Nouă din 14 octombrie aduce evenimente în cadrul relației, iar pe 22 Mercur schimbă din nou semnul și ajunge în Scorpion de unde reglează niște datorii financiare. Pe 28 are loc Luna Plină în Taur care influențează finanțele personale și nu este exclus să beneficiezi de pe urma acestui eveniment.

BANI: Venus care ajunge în casa muncii face activitățile mai plăcute, iar intensitatea muncii scade pentru că poți colabora eficient cu colegii. În schimb influența lui Marte indică un mare pericol de a pierde bani sau de a avea dificultăți fiscale sau financiare din cauza unor credite. Cel mai probabil rezolvările apar o dată ce Mercur schimbă din nou semnul zodiacal în data de 22 octombrie și poți negocia.

DRAGOSTE: Dacă relația ta nu părea foarte stabilă atunci influența lui Mercur din perioada 5-22 octombrie te ajută să ai o mai bună comunicare cu partenerul și să identificați lucruri pe care le puteți face împreună, inclusiv activități casnice care înainte erau distribuite. Luna Nouă începe un nou capitol relațional, iar dacă ești singur poți profita de această perioadă pentru a cunoaște persoane noi.

Pe acelaşi subiect

Horoscop lunar octombrie 2023 Taur

Mercur schimbă zodia în 5 octombrie și ajunge în Balanță făcând schimbări importante la locul de muncă și nu este exclus să primești și oportunitatea unui post. Venus trece în Fecioară și te ajută să îți controlezi sentimentele, iar Marte trece pe 12 în Scorpion și intensitatea sentimentelor din relație devine mai puternică, iar pasiunea crește considerabil. Luna Nouă din Balanță din 14 va aduce un nou proiect profesional. Mercur ajunge și el pe 23 în Scorpion și contribuie la consolidarea relației tale. Luna Plină din Taur din 28 încheie acest periplu și te face conștient de propria evoluție personală.

BANI: Energia astrală din această lună se concentrează mai mult pe mediul de activitate și sarcinile pe care le faci. Cu Mercur în Balanță vei primi oferte interesante de colaborare sau de coordonare a unor echipe de lucru, iar Luna Nouă te poate aduce într-un alt proiect la o distanță foarte mică de timp. Există multe lucruri care trebuie rezolvate și vei fi solicitat, mai ales de către colegi pentru a-i susține.

DRAGOSTE: Venus va clarifica multe dintre sentimentele pe care le ai, iar apoi influența lui Marte dezvoltă mai ales relațiile bazate pe pasiune și pe atracție sexuală intensă. Urmează ca Mercur să ajungă pe 22 în casa relațiilor iar atunci se vor decide posibilitățile de continuare ale unor astfel de relații. Se pare că nu dorești să te atașezi emoțional foarte tare, ci mai degrabă cauți plăcerea de o anumită factură.

Horoscop lunar octombrie 2023 Gemeni

Din 5 octombrie Mercur se află în Balanță și nu te mai lasă să te pierzi în emoții și sentimente. Venus trece și ea în Fecioară pe 9 iar relațiile cu familia beneficiază de alinare. Marte este în Scorpion din 12 și relațiile cu colegii pot fi dificile și din păcate nu te poți baza pe susținerea acestora. Luna Nouă din Balanță pune accentul de nevoia ta de confort și retragere. Din 22 Mercur schimbă iar zodia și ajunge în Scorpion de unde poate aduce schimbări de program sau de activitate. Iar Luna Plină din 28 va trezi o serie de amintiri neplăcute sau te va pune în contexte pe care le-ai mai trăit dar care nu ți-au plăcut.

BANI: Se pare că există o anumită concurență sau competiție la locul de muncă, fie în mod concret și real, fie subtil, sub forma unor resentimente sau a unor antipatii puternice lucru care este relevat de Marte. Din fericire lucrurile se schimbă din 22 când Mercur ajunge în casa muncii de unde poate aduce schimbări în favoarea ta, trebuie să știi doar ce să ceri, și e important să nu mai stai în același mediu.

DRAGOSTE: Ai parte de stabilitate emoțională în prima parte a lunii. Ești rațional și foarte ancorat în prezent, iar dacă ești singur Luna Nouă poate aduce începutul unei relații de iubire. Cu toate acestea, a doua jumătate a lunii este mai sensibilă, mai ales Luna Plină te va pune într-o situație neplăcută, pe care cumva o cunoști din trecut și pare că seamănă cu o formă de abandon emoțional.

Horoscop lunar octombrie 2023 Rac

Mercur ajunge pe 5 în Balanță și pune în discuție niște probleme familiale care au nevoie de rezolvare. Venus care este în Fecioară din 9 îți conferă avantajul vorbelor dulci și al limbajului convingător. Marte trece în Scorpion pe 12 și crește foarte mult intensitatea emoțiilor, inclusiv a celor negative, iar pe 14 are loc Luna Nouă în Balanță care aduce un deznodământ pentru discuțiile purtate în familie în ultima vreme. Mercur schimbă iar zodia și ajunge în Scorpion pe 22 domolind intensitatea trăirilor tale, iar Luna Plină din 28 schimbă structura mediului social și nu este exclus ca anumiți prieteni să plece.

BANI: În această lună se pune un mare accent pe bunurile imobile sau pe terenuri care se află în proprietate comună și vei încerca împreună cu familia să stabiliți niște principii de utilizare a acestor resurse. Nu este exclus să se vorbească și de moșteniri, case sau relocări. Mai ales Luna Nouă va aduce decizii corecte care cumva mulțumesc pe toată lumea și care reprezintă un avantaj pentru tine.

DRAGOSTE: Marte te agită și te face mai sensibil la influența emoțională a celorlalți. Reacționezi rapid și puternic, inclusiv în sens negativ. Din fericire Mercur aduce o doză de rațiune în acest context, dar din 22 octombrie. Încearcă să canalizezi intensitatea emoțiilor în sens pozitiv și să o sublimezi, astfel încât să nu te lași influențat de emoții și prin urmare să reacționezi impulsiv, sub influența stimulului de moment.

Horoscop lunar octombrie 2023 Leu

Din 5 octombrie Mercur se află în Balanță și te avantajează în discurs și comunicare, iar din 9 Venus trece în Fecioară și favorizează câștigurile financiare suplimentare. Marte care ajunge pe 12 în Scorpion poate agita spiritele în cadrul familiei deoarece starea de iritare crește. Luna Nouă din Balanță îți va aduce noi contracte sau colaborări în jurul datei de 14. Din 22 Mercur trece în Scorpion și atenuează influențele mediului familial și va trebuie să te ocupi de medierea anumitor conflicte, iar Luna Plină din Taur care are loc pe 28 poate scoate la iveală anumite probleme administrative la locul de muncă.

BANI: Venus te ajută să suplimentezi venitul fie din activități care nu au legătură cu locul de muncă, ci sunt mai degrabă hobby-uri sau din comisioane, este important să valorifici orice activitate prestată. Marte poate aduce diverse pagube în casă care țin mai ales de instalațiile de apă și din acest motiv să fie nevoie de o investiție importantă pentru reparații sau înlocuirea unor sisteme.

DRAGOSTE: Avantajul tău principal în această lună este comunicarea, Mercur te susține până pe 22 octombrie să ai discuții relevante și importante mai ales în cadrul relațiilor. Ulterior atenția se mută pe modul în care percepi rolurile în cadrul relației, iar Luna Plină ar putea aduce în discuție nemulțumiri legate de jocurile de putere și influență din relații, subiect pe care ar trebui să îl abordezi cu precauție.

Horoscop lunar octombrie 2023 Fecioară

Mercur ajunge pe 5 octombrie în Balanță și favorizează dezvoltarea financiară, mai ales zona de vânzări de bunuri mobile. Pe 9, Venus trece în Fecioară și te favorizează și îți deschide drumurile, vei fi apreciat și foarte bine văzut de ceilalți. Marte ajunge în Scorpion pe 12, iar comunicarea va deveni mai abruptă. Luna Nouă care se va petrece pe 14 în Balanță indică posibilitatea de noi contracte. Mercur trece pe 22 în Scorpion și ameliorează probleme de comunicare deoarece nu lasă lucrurile interpretabile, iar Luna Plină din Taur schimbă planurile de viitor pe 28.

BANI: Încă de la începutul lunii Mercur promite posibilitatea de a câștiga suplimentar mai ales din comerț sau publicitate, iar Luna Nouă din 14 îți aduce un loc de muncă ca nou sau un contract de asociere. Atenție totuși la Luna Plină pentru că s-ar putea să îți modifice interesele, iar acest lucru înseamnă că vei relua munca pentru alte scopuri. Pierderile financiare vin din exagerare și nerespectarea legilor fiscale.

DRAGOSTE: Pentru ca Marte este în casa comunicării și te face să fii irascibil, lipsit de răbdare și poate chiar violent verbal. Lucrurile se ameliorează când Mercur ajunge și el în acest segment, pe 22, și atunci poți sa vezi mai bine efectele comportamentului tău asupra celor din jur și mai ales a partenerului. Chiar dacă intențiile tale sunt pozitive, modul în care le exprimi este ostentativ și provoacă repulsie.

Horoscop lunar octombrie 2023 Balanță

Pe 5 Mercur ajunge în zodia ta și te ajută să exprimi ceea ce gândești. Pe 9 Venus trece în Fecioară de unde poate aduce complexe de inferioritate sau autocritică. Marte în Scorpion începând din 12 îți aduce bani din surse ascunse sau obscure. Luna Nouă din Balanță din 14 te scoate în evidență și te pune într-o lumina favorabilă motiv pentru care Mercur când ajunge în Scorpion pe 22 certifică valoarea ta, chiar pot exista propuneri de colaborări profesionale de mentorat. Luna Plină din 28 care se petrece în Taur poate aduce totuși și pierderi financiare.

BANI: De când Marte ajunge în casa banilor vezi observa că lucrurile parcă merg de la sine în acest domeniu. Vei fi abordat de persoane cu diverse interese care propun parteneriate sau colaborări. Ulterior intervine și Mercur din 22 și se pot semna contracte avantajoase. Atenție la Luna Plină pentru că dacă sursa acestor bani are aspecte mai puțin legale pierderile sunt majore și definitive.

DRAGOSTE: Venus din Fecioară îți pune sentimentele la încercare, mai ales față de tine însuți pentru că nu te simți confortabil în propriul corp sau propria relație. Aceste aspecte se reflectă și asupra partenerului unde ajungi să sabotezi interacțiunea. Soluția ar putea veni de la Luna Plină, dar nu neapărat în sensul în care dorești tu, pentru că implică ideea de pierdere sau renunțare, inclusiv în relații.

Horoscop lunar octombrie 2023 Scorpion

Mercur schimbă zodia și pe 5 ajunge în Balanță și te face nesigur pe ceea ce spui și mai ales pe ceea ce semnezi. Venus care trece pe 9 în Fecioară și simți nevoia sa restrângi cerul de prieteni conform unor criterii clare. Marte ajunge în zodia ta pe 22 și îți aduce forță și convingere în decizii și comportament. Luna Nouă din Balanță care se petrece pe 14 îți pune la îndoială planurile sau calea pe care te afli. Mercur ajunge și el în zodia ta pe 22, alături de Soare pe 23 și te lasă să exteriorizezi ceea ce se află în interior. Luna Plină din Taur poate zgudui relația, mai ales pe 28.

BANI: Este important să pui accent pe dezvoltarea personală și exprimarea abilităților mai ales de când Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia ta te propulsează. Mercur care ajunge și el aici la finalul lunii pune accentul pe limbaj și pe abilitatea ta de a comunica și mai ales de a convinge. Prin urmare poți să îți atingi scopurile prin persuasiune. Este totuși important să nu recurgi la manipulare.

DRAGOSTE: Începi luna cu Mercur care aduce frici și nesiguranțe mai ales pe care nu le conștientizezi dar care te tulbură. Luna Nouă scoate la iveală aceste nemulțumiri mai ales legate de nesiguranța din relații, iar dacă ele nu pot fi rezolvate vor ajunge ca la Luna Plină să provoace ruperi. Pentru ca se petrece în Taur, deciziile luate acum sunt capitale sau efectele sunt de lungă durată.

Horoscop lunar octombrie 2023 Săgetător

Pe 5 octombrie Mercur trece în Balanță și dezvoltă nevoia de a socializa mai mult, de a petrece și de a întâlni oameni noi. Venus ajunge în Fecioară pe 9 și îți aduce susținere profesională, mai ales din partea femeilor. Marte trece în Scorpion pe 12 și anxietatea crește fără o cauză exterioară vizibilă. Luna Nouă din Balanță are loc pe 14 și simți nevoia unui nou început, într-un mod foarte drastic. Mercur se mută iar pe 22 și ajunge în Scorpion și te poate ajuta să îți dai seama ce anume din interiorul tău te macină. Luna Plină din Taur din 28 va aduce un conflict la locul de muncă.

BANI: Cu Venus în casa profesiei vei atrage atenția celorlalți și admirația. Susținerea vine din partea unei persoane feminine care are autoritatea și putere de decizie pe care le folosește în favoarea ta. Această interacțiune poate conduce la suspiciuni, iar Luna Plină din Taur va aduce conflict din partea colegilor de muncă sau poate o revoltă a subalternilor cu cu privire la dificultatea muncii sau banii primiți.

DRAGOSTE: Deși pe plan social te dovedești a fi avid de interacțiune, în plan psihic lucrurile nu stau atât de bine. Marte afectează stima de sine și de aceea simți nevoia de validare, dar nu de compătimire. Cu greu accepți stările de dependență sau neputință iar dacă cineva le vede atunci reacționezi extrem de agresiv. Dacă partenerul este persoana care oglindește aceste momente atunci este și cel care experimentează furia pe care ai acumulat-o.

Horoscop lunar octombrie 2023 Capricorn

Din 5 octombrie Mercur se afla în Balanță și îți deschide oportunități de colaborare și afiliere. Pe 9 Venus trece Fecioară și reorganizează planurile de viitor, iar Marte trece pe 12 în Scorpion unde tinde să dezvolte o atitudine acidă față de derapajele prietenilor sau a mediului social. Luna Nouă din Balanță, care are loc pe 14 trezește în tine nevoia de un nou început profesional sau un proiect personal pe care să îl derulezi. Mercur se mută din nou pe 22, dar în Scorpion și vei relua legătură niște cunoștințe mai vechi. Luna Plină din Taur se petrece pe 28 și reprezintă un șoc emoțional.

BANI: În prima parte a lunii, pana pe 22, cu Mercur în casa profesiei te propulsează pe poziții de conducere sau te aduc în contextul în care trebuie sa gestionezi anumite colaborări sau proiecte. Ulterior, Luna Nouă îți aduce proiecte personale de care să te ocupi. Este important să păstrezi relațiile profesionale nealterate, chiar dacă ai tendința de a integra oamenii și în cercul de prieteni, acest lucru nu constituite un avantaj.

DRAGOSTE: Venus aduce o formă de idealism în relație care poate pune pe partener o presiune destul de mare pentru a se ridica la înălțimea standardelor pe care le propui. Dacă exagerezi și ai o atitudine acidă atunci efectele se vor vedea la Luna Plină care are un mare potențial de a încheia relațiile, cel mai probabil prin faptul că interesul tău emoțional este diminuat de lipsa de supunere a partenerului.

Horoscop lunar octombrie 2023 Vărsător

Pe 5 octombrie Mercur trece în zodia Balanței de unde întărește relațiile cu străinătate și nu este exclus să apară și călătorii lungi. Venus trece pe 9 în Fecioară și creează probleme de ordine fiscală, poate niște restanțe la plățile taxelor care aduc penalități. Marte ajunge în Scorpion și reprezintă un avantaj profesional foarte mare pentru că ești bine văzut de șefi, mai ales de cei autoritari. Luna Nouă din 14 anunță o plecare importantă în străinătate, iar din 22 Mercur se află în Scorpion și astfel poți accesa un nou loc de munca sau o funcție de conducere. Luna Plină din Taur din 28 atrage atenția asupra familiei.

BANI: Este o luna importantă pentru dezvoltarea ta profesională. Dacă te bucuri de îndrumarea unui superior ar trebui să depui efortul necesar pentru a demonstra abilitățile astfel încât Marte și apoi Mercur să noi contracte. Poți, de asemenea să te pregătești pentru a prelua poziția unui șef care pleacă din companie și responsabilitatea conducerii îți revine, plus toate aspectele administrative.

DRAGOSTE: Venus în casa datoriilor va reaprinde anumite suspiciuni sau neliniștiți mai vechi, inclusiv gelozie și teama de a fi abandonat. Dacă lași aceste sentimente să genereze foarte multă angoasă atunci rezultatul va fi descris de Luna Plină din casa familiei și ar putea reprezenta o despărțire temporară sau un conflict intens cu partenerul sau familia de origine a partenerului.

Horoscop lunar octombrie 2023 Pești

Mercur se află în zodia Balanței, începând cu 5 octombrie și te ajută să organizezi obligațiile fiscale. Din 9, Venus va trece în Fecioară care reglează programul tău și al partenerului dar creează și animozități. Marte ajunge din 12 în Scorpion și tinde să te facă răzbunător mai ales în situația eșecului. Luna Nouă din Balanță se petrece pe 14 și îți vei recupera un prejudiciu la care nu te mai așteptai sa fie amortizat. Din 22 Mercur schimbă zodia și ajunge acum în Scorpion și ai putea găsi 9 cale legală de a acționa în situațiile de prejudiciu sau înșelăciune produse de ceilalți. Luna Plină din Taur din 28 atrage atenția asupra fraților sau a contractelor.

BANI: În aceasta perioada este important să te asiguri că legile fiscale sunt strict respectate. Mercur aici poate aduce controale sau înștiințări de plată pentru taxe de care ai uitat. Luna Nouă te ajută să ieși din acest impas și astfel să revii într-o zonă care mi te pune într-un pericol legal. Oricum ar fi există mari riscuri de pierderi financiare cauzate mai ales din neglijență sau lipsă de atenție.

DRAGOSTE: Cu Venus în casa relațiilor ai tendința de a fi foarte critic și dogmatic, mai ales cu rutina ta. Astfel, partenerul se va lobi de tot felul de reguli sau limitări ce îi îngrădesc libertatea. Deși intenția ta de organizare este bună modul în care comunici poate fi acid, inclusiv glumele au un caracter sarcastic sau ironic. Aceste aspecte pot conduce la o retragere a partenerului și probleme de comunicare ce se observă mai ales la Luna Plină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2023. Noroc de bani şi o schimbare în carieră