Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 08-14 mai. Dragoste la prima vedere şi o dorinţă împlinită

Horoscop săptămâna 08-14 mai. Astrologii pregătesc surprize pentru unii nativi ai zodiacului. Fiţi cu băgare de seamă, succesul vine după foarte multă muncă şi perseverenţă.

de Redactia Observator

la 06.05.2023, 09:01

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămâna 08-14 mai. Dragoste la prima vedere şi o dorinţă împlinită - Shutterstock

Horoscop săptămâna 08-14 mai Berbec

Marți, Soarele și Uranus se află în conjuncție în semnul Taurului și s-ar putea să ai câteva surprize financiare. Sâmbătă Venus și Saturn sunt în trigon și te ajută să clarifici niște subiecte sensibile din familie, iar duminică Mercur revine la mersul direct relaxând astfel zona financiară.

BANI: Conjuncție Soare-Uranus poate să îți provoace neplăceri deoarece implică chestiunea unei sume de bani sau o pierdere financiară importantă. Lucrurile se pot remedia începând de duminică, moment în care Mercur iese din faza de retrogradare și permite reexaminarea și corectarea erorilor financiare.

DRAGOSTE: Aspectul dintre Venus și Saturn se dovedește a fi extrem de benefic mai ales dacă în ultima vreme te-ai confruntat cu conflicte în familie. Venus aduce iubirea și emoția necesare pentru empatie, iar Saturn răbdarea și calmul înțelegerii. Profită de acest aspect și în relația de cuplu.

Pe acelaşi subiect

Citește și: Zodii liniștite care sunt buni ascultători. Cine sunt nativii cu care vei adora să petreci timpul

Horoscop săptămâna 08-14 mai Taur

Conjuncția de marți dintre Soare și Uranus se petrece în propria ta zodie și îți poate schimba perspectiva asupra unui lucru considerat de neschimbat. Trigonul Venus-Saturn de sâmbătă îmbunătățește comunicarea, mai ales cu frații, iar duminica Mercur iese din retrogradare și te poți exprima liber.

BANI: Conjuncția Soare-Uranus poate aduce cu sine o revelație de care ai nevoie, deși poate te-ai resemnat cu privire la mersul lucrurilor acum ți se oferă o importantă posibilitate de schimbare, chiar dacă este bruscă și surprinzătoare. Cheia rezolvării situațiilor este părăsirea zonei de confort.

DRAGOSTE: Cum comunicarea se îmbunătățește pe măsură ce Mercur iese din zona de retrogradare vei observa și efecte în cadrul relației. Trigonul dintre Venus și Saturn poate aduce mai multă stabilitate relației tale așa că încearcă să păstrezi ziua de vineri pentru activități împreună cu partenerul.

Horoscop săptămâna 08-14 mai Gemeni

Sub influența conjuncției dintre Soare și Uranus care se petrece marți poți avea confirmări subtile prin vise sau trăiri intense. Sâmbătă, când Venus și Saturn se află în trigon vei reuși să îți dezvolți bugetul. Duminică Mercur nu mai este retrograd deci și comunicarea ta devine mai clară și coerentă.

BANI: Ai putea primi o sumă de bani importantă din partea unei persoane vârstnice, fie din familie sau din cercul de cunoștințe, ca semn de apreciere, mai ales sâmbătă. De asemenea, dacă ai avut dificultăți financiare în ultima vreme vei observa că ajutorul din partea celorlalți este mult mai probabil să apară acum.

DRAGOSTE: Dacă ești în plin proces de întâlnire s-ar putea să ai surpriza îndrăgostirii bruște și neașteptate, mai ales marți. Dacă relația ta este abia la început vei primi confirmări că este persoana potrivită sau nu. Ai încredere deplină în intuiția ta și mai ales în visele care par să fie foarte reale.

Horoscop săptămâna 08-14 mai Rac

Conjuncția dintre Soare și Uranus de marți ar putea să bulverseze mediul social și să aducă conflicte între prieteni. Sâmbătă, Venus și Saturn se află în trigon îmbunătățind abilitățile de învățare, iar duminică Mercur revine la mersul direct și ar putea aduce soluțiile potrivite pentru conflictele sociale.

BANI: În această săptămână nu există indici specifici pentru bani, dar sâmbătă poți folosi influența astrelor pentru a trece cu bine un examen sau pentru a începe diverse cursuri de perfecționare care să te ajute să îți dezvolți abilitățile pentru a putea desfășura activități care să suplimenteze veniturile.

DRAGOSTE: Poți deveni ușor irascibil, mai ales marți, ceea ce afectează și mediul social, dar și relația. Dacă nu îți poți controla impulsurile și acționezi agresiv există o șansă de remediere duminică, moment în care poți relua situația și prin discuții să revii la sentimente mai bune față de prieteni sau partener.

Horoscop săptămâna 08-14 mai Leu

Săptămâna aduce marți conjuncția dintre Soare și Uranus care ar putea aduce surprize la locul de muncă. Sâmbătă sub influența aspectului dintre Venus și Saturn poți rezolva o serie de datorii, mai ales emoționale, iar duminică când Mercur revine la mersul normal se relaxează domeniul profesional.

BANI: Se pare că este o săptămână importantă din punct de vedere profesional, mai ales marți când lucrurile nu merg conform planului și s-ar putea să ai impresia că totul se destramă. Oricât de dramatică ar părea situația este recomandat să nu acționezi sub impulsul momentului și să lași lucrurile să meargă de la sine. De duminică vei observa o ameliorare importantă a problemelor profesionale.

DRAGOSTE: În weekend concentrează-te pe relația cu persoana iubită deoarece este important să îți împărtășești nesiguranțele sau lucrurile care îți provoacă temeri. Profită de acest moment care este excelent pentru a consolida legătura dintre tine și partener.

Horoscop săptămâna 08-14 mai Fecioară

Sub influența aspectului de marți dintre Soare și Uranus ai putea primi vești interesante din străinătate. Sâmbătă, Venus și Saturn se află în trigon și te ajută să echilibrezi mediul social și cel relațional, iar duminică Mercur iese din perioada retrogradării ajutându-te să îți reiei studiile sau proiectele amânate.

BANI: Marți poți primi o veste neașteptată din străinătate, mai ales dacă ai aplicat pentru un loc de muncă sau pentru o posibilitate de studiu și nu ai primit niciun răspuns. Aceste informații îți pot modifica cursul firesc al lucrurilor dar dacă se dovedește a fi oportunitate nu ar trebui sa ratezi momentul.

DRAGOSTE: Dacă au existat conflicte dintre prietenii tăi și partener sâmbătă este momentul potrivit pentru a le remedia. Sau, dacă este cazul, poți introduce persoana iubită în cercul de prieteni. Oricum ar fi se pare că beneficiezi de suport din ambele părți, tu doar trebuie să te asiguri că se întâlnesc.

Horoscop săptămâna 08-14 mai Balanţă

Conjuncția dintre Soare și Uranus de marți îți poate aduce neplăceri financiare importante. În weekend, sâmbătă – Venus și Saturn se află în trigon și te îndeamnă la o pauză de odihnă, iar Mercur părăsește zona retrogradării duminică și poți găsi soluții potrivite pentru problemele financiare de la începutul săptămânii.

BANI: Atenție, mai ales marți când s-ar putea să iei decizii nepotrivite, mai ales dacă discutăm despre credite sau împrumuturi sau orice implică bani care nu sunt ai tăi. Poți rezolva neplăcerile datorită lui Mercur dar începând de săptămâna viitoare atunci când efectele finalizării retrogradării sunt vizibile.

DRAGOSTE: Păstrează weekendul pentru odihnă și chestiuni casnice. Momentan nu ai nevoie de activități extravagante ci mai degrabă de o rutină care să îl implice și pe partenerul tău. Încearcă să îți păstrezi ceva timp și pentru odihnă dar fii sigur că partenerul înțelege necesitatea acestui lucru.

Horoscop săptămâna 08-14 mai Scorpion

Marți, când Soarele și Uranus se întâlnesc vei experimenta ceva nou alături de partener sau poate chiar vei întâlni pe cineva. Sâmbătă, Venus și Saturn favorizează orice activitate de tip hobby, iar când Mercur revine la mersul direct, duminică, favorizează romantismul și comunicarea în relație.

BANI: Ar trebuie să iei în considerare posibilitatea în care poți monetiza activitățile care îți fac plăcere și care momentan reprezintă doar un hobby. Îmbină plăcerea cu interesele materiale și încearcă să vezi cum anume îți oți valorifica talentele astfel încât bugetul tău să se suplimenteze.

DRAGOSTE: Dacă ești singur s-ar putea ca ziua de marți să modifice acest lucru într-un mod total neașteptat, iar dacă ești în relație vei afla vești importante care schimbă dinamica relației tale, fie prezența unei sarcini sau modificarea statutului sociale.

Horoscop săptămâna 08-14 mai Săgetător

Munca este cuvântul de ordine al săptămânii, iar marți când Soarele și Uranus se întâlnesc ar putea fi modificări importante la modul de lucru. Sâmbătă, Venus și Saturn scad intensitatea conflictelor din familie, iar duminică Mercur revine la mersul normal aducând ordine și claritatea în sarcini.

BANI: Deși începutul de săptămână ar putea fi destul de haotic prin faptul că există o serie de schimbări radicale în rutină, finalul săptămânii aduce calmul și organizarea necesare. Încearcă să nu reacționezi impulsiv la schimbările care se impun, ci ai răbdare să le integrezi în programul tău.

DRAGOSTE: Sâmbătă este o zi importantă pentru dezamorsarea contextelor conflictuale, fie că este vorba despre familie, cerc de prieteni sau relație. Cu fermitate dar empatie prezintă versiunea poveștii tale dat ai răbdare să îl asculți și pe celălalt, iar astfel veți ajunge la rezultate durabile.

Horoscop săptămâna 08-14 mai Capricorn

Ai multă energie, mai ales marți când aspectul dintre Soare și Uranus te fac imprevizibil și imprudent. În weekend, trigonul Venus-Saturn de sâmbătă te ajută să comunici mai bine cu partenerul, iar de duminică Mercur iese din retrogradare și te face mai stabil în emoții și sentimente.

BANI: Folosește conjuncția Soare-Uranus pentru a observa ideile mărețe care apar acum. Încearcă să te concentrezi pe creativitatea care pare să depășească limitele acum și să gândești în afara tiparelor. Inițiativele de antreprenoriat care se nasc acum au posibilități mari de realizare.

DRAGOSTE: Efervescența ta emoțională din această săptămâna poate fi obositoare, mai ales dacă te afli în relație și dorești să captezi atenția partenerului. Dacă ești în căutarea unui partener se pare că șansele de reușită sunt reduse din cauza lipsei de stabilitate pe care o prezinți în fața celorlalți.

Horoscop săptămâna 08-14 mai Vărsător

Conjuncția dintre Soare și Uranus care are loc marți poate fi un bun moment pentru tranzacții impbiliare. Sâmbătă, când Venus și Saturn se află în trigon și aduce beneficii materiale substanțiale, iar pentru că duminică Mercur revine la mersul direct vei simți mai multă stabilitate și siguranță.

BANI: Dacă ești în căutarea unei locuințe la un preț decent atunci oferta poate veni marți, iar lucrurile devin mai concrete în weekend. Este indicat să nu ratezi acest moment pentru că oportunitatea nu se va mai întoarce, iar pentru că Mercur revine la mersul direct permite și semnarea contractelor.

DRAGOSTE: Atenția ta este îndreptată în această săptămână spre activități casnice, mai puțin în contextul în care nu împărtășești nevoie de un cămin propriu cu partenerul. Organizarea și stabilirea proceselor necesare vă va ocupa mare parte din timp. Lucrați împreună pentru a avea rezultate mai vizibile.

Horoscop săptămâna 08-14 mai Peşti

Primești vești bune la începutul săptămânii deoarece Soarele și Uranus se află în conjuncție marți. Sâmbătă, când Venus și Saturn se află în trigon s-ar putea să te îndrăgostești iremediabil, iar Mercur revine la mersul direct de duminică și te ajută să pui în practică ideile din timpul retrogradării.

BANI: Dacă îți cauți un loc de muncă fii atent la ziua de marți când poți primi vești dar de unde nu te aștepți. Nu te crampona în detalii și încearcă vezi cât de viabilă este oferta primită. Chiar dacă nu este în zona expertizei tale încearcă să experimentezi mai mult și să îți depășești limitele.

DRAGOSTE: Sâmbătă poate fi o zi interesantă sub aspectul emoțiilor deoarece o relație de prietenie sau amiciție se poate transforma în mai mult. Cu siguranță persoana potrivită se află în jurul tău dar nu a fost contextul necesar care să aprindă sentimentele între voi. Lasă-te dus de val și experimentează!

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 08-14 mai. Dragoste la prima vedere şi o dorinţă împlinită