Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 10-16 iulie 2023. Probleme în afaceri şi cheltuieli majore

Horoscop săptămâna 10-16 iulie 2023. Astrologii vă recomandă să fiţi chibzuiţi în această perioadă şi, de asemenea, cu băgare de seamă în privinţa colegilor de la serviciu. S-ar putea să fiţi implicaţi în conflicte.

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 11:45

Horoscop săptămâna 10-16 iulie 2023 - Shutterstock

Horoscop săptămânal 10-16 iulie Berbec

Săptămâna începe cu trecerea lui Marte în Fecioară și opoziția dintre Mercur și Pluton. Marte în Fecioară poate aduce probleme legate de economii sau provizii, de asemenea reprezintă o sensibilizare a corpului, iar aspectul dintre Mercur și Pluton predispune la discuții despre moșteniri și avere.

BANI: Ar fi indicat ca începând de acum să fii mai atent cum gestionezi banii, mai ales fondurile de economii. Între timp se pare că există discuții care pot deveni aprinse sau foarte complexe cu privire la împărțirea moștenirilor, partaj sau orice implică resurse comune care trebuie gestionate.

DRAGOSTE: Intensitate emoțiilor crește o dată ce Marte ajunge în Fecioară dar există un risc mai mare pentru stări de anxietate. De asemenea, pe fondul acestui lucru pot fi mai prezente stările de nervozitate cauzate de un oarecare complex de inferioritate care te face să acționezi impulsiv, chiar violent în relații.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 10-16 iulie Taur

Principalele aspecte ale săptămânii sunt reprezentate de trecerea lui Marte în Fecioară și opoziția dintre Mercur și Pluton. Astfel s-ar putea să fie necesar să îți ajuți frații sau surorile într-o chestiune destul de urgentă sau delicată, iar între timp poți observa o creștere a intensității sentimentelor tale.

BANI: Opoziția Mercur – Pluton aduce cu sine potențialul unor ruperi de contracte sau unor modificări care nu sunt tocmai în avantajul tău. Din păcate ideea de compromis este foarte bine marcată și prin urmare trebuie să decizi ce pierdere este cel mai puțin importantă pentru resursele tale.

DRAGOSTE: Marte în casa parteneriatelor poate crește nivelul de intimitate între tine și partener, dar o dată cu acest lucru gelozia se poate dezvolta. Ești foarte vigilent în observare sentimentelor tale dar și ale partenerului. Totuși încearcă să discuți înainte de a acționa grăbit dacă sesizezi vreun pericol.

Horoscop săptămânal 10-16 iulie Gemeni

Trecerea lui Marte în Fecioară va agita spiritele în cadrul familiei unde este posibil să apară discuții în contradictoriu. Opoziția dintre Mercur și Marte are un potențial financiar destul de mare și te poate ajuta să observi cum îți poți gestiona resursele astfel încât să nu mai există pierderi atât de mari.

BANI: Aspectul dintre Mercur și Pluton va indica care sunt achizițiile sau obiceiurile care îți sabotează stabilitatea financiară. Ester o perioadă în care vei renunța la o serie de plăceri sau capricii care se dovedesc a fi foarte păguboase pentru tine și prosperitatea la care visezi.

DRAGOSTE: Ai tendința de a cere mai mult decât oferi în relație deoarece crezi că acum este momentul în care tu trebuie să primești. Din păcate această atitudine nu te ajută foarte tare și poate duce chiar la conflicte foarte intense. Încearcă să găsești modalități de a comunica nevoile tale într-o formă plăcută.

Horoscop săptămânal 10-16 iulie Rac

Marte trece în Fecioară și activează domeniul comunicării unde poți deveni mai sarcastic sau ironic, dar cu siguranță se observă că ești mai tăios în cuvinte. Opoziția Mercur – Pluton poate scoate la iveală o serie de probleme în cadrul relației, mai ales dacă sunteți la început de drum.

BANI: Marte în Fecioară este un aspect excelent dacă vrei să fii atent la detalii, mai ales în ceea ce privește clauzele și posibilele pericole pe care le sesizezi imediat. De asemenea, este și un moment potrivit pentru restructurarea bugetului personal, astfel încât să reduci pierderile.

DRAGOSTE: Opoziția Mercur-Pluton te pune în fața unor comportamente stranii ale partenerului pe care nu le-ai observat până acum. Astfel, ești în poziția de a decide dacă modul de a fi al celuilalt intră în conflict cu ideea ta de confort sau plăcere și dacă este necesar sau nu un compromis în relație.

Horoscop săptămânal 10-16 iulie Leu

Marte ajunge în Fecioară începând de luni și te va face să fii mai atent la bani și la cum îi folosești, cu toate acestea vei observa și creșterea nivelului de energie. Opoziția dintre Mercur și Pluton marchează câteva probleme cu sănătatea și eventual boli cronice care revin sub o formă mai acută.

BANI: Marte în casa banilor te poate face mai zgârcit în această perioadă dar trebuie să știi că este mai degrabă o formă de protecție, decât un gest răutăcios față de ceilalți. Vei observa că îți restrângi cheltuielile doar la necesitățile de bază și că nu mai ești atras de lucruri extravagante.

DRAGOSTE: S-ar putea să ai senzația că ești abandonat în această săptămână sau că partenerul nu mai este la fel de interesat de tine ca înainte. Aceste insecurități sunt trezite de opoziția Mercur – Pluton care scade încrederea în sine și proiectează în afara ta ceea ce nu este suportabil. Fii sincer cu tine!

Horoscop săptămânal 10-16 iulie Fecioară

Marte ajunge luni în zodia ta de unde îți oferă un plus de energie dar din păcate nu și un manual de utilizare al acesteia. Tot de luni, Mercur și Pluton se află în opoziție, aspect care afectează cercul social și unde se pot produce schimbări drastice în relațiile pe care le ai cu membri grupului din care faci parte.

BANI: Marte în propriul semn este indicat de efort, dar și rezistență la efort, posibil haos și dezorganizare dar având în vedere structura ta vei găsi cumva un mod de a canaliza toată această resursă. Urmează o perioadă de muncă mai intensă decât înainte, iar rezultatele cam întârzie să apară, momentan.

DRAGOSTE: În cuplu pot exista divergențe din cauza opiniilor diferite. Nu este exclus ca tu sau partenerul să considerați nepotrivit mediul social al celuilalt și de aici să apar discrepanțe care conduc la discuții intense. Ca întotdeauna, soluția se pare că va fi un compromis. De partea cui? Rămâne de văzut.

Horoscop săptămânal 10-16 iulie Balanță

Marte ajunge de luni în Fecioară de unde va scoate la iveală o serie de nesiguranțe, frici, complexe, sentimente reprimate. Tot de luni, Mercur și Pluton se află în opoziție aspect care pune în conflict valorile personale cu cele impuse din exterior, mai ales de părinți sau de familia de origine.

BANI: Opoziția Mercur-Pluton are și un aspect financiar deoarece poate indica un conflict la locul de muncă, cel mai probabil cu un superior sau o persoană importantă. Ai tendința de a testa limitele și chiar de a le depăși, dar trebuie să știi că urmările acestor acțiuni te pot afecta în următoarea perioadă.

DRAGOSTE: Marte te va pune în contact cu toate acele sentimente pe care nu ai dorit să le trăiești dar acum revin. Astfel, te vei simți singur, anxios și destabilizat. Dacă te afli într-o relație partenerul va avea o provocare pentru următoarea perioadă, iar dacă ești singur ai nevoie de timp pentru a te stabiliza.

Horoscop săptămânal 10-16 iulie Scorpion

Marte, guvernatorul tău ajunge în Fecioară iar acest lucru te poate face mai selectiv cu privire la oamenii cu care interacționezi sau poate modifica structura cercului de prieteni. Opoziția dintre Mercur și Pluton aduce conflicte de idei, opinii, păreri mai ales la locul de luncă și în relațiile semnificative.

BANI: Se pare că nu vrei să dai socoteală pentru acțiunile sau gesturile tale în această săptămână. Ai tendința de a te răzvrăti, însă, cel puțin în ceea ce privește locul de muncă ar trebuie să fii puțin mai rezervat. Te lași orbit de propriile convingeri și ești agresiv în susținerea propriilor idei.

DRAGOSTE: O atitudine similară se întâlnește și în cadrul relațiilor unde poți pune capăt unor legături de lungă durată doar pentru că ți se pare că ideologia voastră de viață diferă. Ai tendința de a abuza de relațiile tale și s-ar putea, nu într-o perioadă foarte mare, să realizezi că te izolezi fără să vrei.

Horoscop săptămânal 10-16 iulie Săgetător

Marte se află în Fecioară începând de luni și activează casa profesiei unde accelerează procese și crește nivelul de implicare necesară. Opoziția dintre Mercur și Pluton pune în discuție modalitatea în care poți să gestionezi mai multe cheltuieli decât până acum și eventul adăugarea altora noi.

BANI: Se pare că opoziția Mercur – Pluton te pune într-o situație dificilă de a decide dacă mai suporți un credit sau nu. Nevoia ta de finanțe trebuie cumva gestionată astfel încât datoriile să poată fi plătite. Cu siguranță nu este o situație confortabilă, dar trebuie să renunți la cheltuielile inutile.

DRAGOSTE: Ai tendința de a fi șeful în relație și a acapara toate situațiile care implică o decizie majoră. Din frica de inferioritate te porți abuziv cu partenerul și îți impui propriile opinii, fără ca măcar să ceri o părere. Următoarea perioadă ar putea fi decisivă pentru relație și eventuala consumare a sa.

Horoscop săptămânal 10-16 iulie Capricorn

Marte trece luni în zodia Fecioarei și aduce cu sine nevoia de a călători, de a consuma energie prin sporturi extreme sau de a experimenta mai multă adrenalină decât de obicei. Opoziția Mercur – Pluton poate să te confrunte cu nevoile neauzite ale partenerului de până acum.

BANI: Există tendința de a cheltui bani pentru activități care să îți satisfacă nevoie de pericol și de adrenalină. Dacă ai posibilitatea poți pleca într-o călătorie de testare a limitelor deoarece aceasta va fi caracteristica perioadei următoarele: depășirea limitelor impuse sau auto-impuse.

DRAGOSTE: Nemulțumirile partenerului găsesc un mod de a ajunge la tine însă se pare că nu este prea receptiv în acest sens. Chiar dacă s-ar putea ca cuvintele partenerului să sune prea intens sau să pară prea mari încearcă să asculți fără a judeca și fără a critica nevoile celuilalt.

Horoscop săptămânal 10-16 iulie Vărsător

Marte ajunge luni în Fecioară de unde s-ar putea să te facă și mai impulsiv decât ești, mai ales în ceea ce privește acțiunile de ordin financiar. Opoziția care se stabilește între Mercur și Pluton ar putea să îți îngrădească opțiunile destul de mult în următoarea perioadă și să te facă dependent de ceilalți.

BANI: Marte are tendința de a te face iresponsabil cu privire la proprii bani și dă impresia că te poți juca fără a avea repercursiuni. Ai grijă la tot ceea ce înseamnă paroiuri, jocuri electronice sau orice promite un câștig extraordinar prin utilizarea unei mici sume de bani, dar acest proces ajunge să fie repetat.

DRAGOSTE: Opoziția Mercur – Pluton pune în discuție confortul tău și cel al partenerului astfel este necesar să ajungeți la un numitor comun, chiar dacă acest lucru reprezintă un compromis din partea voastră. Se pare că viața voastră de zi cu zi are nevoie de câteva modificări substanțiale.

Horoscop săptămânal 10-16 iulie Pești

Marte ajunge luni în Fecioară de unde poate accentua discuțiile în contradictoriu cu partenerul. Opoziția dintre Mercur și Pluton care debutează tot luni te face să vezi că anumiți prieteni au abuzat de sprijinul și ajutorul tău, iar acum este momentul în care vei decide dacă continui sau este timpul să închei.

BANI: Se pare că ajutorul oferit oamenilor din jur devine un obstacol în calea evoluției tale. Îți vei da seama de acest lucru prin faptul că ți se va solicita o sumă de bani de către o persoană care a mai făcut acest lucru în trecut dar care cu dificultate a returnat suma datorată.

DRAGOSTE: Nivelul de irascibilitate dintre tine și partener tine să crească și din acest motiv săptămâna poate fi destul de agitată. Dacă ești singur atunci te vei confrunta cu o serie de nemulțumiri în ceea ce privește întâlnirile la care mergi sau comportamentele oamenilor pe care îi întâlnești.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 10-16 iulie 2023. Probleme în afaceri şi cheltuieli majore