Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 22-28 mai. Cheltuieli suplimentare şi schimbări în relaţiile amoroase

Horoscop săptămâna 22-28 mai. Careul dintre Marte și Jupiter de marți poate aduce mici conflicte în relație despre nivelul de influență al fiecăruia.

de Redactia Observator

la 21.05.2023, 13:55

Horoscop săptămâna 08-14 mai. Dragoste la prima vedere şi o dorinţă împlinită - Profimedia

Horoscop săptămâna 22-28 mai Berbec

Săptămâna începe cu un careu între Marte, guvernatorul tău și Saturn ceea ce poate afecta interesele tale financiare. Vineri, Venus și Uranus fac un aspect pozitiv și te ajută să remediezi rapid această problemă. Iar duminică, aspectul stresant dintre Soare și Saturn îți poate aduce în față niște zvonuri.

BANI: Începând de marți există o mare posibilitate să ai dificultăți financiare din cauza unui hobby sau unei cheltuieli prea mari. Din fericire familia este alături de tine și te poate sprijini cu o sumă de bani necesară începând de vineri. Ar fi indicat să fii chibzuit cu cheltuielile de la începutul săptămânii.

DRAGOSTE: Este posibil ca un eveniment important din viața ta să solicite efortul financiar, poate fi ziua partenerului. Cu siguranță vei încerca să impresionezi prin cadouri extravagante deoarece ești conștient că în ultima perioadă ai cam neglijat emoțional relația în care te afli, iar acum încerci să compensezi.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămâna 22-28 mai Taur

Careul dintre Marte și Saturn poate aduce discuții în contradictoriu între tine și un membru al familiei din cauza planurilor care nu coincid. Vineri, sub aspectul benefic dintre Venus și Uranus această energie de conflict dispare, iar duminică, când Soarele și Saturn se află în careu ai putea cheltui mai mult decât vrei.

BANI: Se pare că weekendul va fi destul de încărcat pentru tine. Ai multe activități la care vrei să mergi, este posibil să realizezi o serie de drumuri, iar atenția ta să nu fie tocmai concentrată și pe cheltuieli. Din aceste motive vei cheltui mai mult decât ai fi vrut și astfel este necesară o reținere până la salariu.

DRAGOSTE: Deși în mod normal relația ta cu familia este bună se pare că la începutul săptămânii nu prea vă înțelegeți. Din fericire lucrurile se așază spre vineri și atmosfera va fi un veselă și optimistă. Dacă ai ceva important de comunicat familiei acum este momentul, nivelul de receptivitate este foarte mare.

Horoscop săptămâna 22-28 mai Gemeni

Careul Marte-Saturn de luni ar putea să te pună pe gânduri deoarece auzi niște zvonuri neplăcute care te demoralizează. Cu toate acestea, aspectul dintre Venus și Uranus de vineri te ajută să îți dai seama de resursele și talentele tale. Astfel, duminică apare nevoia de a demonstra deoarece Soarele și Saturn sunt în careu.

BANI: Vineri poți primi o sumă de bani din urma activităților adiacente locului de muncă. Sau este momentul să îți pui în evidență abilitățile și talentele, iar în acest sens să începi să îți vinzi punctele forte pentru a face bani suplimentari dar și pentru a stimula încrederea în sine, care este puțin deficitară.

DRAGOSTE: Este important modul în care te raportezi la cele spuse de oameni, mai ales la începutul săptămânii. S-ar putea ca unii dintre prieteni sau colegii de muncă să spună lucruri neplăcute despre tine și astfel să te demoralizeze. Ar fi indicat să îți restructurezi mediul social și modul în care te raportezi la oamenii din jur.

Horoscop săptămâna 22-28 mai Rac

Ți se cere ajutorul financiar marți, dar acest lucru poate fi un efort suplimentar pentru tine deoarece Marte și Jupiter sunt în careu. Vineri îți dai seama că totuși îți poți ajuta prietenii și fără să te pui în pericol. Duminică realizezi că ceea ce crezi și ceea ce simți despre o anumită situație nu prea se leagă.

BANI: S-ar putea să te simți frustrat sau îngrijorat marți când un prieten îți solicită o sumă de bani. Nu te afli tocmai într-un context stabil financiar și de aceea ești reticent. Totuși, se pare că până vineri găsești o soluție ca să îți echilibrezi veniturile și să îți faci și datoria de prieten ajutând când este nevoie.

DRAGOSTE: Spre finalul săptămânii s-ar putea să ai un conflict intern între interesele și credințele tale și sentimentele pe care le trăiești. Acest lucru ar putea pune sub semnul întrebării un anumit tip de relație sau s-ar putea să te facă să te gândești dacă într-adevăr lucrurile au stabilitate.

Horoscop săptămâna 22-28 mai Leu

Marți poate exista un conflict la locul de muncă între tine și un șef sub influența careului dintre Marte și Saturn. Totuși, vineri se pare că te vei bucura de respect, iar deciziile tale vor fi validate. Duminică Soarele și Saturn se află în careu și s-ar putea să îți pună la îndoială relațiile sociale și sentimentele.

BANI: În această săptămână este importantă interacțiunea ta cu superiorii sau figurile de autoritate. Deși la început vei fi blamat sau poate ignorat ar trebui să dai dovadă de răbdare. Lucrurile se schimbă spre finalul săptămânii atunci când ideile sau deciziile tale se dovedesc a fi mai bune decât judecata superiorilor.

DRAGOSTE: Este posibil să nu te simți foarte confortabil în weekend cu anumite activități sociale la care trebuie să mergi. Fie nu îți place contextul, nu îți plac oamenii sau discuțiile dar cumva este de datoria ta să fii acolo. Încearcă să nu ieși în evidență printr-o atitudine ostilă și agresivă față de ceilalți.

Horoscop săptămâna 22-28 mai Fecioară

Începi săptămâna puțin debusolat sub aspectul stresant dintre Marte și Saturn de marți. Din fericire ai parte de consilierea prietenilor și până vineri găsești un consens sau poți să iei o decizie favorabilă. Duminică Soarele și Saturn fac un aspect de careu raportul dintre viața personală și cea profesională ar putea fi o provocare.

BANI: Într-un mod total surprinzător ai putea beneficia de o sumă da bani sau de un cadou vineri. Deși nu te aștepți la asta vei primi o recompensă pentru tot sprijinul și suportul pe care l-ai acordat prietenilor în ultima vreme. Deși este posibil să nu te simți foarte confortabil să accepți ar trebui să o faci.

DRAGOSTE: Implicarea ta la locul de muncă scade atenția la nevoile și necesitățile partenerului, în acest sens weekendul poate fi un moment în care te lovești de frustrările persoanei iubite cauzate de programul tău foarte aglomerat de la muncă. Încearcă să îți restructurezi programul pentru a-i acorda mai mult timp.

Horoscop săptămâna 22-28 mai Balanţă

Marți, Marte și Saturn fac un aspect de careu care ar putea să îți aduce vești proaste din cerul de prieteni. Vineri, când Venus și Uranus sunt într-un aspect favorabil poți scădea din intensitatea momentului, iar duminică sub influența aspectului dintre Soare și Saturn îți dai seama că ai nevoie de o pauza.

BANI: Este posibil ca la începutul săptămânii să ai nevoie de o sumă de bani pe care ai împrumutat-o sau poate un prieten îți cere mai repede o sumă de bani datorată. Deși acest momentul nu este cel mai potrivit pentru tine vei putea rezolva situația până vineri, când Venus, guvernatoarea ta îți aduce soluția.

DRAGOSTE: Cu Venus care face aspect bun cu Uranus ai putea să aduci relația într-un mediu mai dinamic. Este clar că ai nevoie de o pauză așa că profită de moment și încearcă să ieși din zona de confort împreună cu partenerul. Vă puteți retrage împreună într-un loc izolat unde să vă concentrați doar pe relație.

Horoscop săptămâna 22-28 mai Scorpion

Careul dintre Marte și Jupiter de marți poate aduce mici conflicte în relație despre nivelul de influență al fiecăruia. Vineri pare că lucrurile se temperează sub aspectul dintre Venus și Uranus. Duminică, Soarele și Saturn se află în careu și pot să îți încurce planurile financiare din cauza unor obligații.

BANI: Careul dintre Soare și Saturn te poate determina să faci cheltuieli suplimentare deși în mod normal nu ai dori acest lucru. Stabilitatea ta financiară nu permite în acest moment să pierzi anumite sume de bani, dar se pare că într-un oarecare mod ești nevoit să faci acest lucru.

DRAGOSTE: Relația cu partenerul se dovedește a fi o adevărată provocare la începutul săptămânii. Nevoia de a conduce și organiza relația vă influențează pe amândoi, de aici și jocurile de putere și ostilitatea. Din fericire această energie nu durează mult, iar de vineri începe să dispară.

Horoscop săptămâna 22-28 mai Săgetător

Săptămâna începe cu un careu între Marte și guvernatorul tău, Jupiter, ceea ce te pune pe gânduri cu privire la planurile legate de muncă. Vineri găsești o soluție la această confuzie datorită aspectului dintre Venus și Uranus, iar duminică s-ar putea ca familia partenerului să nu fie prea plăcută în interacțiuni.

BANI: Insatisfacția și frustrarea ta legate de locul de muncă ating cote mari la începutul săptămânii. Te gândești dacă este momentul să începi să cauți alt loc de muncă. Din fericire lucrurile se rezolvă rapid și neașteptat spre vineri când apare o propunere de a face un al timp de activitate la locul de muncă.

DRAGOSTE: Weekendul pare să fie un moment destul de tensionat și stresant prin prisma faptului cp familia partenerului sau familia ta nu se înțeleg prea bine cu persoana iubită. Trebuie să stabiliți amândoi o strategie comună pentru a evita să ajungeți la conflicte și să mențineți interacțiunile în limite normale.

Horoscop săptămâna 22-28 mai Capricorn

Marte face careu cu Jupiter marți și te poate frustra emoțional mai ales dacă te afli la începutul unei relații. Vineri, aspectul benefic dintre Venus și Uranus îți poate arăta că a fost de fapt o interpretare greșită. Duminică atenția se concentrează pe diverse probleme de comunicare sau administrative.

BANI: Careul dintre guvernatorul tău, Saturn și Soarele care se petrece duminică îți poate aduce bătăi de cap în legătură cu anumite contracte de natură administrativă: energie electrică, gaze, telefonie, etc. Din acest punct de vedere este posibil să scoți din buzunar o sumă de bani pentru a remedia lucrurile.

DRAGOSTE: Începutul săptămânii te găsește destul de timorat și nemulțumit de începutul relației tale sau de singurătate. Este posibil ca tu să fii înțeles lucrurile eronat inițial, dar până vineri apar clarificările necesare. Dacă ești singur vineri poate fi o zi excelentă pentru a întâlni o persoană specială.

Horoscop săptămâna 22-28 mai Vărsător

Marți se petrece careul dintre Marte și Jupiter care aduce în prim plan discuții imobiliare aprinse în cuplu. Vineri se pare că se găsesc și soluțiile potrivite pentru aceste neînțelegeri. Iar duminică stabilitatea ta financiară poate avea de suferit din cauza capriciilor care te fac să cheltui mulți bani.

BANI: Se pare că această săptămână va fi destul de agitată pentru tine, probabil din aceste motive vei simți nevoia în weekend de a te recompensa. Astfel, vei ajunge să faci cumpărături impulsive din nevoia de a te premia pentru realizări. Totuși ai grijă să pui și niște limite clare deoarece riscurile sunt mari.

DRAGOSTE: Dacă te afli în căutarea unei case împreună cu partenerul atunci spiritele se vor încinge, la fel și dacă vreți să vineți un imobil. Nu reușiți să vă puneți de comun acord, dar din fericire atmosfera se mai relaxează până vineri când puteți gândi lucrurile într-o manieră mai calmă și rațională.

Horoscop săptămâna 22-28 mai Peşti

Careul dintre Marte și guvernatorul tău tradițional, Jupiter poate încheia anumite contracte marți. Dar vineri, când Venus și Uranus se află în aspect bun vei avea parte de o surpriză foarte mare. Duminică s-ar putea ca familia ta să nu fie de acord cu deciziile tale și acest lucru să te enerveze peste măsură.

BANI: Este posibil ca această săptămână să aducă încheierea activității tale profesionale într-un anumit loc de muncă sau într-un anumit departament. Dar lucrurile devin mai bune spre vineri când apare o ofertă care este mai aproape de interesele tale și îți aduce mai multă satisfacție decât activitatea anterioară.

DRAGOSTE: Deși s-ar putea ca acesta să fie motivul pentru care familia ta nu este de acord cu tine ar fi indicat să nu te revolți asupra părinților. Din fericire ai parte de suportul și sprijinul partenerului. Încearcă doar că îi asiguri pe membri familiei că lucrurile sunt mai bune pentru tine, deși ei nu percep asta.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 22-28 mai. Cheltuieli suplimentare şi schimbări în relaţiile amoroase