Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 24-30 aprilie 2023. Un excelent moment pentru întâlniri romantice

Horoscop săptămâna 24-30 aprilie. Astrologii vă recomandă să fiţi sinceri şi curajoşi în relaţiile romantice, mai ales în următoarele zile. Pentru unele zodii, dragostea pluteşte în aer.

de Redactia Observator

la 22.04.2023, 07:27

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămâna 24-30 aprilie 2023 - Shutterstock

Horoscop săptămâna 24-30 aprilie Berbec

Marți, sub aspectul dintre Soare și Saturn este posibil să fie necesar un sacrificiu financiar pentru realizarea unui scop. Joi și vineri sunt zile aflate sub influența Lunii în Leu așa că întâlnirile romantice sunt favorizate. Sâmbătă, Marte și Uranus pot aduce soluționarea neașteptată a unei chestiuni financiare.

BANI: Se pare că începutul săptămânii aduce ideea de compromis pentru a îndeplini un scop mai mare. În weekend familia se poate dovedi un sprijin important sau chiar puteți rezolva împreună situația unei sume de bani care mai mulți proprietari. Asigură-te că lucrurile sunt echitabile pentru fiecare.

DRAGOSTE: Luna din Leu reprezintă un excelent moment pentru întâlniri romantice sau pentru socializare. De asemenea, hobbyurile sunt favorizate în această perioadă. Cu toate acestea, ai grijă la sentimentele de gelozie care te pot agita, mai ales dacă te afli într-o relație iar partenerul este mai vorbăreț decât de obicei.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămâna 24-30 aprilie Taur

Aspectul dintre Soare și Saturn, de marți aduce nevoia de a întâlni oameni noi și de a extinde cercul de prieteni. Joi și vineri Luna se află în Leu iar atenția ta se concentrează asupra căminului și a înfățișării lui. Iar sâmbătă Marte și Uranus colaborează pentru a te scoate din zona de confort.

BANI: Dacă ai nevoie de soluții la anumite probleme financiare ar fi indicat să analizezi situația mai detaliat sâmbătă, când Marte îl aspectează pe Uranus și pot conduce împreună la idei revoluționare și atipice ție. Este important să îți păstrezi curiozitatea și mintea deschisă pentru posibilitățile ce se ivesc.

DRAGOSTE: În această săptămână nu există aspecte care să influențeze direct domeniul relațiilor romantice. Cu toate acestea sextilul dintre Soare și Saturn de marți poate aduce alături de tine persoane stabile în cercul de prieteni, existând posibilitatea ca legătura dintre voi să evolueze și într-un sens amoros.

Horoscop săptămâna 24-30 aprilie Gemeni

Marți, Soarele și Saturn te îndeamnă să ceri ajutor atunci când consideri mai ales în chestiuni ce țin de carieră. Luna care se află joi și vineri în Leu te ajută să rezolvi multe dintre sarcinile desemnate. Iar sâmbătă Marte și Uranus se află în sextil și te pun pe tine în ipostaza de a ajuta și a oferi sfaturi.

BANI: Se pare că la începutul săptămânii ai nevoie de ghidarea și susținerea celor din jur, chiar și cu mici sume de bani. Acest lucru se poate remedia până sâmbătă când este posibil ca situația să se modifice iar tu să te afli acum în ipostaza celui care dă sfaturi sau sprijină financiar un apropriat.

DRAGOSTE: Luna care se află în Leu deschide apetitul pentru comunicare și mai ales pentru flirt. Deși ești ocupat în mare majoritate a timpului este posibil ca mici discuții să aprindă scântei ce dau curs ulterior unor întâlniri sentimentale. Ai în vedere totuși că sentimentele se modifică rapid în această săptămână.

Horoscop săptămâna 24-30 aprilie Rac

Marți sub aspectul dintre Soare și Saturn se pare că planurile tale prin într-un final contur. Luna din Leu care influențează zilele de joi și vineri reprezintă un excelent optimism financiar, iar sâmbătă Marte și Uranus colaborează pentru a te ajuta să stabilești legături durabile cu oameni importanți.

BANI: Luna din Leu aduce cu sine atât noroc și bunăstare cât și extravaganță. Vei observa că din punct de vedere material lucrurile sunt bune, poate chiar primești o sumă suplimentară de bani. Ai grijă totuși la atitudinea de risipă care vine din nevoia de a te expune într-un mod extravagant și rafinat.

DRAGOSTE: Această săptămână stă mai degrabă sub semnul colaborării decât al interacțiunilor amoroase. Vei observa o îmbunătățirea a interacțiunii conjugale mai ales dacă tu și partenerul aveți un scop comun care vă implică participarea simultană. Ai o abilitate de colaborare foarte mare.

Horoscop săptămâna 24-30 aprilie Leu

Marți, sextilul dintre Soare și Saturn poate aduce o rezolvare mult așteptată la o criză profesională. Joi și vineri poți beneficia de prezența Lunii în zodia ta și astfel să te bucuri de ceea ce te face fericit. Sâmbătă, Marte și Uranus te ajută să te mai relaxezi în privința situației de la locul de muncă.

BANI: Începutul și finalul săptămânii îți atrag atenția asupra carierei. Marți vei găsi soluții care te scapă de o anumită presiune dar aceste soluții pot include un compromis. Iar sâmbătă poți respira în sfârșit ușurat deoarece lucrurile par că funcționează și cariera intră pe un făgaș normal de funcționare.

DRAGOSTE: Luna din Leu te ajută să ai câteva zile în care nivelul tău de motivație și optimism reușește să ajungă la cote normale din nou. Poți folosi încrederea în tine pentru a interacționa cu persoane deoarece nivelul tău de atractivitate favorizează începutul unei relații sentimentale împlinitoare.

Horoscop săptămâna 24-30 aprilie Fecioară

În această săptămână călătoriile joacă un rol important. Marți, Soarele și Saturn te ajută să cunoști pe cineva interesant. Se pare că joi și vineri nu te simți foarte sociabil și ai tendința de retragere, iar sâmbătă poți stabili să călătorești cu prietenii pentru o deplasare scurtă într-un alt oraș sau o altă țară.

BANI: În această săptămână planetele nu ilustrează aspecte importante pentru domeniul financiar. Totuși având în vedere predispoziția pentru deplasări poți încerca să gestionezi și să organizezi într-un mod caracteristic banii folosiți pentru a beneficia de cele mai bune oferte și reduceri pentru transport.

DRAGOSTE: Marți te poți deplasa împreună cu partenerul într-o destinație de vacanță în care ați mai fost sau dacă ai o relație la distanță îți poți vizita partenerul. Dacă ești singur există o foarte mare posibilitate ca în călătoriile tale să întâlnești pe cineva care corespunde foarte fine standardelor tale relaționale.

Horoscop săptămâna 24-30 aprilie Balanță

Sub influența aspectului dintre Soare și Saturn de bucuri de o atitudine de colaborare la locul de muncă. Luna din Leu care influențează zilele de joi și vineri susține interacțiunile sociale, iar sâmbătă, sextilul dintre Marte și Uranus poate scoate la iveală o serie de jocuri de putere care se petrec la locul de muncă.

BANI: Deși colegii par a fi foarte receptivi la ideile și propunerile tale mai ales marți se pare că o anumită figură de autoritate îți poate afecta imaginea. Sâmbătă vei realiza cum anume îți sunt puse bețe în roate și care sunt posibilitățile de a evitate aceste șicane. Nu este momentul pentru o confruntare directă.

DRAGOSTE: Luna din casa relațiilor sociale îți oferă farmec și un discurs care atrage atenția asupra ta fără a face prea multe eforturi. Ești în lumina refectoarelor în mod natural așa că vei observa cum ceilalți încearcă să stabilească discuții. Dacă ești singur ai toată libertatea pentru a experimenta noi relații.

Horoscop săptămâna 24-30 aprilie Scorpion

Marți, aspectul dintre Soare și Saturn aduc stabilitate și revitalizează relația în care te afli. Joi și vineri când Luna se află în Leu te bucuri de toate atenția necesară la locul de muncă. Sâmbătă ți se solicită prezența alături de partener pentru a face parte din procesul de realizare a unui scop personal.

BANI: Luna din Leu îți aduce strălucirea de care ai nevoie în carieră. Atragi ușor atenția asupra ta și ești pus într-o lumină favorabilă. Profită de aceste zile dacă dorești să propui un nou proiect sau poate chiar să soliciți o mărire de salariu. Folosește tot ce ai la îndemână în avantajul tău profesional.

DRAGOSTE: Se pare că sextilul dintre Soare și Saturn reaprind flacăra iubirii în relația ta într-un mod stabil și matur. Acest angajament reconfirmat te va face ca sâmbătă să fii alături de partener într-un proiect sau într-o călătorie foarte importantă pentru parcursul său personal. Fii un suport stabil pentru persoana iubită!

Horoscop săptămâna 24-30 aprilie Săgetător

Marți observi efectele echilibrului dintre viața profesională și cea personală sub buna influență a aspectului dintre Soare și Saturn. Luna care află joi și vineri în Leu aduce cu sine nevoia de aventură, iar sâmbătă, relația dintre Marte și Uranus te ajută să regândești anumite raporturi de forțe din carieră.

BANI: Se pare că te-ai confruntat cu suficiente dificultăți la locul de muncă doar că până acum nu ai sesizat natura acestor obstacole. Vineri vei realiza cum stau de fapt lucrurile. Sextilul dintre Marte și Uranus îți scot în evidență o serie de jocuri de putere despre care nu ai fost conștient până acum.

DRAGOSTE: Luna în casa aventurii scoate la iveală nevoia ta de adrenalină și de pasiune. În cadrul relației tale aceste zile vor fi foarte intense. Dacă însă ești singur ai tendința de a interacționa cu oameni care în mod normal nu fac parte din cercul tău social sau nu ar reprezenta tipologia clasică a partenerului pentru tine.

Horoscop săptămâna 24-30 aprilie Capricorn

Marți, Soarele și Saturn colaborează pentru a aduce idei despre noi posibilități de câștig financiar. Luna care traversează zodia Leului joi și vineri te poate face pasional dar și agresiv, iar sâmbătă Marte și Uranus aduc un moment excelent pentru a stabiliza legătura emoțională dintre tine și partener.

BANI: Soarele și Saturn aduc idei practice care pot genera sume suplimentare de bani dintr-un hobby care se dezvoltă la un alt nivel decât cel recreativ. Este important să pui în aplicarea gândirea ta pragmatică și să te folosești de abilitățile pe care le ai pentru a le monetiza într-un mod accesibil.

DRAGOSTE: Deși Luna în Leu poate trezi în interiorul tău sentimente intense, inclusiv gelozie este recomandat să nu reacționezi impulsiv. Această influență va trece rapid, iar sâmbătă ai șansa de a discuta mai limpede ceea ce te neliniștește iar astfel vei consolida legătura dintre tine și partener.

Horoscop săptămâna 24-30 aprilie Vărsător

Vești excelente pentru zona financiară mai ales marți când Soarele și Saturn se află în sextil. Luna care traversează joi și vineri zodia Leului poate favoriza o întâlnire romantică specială, iar vineri sub influența aspectului dintre Marte și Uranus poate veni o soluție surprinzătoare la un conflict familial mai vechi.

BANI: Soarele și Saturn aduc vești bune mai ales din domeniul imobiliar. Astfel, dacă aveai de gând să vinzi sau să cumperi, ori să închiriezi o locuință acest moment se dovedește a fi benefic. Vei întâlni o oferă care se pretează așteptărilor tale financiare dar și a utilității și aspectelor practice.

DRAGOSTE: Luna în casa relațiilor amoroase reprezintă o influență excelență mai ales dacă ești singur. O persoană îți va atrage instant atenția și este posibil să experimentezi ceea ce se numește dragoste la prima vedere. Dacă te afli deja într-o relație folosește aceste zile pentru a acorda mai multă atenție partenerului.

Horoscop săptămâna 24-30 aprilie Pești

Sextilul dintre Soare și Saturn de marți îți aduce prilejul necesar pentru relaxare și odihnă. Luna traversează joi și vineri zodia Leului și concentrează atenția pe sănătate și nevoile tale organice, iar sâmbătă Marte și Uranus favorizează începerea unei relații într-un mod total neobișnuit.

BANI: Luna în casa sănătății și a muncii arată că este momentul să te concentrezi pe nevoile tale fizice, astfel ar fi bine să investești într-un mod de viață mai sănătos, cu o alimentație aplicată tipologiei organismului tău și de asemenea poți cumpăra diverse gadgeturi care să îți ușureze munca.

DRAGOSTE: Weekendul aduce surprize neașteptate datorită aspectului dintre Marte și Uranus. Vei întâlni o persoană într-un context total neobișnuit și vei avea impresia că deja vă cunoașteți. Se pare că emoțiile și sentimentele tale avansează într-un mod vertiginos și fără să își dai seama te poți trezi îndrăgostit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 24-30 aprilie 2023. Un excelent moment pentru întâlniri romantice