Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 03-10iulie. Zodia care va da lovitura pe plan financiar

Horoscop săptămânal 03-09 iulie 2023. Începem săptămana cu un aspect astrologic benefic și anume Lună plină în Capricorn. Aduce atât provocări, cât și recompense. Luna se înțelege bine cu Jupiter și Uranus din Taur în sfera banilor.

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 10:49

- Shutterstock

Horoscop săptămânal 03-09 iulie Berbec

Săptămâna începe cu Luna Plină în Capricorn, luni și un careu între Venus și Uranus care ar putea aduce conflicte în relații. Din fericire, vineri, Mercur și Uranus se află în aspect benefic și te ajută să ajungi la o rezolvare a situației din cuplu mai ales dacă aceasta este generată de bani.

BANI: Luna Plină de luni predispune la conflicte cu autoritatea sau cu șefii. Cu toate acestea există și un risc de pierdere financiară sau poate partenerul se află într-o problemă care necesită utilizarea unei mari sume de bani. Până vineri reușești să găsești o soluție potrivită care să rezolve situația delicată.

DRAGOSTE: Relația poate fi pusă la încercare prin prisma unei cerințe extraordinar de mari din partea persoanei iubite. Dacă există o nevoie reală indicat este că faci tot ce îți stă în putință pentru a ajuta partenerul. Dacă ești singur ai grijă să nu fii manipulat și să acorzi sume mari de bani.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 03-09 iulie Taur

Luna Plină de luni se combină cu aspectul dintre Venus și Uranus, iar toate acestea te pot pune într-o situație limită în care trebuie să decizi ce se petrece cu tine până la finalul anului. Vineri, Mercur și Uranus reprezintă șansa ta de a consolida decizia și implicit de a fi sigur că aceasta este calea.

BANI: S-ar putea să fie nevoie de mici investiții în cămin sau în aspecte ce țin de aparatura utilizată în casă. De asemenea, nu este exclus să te înscrii la un program de studii de lună sau scurtă durată care reprezintă un angajament de plată pentru următoarea perioadă.

DRAGOSTE: Pot apărea surprize în familie referitor la modul în care părinții percep relația în care te afli. Aspectul dintre Venus și Uranus poate fi nonconformist în reacții și gândire. Oricum ar sta lucrurile ai grijă ca partenerul să fie sigur pe stabilitatea sentimentelor care se află între voi.

Horoscop săptămânal 03-09 iulie Gemeni

Luna Plină din Capricorn cu care începe această săptămână poate aduce niște plăți restante care nu mai pot fi amânate, fie ai uitat de ele, fie există niște clauze necunoscute în contract. Vineri, Mercur și Uranus te pot ajuta să accesezi o sumă de bani care să mai relaxeze situația, dar nu este soluția definitivă.

BANI: Se pare că Luna Plină aduce niște datorii sub o formă sau alta care trebuie achitate. Stabilitatea ta financiară nu este prea bine conturată și este foarte posibil ca acest lucru să te agite foarte tare. Ai o mică parte e economii care îți oferă un timp suplimentar de gândire, dar trebuie să cauți o soluție.

DRAGOSTE: Un partener mai vechi s-ar putea să revină întâmplător în viața ta, când nici nu te aștepți. Fie vă întâlniți pe stradă, fie îți scrie un mesaj sau poate te sună. Deși în primă fază lucrurile nu par deloc periculoase ar trebuie să fii destul de precaut cu privire la solicitările acestei persoane.

Horoscop săptămânal 03-09 iulie Rac

Luna Plină din Capricorn ar putea aduce luni o provocare în cadrul relației tale sau un motiv de bucurie. Se pare că ești într-o perioadă suficient de bună astfel încât ceilalți să considere că pot să îți ceară ajutorul în chestiuni delicate, mai ales din punct de vedere financiar. Decizia din acest punct de vedere îți aparține.

BANI: Un prieten poate veni către tine cu o cerere neobișnuită de ajutor financiar, pe care tu ar trebuie să o analizezi foarte rațional. Dacă acest lucru nu reprezintă un pericol pentru tine atunci poți să îți susții prietenul, dar dacă apar riscuri atunci încearcă să te protejezi.

DRAGOSTE: Luna Plină te face mult mai sensibil decât de obicei și probabil ai nevoie de o formă necondiționată de relaționare cu partenerul, o formă de abandon în relație care să îți permită să te lași în voia sentimentelor. Vorbește cu partenerul despre asta și găsiți o cale de comunicare mai presus decât cea verbală.

Horoscop săptămânal 03-09 iulie Leu

Luni are loc Luna Plină în Capricorn care poate dezorganiza activitate de la locul de muncă și relația cu colegii sau subalternii. Mercur și Uranus fac un aspect benefic vineri care te ajută să găsești strategii de a ține totul sub control și de a recăpăta autoritatea pe care poziția ta o implică.

BANI: În această săptămână este foarte importantă organizarea la locul de muncă. Luni pare că totul este un haos și acest lucru te poate descuraja. Dar, până vineri vei găsi o serie de soluții care să te ajute să organizezi volumul de muncă și să recapeți controlul asupra a ceea ce se petrece la job.

DRAGOSTE: Cu aspectul stresant dintre Venus și Uranus care se petrece luni s-ar putea ca efectele muncii asupra relației tale să fie destul de prezente. Se pare că partenerul nu reacționează foarte plăcut la nivelul de implicare pe care munca ți-l solicită, simțindu-se neglijat sau respins.

Horoscop săptămânal 03-09 iulie Fecioară

Luna Plină de luni se petrece în Capricorn iar pentru tine ar putea să însemne un moment intens din punct de vedere emoțional. Vineri, sub influența aspectului dintre Uranus și Mercur se pare că încep să se contureze planurile de vacanță care de această dată se dovedesc a fi foarte exotice.

BANI: În această săptămâna atenția ta se concentrează pe acțiuni care țin de relaxare și de petrecerea timpului liber. Ar fi indicat să îți organizezi din timp concediul pentru a scuti mare parte din bani găsind oferte avantajoase de a te deplasa. Așteptările tale sunt mari, dar ai grijă ca bugetul să le poată îndeplini.

DRAGOSTE: Atenție la posibilitatea de a călca strâmb în relație, mai ales luni când parte că ești foarte vulnerabil emoțional, iar rațiune nu este foarte prezentă. Dacă ești singur poți să întâlnești o persoană foarte intensă în interacțiune dar care nu dorește să se implice într-un angajament serios.

Horoscop săptămânal 03-09 iulie Balanță

Luna Plină din Capricorn care se petrece luni ar putea aduce mici evenimente neplăcute în casă, de la instalații nefuncționale, până la discuții în contradictoriu. Atenție și la sumele de bani care îți sunt solicitate sau la cumpărăturile impulsive din cursul săptămânii.

BANI: S-ar putea ca luni să ai o discuție neplăcută cu un prieten pe tema banilor, fie nu dorește să îți restituie o anumită sumă de bani, fie solicită ajutor în continuare. Vineri lucrurile se clarifică mai mult, așa că nu lua decizii pripite și încearcă să eviți conflictul.

DRAGOSTE: Luna Plină este un moment care poate aduce la suprafață de serie de frustrări și nemulțumiri legate de conviețuirea cu partenerul. Programul vostru de viața ar putea reprezenta pentru celălalt o corvoadă sau ar putea impune neplăceri. Efectele acestei perioade sunt de scurtă durată, dar intense.

Horoscop săptămânal 03-09 iulie Scorpion

Luna Plină din Capricorn de luni va modifica niște înțelegeri sau contracte care păreau foarte riguros discutate. Dacă aceste lucruri implică și partenerul atunci lucrurile se complică pentru că niciunul nu vrea să renunțe. Din fericire vineri puteți găsi cele mai bune soluții pentru a rezolva această situație.

BANI: Dacă ai de semnat contracte sau acte ar fi indicat să nu o faci luni, sau dacă e necesar, măcar să citești cu atenție toate clauzele deoarece o parte din ele se pot dovedi dezavantajoase. Încearcă să te consulți cu cineva de specialitate sau eventual să ceri și părerea partenerului.

DRAGOSTE: Dacă ești într-o relație de scurt timp s-ar putea ca aceasta să se încheie pe motiv de incompatibilitate. Iar dacă ești singur te-ai putea simți frustrat că te tot lovești de refuzuri. Vineri lucrurile încep să îți fie favorabile din acest punct de vedere și ai putea întâlni o persoană din străinătate.

Horoscop săptămânal 03-09 iulie Săgetător

Luna Plină din Capricorn care deschide această săptămână va pune accentul pe resursele tale financiare dar din păcate nu într-un sens foarte pozitiv. Se pare că și la muncă lucrurile nu sunt foarte clare și apar confuzii în activitate și mici conflicte legate de procedură în care colegii sunt foarte incisivi.

BANI: În această săptămână cumpătarea este cuvântul cheie. Rezumă cheltuielile doar la ceea ce reprezintă strictul necesar pentru tine și pentru gestionarea căminului. Deși ești o fire expansivă, acum este necesară impunerea unor limitări destul de drastice în ceea ce privește extravaganța nivelului de trai.

DRAGOSTE: O formă de rutină planează asupra relației tale care nu este deloc mulțumitoare nici pentru tine și nici pentru partener. Din fericire, lucrurile încep să se schimbe de vineri mai ales dacă acordați mai multă atenți necesităților sexuale și emoționale care au fost destul de neglijate în ultima perioadă.

Horoscop săptămânal 03-09 iulie Capricorn

Luni vei experimenta Luna Plină în propria zodie ceea ce ar putea aduce un nivel de anxietate sau nervozitate mai mare decât de obicei. Inclusiv cerințele banale are partenerului s-ar putea să te inflameze. De vineri când Mercur și Uranus fac aspect benefic relația voastră se va remedia.

BANI: Pentru că ești destul de agitat și debusolat din cauza Lunii Pline s-ar putea ca această atitudine să îți afecteze și activitatea profesională. În rest nu există indici cu privire la pericole sau la avantaje financiare, ci mai degrabă ar trebui să fii atent la comportamentul tău care tine să devină vulcanic.

DRAGOSTE: Partenerul cere mai mult de la tine, atât emoțional, cât și la nivelul activităților efectuate împreună. Deși prima tendință ar fi să reproșezi încearcă să treci peste acest impuls. De vineri se pare că veți găsi o cale de comunicare mai lină și mai clară a nevoilor și dorințelor voastre în relație.

Horoscop săptămânal 03-09 iulie Vărsător

Luna Plină din Capricorn va fi destul de obositoare pentru tine, atât la nivel fizic, cât și la nivel emoțional. În această săptămâna familia este un domeniu important, care ar putea să te supere la început, dar spre weekend începi să vezi că familia dorește să se asigure că ești bine.

BANI: Pot exista mici discuții în cadrul proiectelor pe care le ai împreună că alți colaboratori, discuții în care este important să impui o serie de limite clare încă de la început. Organizarea este esențială mai ales că dispui de o cantitate limitată de energie în această săptămână.

DRAGOSTE: Relația reprezintă un refugiu excelent față de toate celelalte domenii care au tot felul de cerințe de la tine. Încearcă să îți izolezi relația cu partenerul și să lași totul în spate în momentul în care ajungi acasă pentru a te bucura de interacțiunea dintre voi doi.

Horoscop săptămânal 03-09 iulie Pești

Luna Plină poate să restructureze mediul de prieteni mai ales luni, iar careul dintre Venus și Uranus pare că spune că încheierile de acum vor fi definitive. Vineri, Mercur și Uranus fac un aspect benefic care te ajută, mai ales dacă ești singur și în căutarea unei relații care să te anime.

BANI: Relația cu colegii de muncă poate fi extrem de dificilă la începutul săptămânii deoarece pare că vorbiți limbi diferite și nicio parte nu înțelege ceea ce vrea să transmită cealaltă. Cu suficient efort vei reuși ca până vineri să clarifici lucrurile astfel încât activitatea voastră să nu fie foarte afectată.

DRAGOSTE: Vineri și mai ales în weekend beneficiezi o abilitate de comunicare excelentă, mai ales pentru flirt și cucerire. Iar din acest punct de vedere vei avea succes și poate reprezenta începutul unei relații mult mai dinamice decât cele experimentate de tine până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 03-10iulie. Zodia care va da lovitura pe plan financiar