Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2023. Zodia care se confruntă cu schimbări majore pe plan emoţional

Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2023. Săptămâna începe cu Saturn care retrogradează în Pești, iar timp de câteva luni vei putea resimţi stări de conflict atât cu sinele cât şi cu cei din jur, cât şi mai multe schimbări majore pe plan emoţional şi la locul de muncă.

de Redactia Observator

la 17.07.2023, 13:18

Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2023. Zodia care se confruntă cu schimbări majore pe plan emoţional
Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2023. Zodia care se confruntă cu schimbări majore pe plan emoţional - Shutterstock

Horoscop săptămânal 17-23 iulie Berbec

Luni, Saturn își începe retrogradarea în Pești care durează cam șase luni și va aduce cu sine o perioadă de recesiune, deprimare și lipsă de motivație. Joi, Marte și Saturn nu se înțeleg bine și pot provoca probleme de sănătate, iar vineri Soarele trece în Leu de unde începe să lumineze sentimentele.

BANI: Cu Saturn în casa psihicului vei dezvolta o teamă de a nu pierde sau de a rămâne fără resurse. Acest lucru te va face foarte atent la modul în care cheltuiești bani, există tendința spre exagerare și de aici spre avariție. Posibilitatea de a fi dependent față de ceilalți nu este o opțiune validă pentru tine.

DRAGOSTE: Cu Soarele care ajunge în casa emoțiilor vei observa o mai mare deschidere către relații și socializarea cu ceilalți. Aspectul este cu atât mai benefic dacă te afli în căutarea unui partener. Începând de vineri de deschide sezonul experiențelor emoționale pentru tine, contează cât de implicat ești.

Horoscop săptămânal 17-23 iulie Taur

Săptămâna începe cu Saturn care retrogradează în Pești, iar timp de șase luni poți experimenta o formă de izolare socială. Vineri ar putea fi tocmai primul semn, marcat de un conflict puternic cu cineva apropiat. Vineri, Soarele trece în Leu și activează sectorul familiei și al căminului.

BANI: Cu Soarele în casa familiei se pot reaprinde discuții despre imobile sau terenuri administrate la comun. De asemenea, revin planurile de a cumpăra sau a închiria o casă, dar momentan toate aceste idei rămân la faza de plan, este necesar să mai treacă timp pentru a vedea efecte concrete în acest domeniu.

DRAGOSTE: Opoziția de joi, dintre Marte și Saturn care este retrograd poate însemna finalul unei relații de prietenie sau chiar a unei relații amoroase. Lucrurile par a degenera foarte rapid și ar trebui să fi atent la modul în care reacționezi deoarece este foarte multă energie la mijloc și un potențial extrem de agresivitate.

Horoscop săptămânal 17-23 iulie Gemeni

Din această săptămâna Saturn începe retrogradarea în Pești și concomitent încep și schimbările la locul de muncă. Joi, Marte se opune lui Saturn și poate provoca un prim conflict cu un șef. De vineri, Soarele schimbă zodia și ajunge în Leu punând accent pe modul în care îți exprimi ideile și emoțiile.

BANI: Va urma o perioadă dificilă din punct de vedere profesional în care lucrurile avansează greu, uneori ai impresia că regresezi. În acest context există un mare potențial de conflict cu autoritatea, iar vineri s-ar putea să te cerți cu șeful sau cu un superior care pare a fi abuziv sau insuficient pregătit pentru poziția sa.

DRAGOSTE: Începând de vineri te poți baza pe abilitatea ta de a flirta și de a vrăji prin cuvinte, mai ales dacă ești singur momentan. Dacă ești într-o relație ar trebuie si fii atent la comportamentul tău, deoarece Venus este încă retrogradă, iar din exterior pare că ești într-o continuă cucerire și vânătoare.

Horoscop săptămânal 17-23 iulie Rac

Saturn începe de luni să retrogradeze și va debuta o perioadă de reformare a ideilor tale față de viață și de modul în care vezi lumea în general. Opoziția Marte-Saturn de vineri poate aduce un conflict important de idei. Vineri, Soarele va ieși din zodia ta, punând mai mult accent pe bani.

BANI: Cu Soarele în casa resurselor te vei concentra pe suplimentarea veniturilor tale și vei reuși mai ales prin creativitate, extravaganță și nonconformism. Este important să te expui în cea mai bună lumină și vei atrage de aici tot ce ai nevoie pentru proiectele tale sau pentru a materializa o ideea concepută de ceva vreme.

Horoscop săptămânal 17-23 iulie Leu

Saturn începe să retrogradeze luni și va readuce anumite probleme de ordin financiar sau legal. Ai grijă mai ales la ziua de joi, când Marte face opoziție cu Saturn și astfel poți pierde o sumă importantă de bani. De vineri, Soarele trece în zodia ta dezvoltând motivația, bucuria și energia de care ai nevoie.

BANI: Cu prezența lui Saturn în casa datoriilor s-ar putea să realizezi că bugetul tău este insuficient sau că ai multe lucruri nerezolvate care nu te lasă să ai o stabilitate financiară. Anumite greșeli din trecut pot reveni și vei avea o perioadă de austeritate financiară, moment în care economiile sunt esențiale.

DRAGOSTE: De vineri începe sezonul tău și mai în glumă, mai în serios devii vedeta acestei perioade. Acaparezi fiecare privire și pare că există un potențial extraordinar pentru relații, poate nu chiar de lungă durată, dar ceva cu care să îți ocupi timpul și în care să te simți bine, fără prea multe responsabilități.

Horoscop săptămânal 17-23 iulie Fecioară

De luni, Saturn retrogradează în Leu și ar putea duce relația într-o zonă de reorganizare profundă. Joi, Marte și Saturn se află în opoziție și vei experimenta primul moment de criză în relație. De vineri, Soarele care ajunge în Leu pare că îți insuflă o oarecare doză de calm și liniște sufletească pentru o perioadă.

BANI: În această săptămână atenția nu se concentrează pe domeniul financiar, cu toate acestea nivelul tău de concentrare și profesionalism rămân la cote ridicate. S-ar putea să există mici conflicte de interese la muncă cu anumiți parteneri sau colaboratori care vor modificarea condițiilor de lucru.

DRAGOSTE: Vei traversa împreună cu partenerul o perioadă de schimbări puternice, cu multe riscuri pe parcurs, dar cu promisiunea unei versiuni mai bune pentru relația voastră. Vineri vei vedea cam cum se vor desfășura lucrurile, deoarece te vei afla într-un moment de criză împreună cu partenerul.

Horoscop săptămânal 17-23 iulie Balanță

Saturn începe de luni să retrogradeze, iar o dată cu el se pare că și rutina ta va suferi modificări serioase în următoarea perioadă. Joi există predispoziție spre accidente. De vine, Soarele trece în Leu, iar acest lucru este o veste minunată pentru socializare și pentru extinderea cercului de prieteni și cunoștințe.

BANI: Saturn retrograd poate afecta inclusiv sănătatea, cu precădere sistemul digestiv, iar din acest punct de vedere va fi necesar să cheltuiești ceva pentru consultații medicale sau pentru modificarea obiceiurilor alimentare. Cu siguranță orice formă de exces sau de abuz nu este permisă în perioada viitoare.

DRAGOSTE: Cu Soarele în casa relațiilor sociale poți beneficia inclusiv în plan emoțional prin faptul că tei vei conecta cu un număr destul de mare de persoane. Dacă nu se dezvoltă sentimente există totuși beneficii în ceea ce privește petrecerea timpului liber și dezvoltarea rețelei tale sociale.

Horoscop săptămânal 17-23 iulie Scorpion

Săptămâna începe cu Saturn care retrogradează de luni în Pești și se pare că te face mai pesimist decât de obicei, mai ales în legătură cu anumite relații incipiente. Joi, s-ar putea să pui capăt unei aventuri. Iar vineri, când Soarele trece în Leu există mai mult avantaje în sfera dezvoltării profesionale.

BANI: Cu Soarele în Leu există un context foarte favorabil de expunere la locul de muncă. Vei fi observat, plăcut și susținut în majoritatea demersurilor tale. Ar fi indicat să profiți de aceste momente pentru a evidenția abilitățile și competențele tale, iar cel mai bun rezultat poate fi chiar o avansare.

DRAGOSTE: În relații lucrurile nu stau foarte bine din cauza lui Saturn care răcește sentimentele și erodează toate legăturile superficiale. Nemulțumirile ignorate sau compromisurile vor căpăta acum proporții foarte mari și cel mai probabil din acest motiv se vor încheia multe relații nepotrivite.

Horoscop săptămânal 17-23 iulie Săgetător

Saturn trece de luni în Pești de unde umbrește relațiile și contactul cu familia de origine și îngreunează activitățile care implică imobile sau terenuri. Vineri, Soarele trece în zodia Leului de unde pare că revarsă creativitate în planul ideilor și vei căpăta o atitudine mult mai optimistă față de posibilitățile din viitor.

BANI: Cu Saturn în casa familiei s-ar putea să te izolezi de mediul de origine, dar în același timp te vei concentra pe propria locuință. Nu este exclus să te angajezi într-un proces de renovare destul de complex și de costisitor. Atenție, principalul scop este cel de utilitate, nu cel de expunere extravagantă.

DRAGOSTE: Cu Soarele în casa idealurilor vezi totul mult mai bine decât înainte. AI nevoie de stimuli noi, de informații și tipuri de oameni cu care nu ai mai interacționat. Din aceste motive poți face drumuri în străinătate sau chiar în afara orașului tău pentru a te întâlni cu cineva care chiar pare special.

Horoscop săptămânal 17-23 iulie Capricorn

Saturn, planeta care te guvernează, începe de luni să meargă retrograd în Pești ceea ce înseamnă că îți limitează din posibilitatea de deplasare. Atenție joi la accidente de mașină sau orice mijloc de transport. Vineri, Soarele ajunge în Leu de unde aprinde pasiunea și senzualitatea în relația de cuplu.

BANI: Cu Saturn retrograd nu sunt avantajate chestiunile care țin de contracte noi sau semnarea actelor. Cu toate acestea ai posibilitatea acum de a reevalua câteva abonamente sau responsabilități mai vechi care trebuie modificate în conformitate cu nevoile tale actuale. Negocierea aceste cheia acestei perioade.

DRAGOSTE: Soarele în casa pasiunii aduce un plus relației tale de cuplu care de vine mai intensă și mai profundă decât până acum. Dacă ești singur se pare că simți nevoie de ceva mai mult decât simple aventuri de o noapte. Mergi cu încredere în sensul pe care intuiția ți-l transmite subtil.

Horoscop săptămânal 17-23 iulie Vărsător

Guvernatorul tău, Saturn începe să retrogradeze luni în zodia Peștilor fapt pentru care vei resimți în următoarea perioadă o serie de probleme financiare. Vineri, Soarele trece în semnul Leului ceea ce înseamnă o posibilă relație nouă pentru tine sau actualizarea relației în care te afli.

BANI: Cu Saturn în casa banilor vei experimenta o serie de întârzieri, anulări, rezilieri sau pierderi. Nu trebuie să te descurajezi, ci să cauți să îți securizezi banii astfel încât să ai mereu o rezervă. Clar, nu este o perioadă propice pentru investiții sau cheltuieli care nu sunt cu adevărat necesare, cel puțin acum.

DRAGOSTE: Soarele în casa relațiilor emoționale îți poate aduce o cerere în căsătorie, schimbarea statutului social sau un partener mult așteptat. Concentrează-te pe idealul tău de relație și vei observa că lucrurile avansează fără să depui prea mult efort în sensul îndeplinirii viziunii tale de cuplu.

Horoscop săptămânal 17-23 iulie Pești

De luni Saturn ajunge în zodia ta și te va face mult mai autoritar, disciplinar și sobru decât ești în general. Această schimbarea îi poate bulversa pe cei din jur, mai ales joi când partenerul va fi uimit de lipsa ta de reacție emoțională. Vineri, Soarele din Leu te ajută să găsești cheia comunicării cu colegii de muncă.

BANI: Se pare că Soarele în casa muncii îți dezvoltă în mod natural abilitățile de lider și de coordonator empatic și susținut de echipa sau de colegii său. Profită de această imagine bună pe care o ai la locul de muncă pentru a putea să îți dezvolți mai mult posibilitățile de creștere și avansare concretă.

DRAGOSTE: Din păcate lucrurile nu sunt atât de limpezi în relații unde schimbarea ta de atitudine este destul de mare. De la o persoană foarte sensibilă ajungi să te comporți relativ mecanic, foarte dogmatic și rece cu partenerul. Este important să păstrezi abilitatea comunicării pentru a evita izolarea sau despărțirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2023. Zodia care se confruntă cu schimbări majore pe plan emoţional