Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023. Perioadă dificilă pentru 2 zodii. Certuri în familie şi la locul de muncă

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023. De miercuri Soarele se va afla în zodia Săgetătorului, urmat de Marte, vineri. Apar schimbări drastice pe plan emoţional iar mai multe cheltuieli neplanificate, dar necesare, vor crea probleme pentru câteva zodii.

de Redactia Observator

la 20.11.2023, 11:34

În urma căutărilor, tânărul a fost găsit și scos la suprafață, însă, din nefericire, decedat
În urma căutărilor, tânărul a fost găsit și scos la suprafață, însă, din nefericire, decedat - Shutterstock

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023 Berbec

Marte, guvernatorul tău este planeta cheie în această săptămână deoarece se află lângă Soare. Soarele trece miercuri în Săgetător, și Marte vineri iar filosofia ta de viață se modifică semnificativ. Vrei ca lucrurile să se întâmple mai rapid și din acest motiv apar conflicte dese și multe posibilități de conflict.

BANI: În prima parte a săptămânii, mai ales până miercuri există un risc pentru pierderi financiare cauzat de investiții impulsive sau cheltuieli care nu sunt utile în acest moment. Va fi necesar să îți temperezi nevoia de a avea și să te concentrezi mai mult pe a construi autonomia financiară.

DRAGOSTE: Intensitatea emoțiilor tale este marcantă mai ales spre weekend, poți sublima aceste sentimente în pasiune sentimentală, altfel acestea se vor manifesta în conflicte cu partenerul cauzate de modul votru diferit de a vă petrece timpul. Încearcă să vezi și nevoile partenerului și ritmul acestuia.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023 Taur

De miercuri Soarele se va afla în zodia Săgetătorului, urmat de Marte care trece vineri în acest semn zodiacal. Aceste aspecte te provoacă din punct de vedere financiar, mai ales dacă ai credite și datorii pentru că îți limitează posibilitățile de a acționa pe acest plan. Mediul social va fi stresant, de asemenea.

BANI: Traversezi o săptămână de limitări financiare pentru că bugetul tău este depășit de nivelul cheltuielilor. Din acest punct de vedere este necesară o reorganizare serioasă, dar până atunci te afli în situația neplăcută de a depinde de ceilalți și de resursele acestora pentru a trece de această perioadă.

DRAGOSTE: Planurile și activitățile, mai ales din weekend se modifică rapid și creează multă frustrare deoarece tu ai nevoie de predictibilitate. Vei fi forțat să ieși din zona de confort pentru a te conecta cu partenerul, de asemenea, și prietenii se pare că trec anumite limite și îți întind răbdarea la maxim.

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023 Gemeni

Ai multă energie și multe idei în această perioadă, iar acestea vizează în principal relația de cuplu deoarece Soarele și mai apoi Marte trec în zodia Săgetătorului. Cu toate acestea, weekendul este destul de agitat și foarte probabil vor exista conflicte cu persoane care reprezintă autoritatea în viața ta.

BANI: Tensiunea din ultima vreme se va concentra spre finalul săptămânii când relația cu șeful se deteriorează și pot apărea repercusiuni și chiar probleme, cel mai probabil cauzate de indisciplină. Pentru a nu avea de suferit este necesar să urmezi în tocmai indicațiile primite și să te concentrezi pe ascultare.

DRAGOSTE: Ai multe inițiative în cuplu dar nu toate sunt la fel de bine primite acum. Energia te debordantă poate fi obositoare pentru partener și din acest motiv certurile sunt mai prezente decât de obicei. Încearcă să oferi celuilalt spațiul și timpul de care are nevoie astfel încât să funcționați bine.

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023 Rac

Ai multe lucruri de rezolvat în această săptămână, mai ales că Soarele și Marte trec în Săgetător. Vei fi mai mereu pe drumuri, cu noi sarcini de îndeplinit. Atenție la sănătate și mai ales la afecțiunile acute sau inflamatorii. În weekend vei avea senzația că ești limitat și că nu îți poți pune în aplicare ideile.

BANI: Activitatea profesională devine obositoare deoarece numărul de sarcini crește semnificativ. Deși nu sunt activități speciale, acestea devin solicitante prin repetiția lor. Subalternii sau colegii de muncă au tendința să se răzvrătească și își expun nemulțumirile ori de câte ori au ocazia, iar acest lucru te încarcă și mai mult.

DRAGOSTE: O oarecare formă de opoziție simți și în viața personală unde ritmul lucrurilor este mai lent decât ai vrea. Se pare că te grăbești și implicit pui presiune pe cei din jur, și pe partener, în realizarea anumitor idealuri. Ar trebui să îți iei un moment de pauză pentru a analiza dacă e cu adevărat necesar acest ritm.

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023 Leu

Începi săptămâna cu optimism și o mare cantitate de energie de la energia Soarelui și a lui Marte care se vor muta în Săgetător. Vrei să îți materializezi ideile și să pui în practică planurile construite în ultima vreme. S-ar putea ca în weekend să realizezi că nu ai toate resursele necesare pentru ce ți-ai propus.

BANI: Deși pornești cu anumite idei în minte vei încheia săptămâna cu realizarea unor cu totul alte lucruri. Vei fi forțat să te concentrezi mai mult pe lucrurile practice și absolut necesare deoarece ți se dovedește repede că bugetul tăul nu poate susține toate capriciile pe care le ai în minte.

DRAGOSTE: Intensitate emoțiilor tale poate fi copleșitoare mai ales dacă ești singur sau la începutul unei relații. Din acest motiv reacțiile partenerului pot fi din cele mai diverse, inclusiv comportamente agresive la care nu te-ai fi așteptat și care sunt provocate de modul tău insistent de a propune lucruri.

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023 Fecioară

Energia din cămin se modifică substanțial în această săptămână deoarece Soarele și Marte schimbă zodia și ajung în Săgetător. Există un potențial mare de conflict în familie și se pare că partenerul este singurul care are o perspectivă diferită și care poate preîntâmpina declanșarea unor forțe agresive.

BANI: Planul financiar este bine susținut pentru tine, dar este important să nu faci investiții în imobile sau reamenajări interioare. Încearcă să păstrezi bugetul pentru perioade mai bune de achiziții, acum concentrează-te doar pe acumulare și economii deoarece nevoile reale apar mai târziu.

DRAGOSTE: A doua parte a săptămânii te găsește într-o stare de iritabilitate profundă iar conflictele cu familia par inevitabile. Deși este frustrant trebuie să înțelegi că limitele pe care partenerul le pune sunt de fapt modalități a controla lucrurile, de a preveni acțiuni care au efecte devastatoare în dinamica familială.

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023 Balanță

Comunicarea este foarte bine susținută în prima parte a săptămânii datorită Soarelui și a lui Marte care trec în Săgetător. Cu toate acestea ai tendința de a fi acid, dur și critic mai ales cu colegii de muncă. Îți impui punctele de vedere într-o manieră agresivă care poate atrage după sine reacții asemănătoare.

BANI: Ai multe de câștigat prin abilitățile tale de comunicare, dar ai și foarte multe de pierdut. Dacă nu ești atent și păstrezi un ton agresiv în discurs poți pierde chiar colaborări sau contracte avantajoase. De aceea concentrează-te pe lucrurile în desfășurare și nu începe proiecte sau colaborări noi, cel puțin acum.

DRAGOSTE: Stilul de viață se va modifica la inițiativa partenerului, deși nu ești foarte convins și nici nu te simți foarte confortabil cu aceste modificări. Trebuie să înțelegi diferența de perspective dintre tine și partener și să îi acorzi încrederea necesară pentru a urma și direcțiile pe care acesta le propune.

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023 Scorpion

Reușești să accelerezi anumite procese în această săptămâna datorită faptului Soarele și Marte se mută în Săgetător. Nu la fel de bine stau lucrurile pe plan emoțional unde ideile și concepțiile tale nu sunt la fel de respectate, ci mai degrabă ți se cere să urmezi direcțiile impuse de partener sau de familie.

BANI: Vei semna un contract care este rezultatul unui lung proces de negociere sau convingere ceea ce îți va aduce o suplimentare a veniturilor tale. Este important să știi când anumite să te oprești din a mai pune presiune deoarece există riscul să pierzi tot ceea ce ai muncit din cauza insistenței puternice.

DRAGOSTE: Aici lucrurile nu mai sunt controlate de tine ceea ce te pune într-o ipostază destul de neplăcută. Vei depinde de partener, mai ales emoțional și frustrant va fi că nu îți poți nega sentimentele, deși poți controla modul în care acestea se oglindesc în exterior, dar nu este decât un mod de a minți.

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023 Săgetător

Miercuri Soarele ajunge în zodia ta, urmat vineri de Marte, iar aceste planete îți oferă energie, vitalitate și vizibilitate. Poți folosi constructiv aceste calități, dar de asemenea poți fi și ținta atacurilor invidioase din exterior, iar în acest sens relația cu familia poate deveni o provocare greu de gestionat.

BANI: Probleme financiare par că se discută în familie, mai ales spre finalul săptămânii când apar tot felul de limitări și opoziții care te obligă să găsești ale modalități de a acționa. Nu este o perioadă bună pentru investiții sau vânzări de terenuri și proprietăți deoarece rezultatele nu vor fi avantajoase.

DRAGOSTE: Deoarece începe sezonul tău astrologic de bucuri de o mai mare vizibilitate inclusiv relațional, iar dacă ești singur poți foarte ușor să intri într-o relație. De asemenea, dacă formezi deja un cuplu vei observa ca pasiunea și conexiunea cu partenerul de dezvoltă într-un mod natural și firesc.

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023 Capricorn

Cu Soarele și Marte care trec în Săgetător te vei confrunta cu presiuni psihologice destul de puternice, acestea pot fi caracterizate de anxietate, insomnii sau agresivitate. Spre weekend observi că modul de a comunica implică o formă deficitară de interacțiune și pare că ceilalți nu înțeleg ceea ce vrei să spui.

BANI: Dacă semnezi contracte încearcă să faci acest lucru până miercuri, deoarece apoi există un risc de colaborări care sunt dezavantajoase pentru tine. Vei avea impresia că la locul de muncă nu dispui de aceeași libertate pe care o aveai, mai ales joi și vineri când trebuie să urmezi direcțiile impuse.

DRAGOSTE: Nesiguranțele personale se oglindesc și în viața relațională, iar din acest motiv comunicarea cu partenerul nu funcționează foarte bine. Modul tău de a fi nu permite expunerea directă a motivelor conflictelor tale interioare, motiv pentru care va trebuie să traversezi o perioadă intens anxiogenă.

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023 Vărsător

Ai nevoie de interacțiune și comunicare, iar în acest sens utilizezi energia Soarelui și a lui Marte pentru a crește numărul de prieteni sau pentru a dezvolta rețeaua socială. Financiar, lucrurile stau mai puțin bine spre weekend când vei fi nevoit să renunți la unele planuri sau idei din cauza lipsei de fonduri.

BANI: Vei fi luat prins surprindere de faptul că nu poți să faci ceea ce vrei, mai ales începând de joi deoarece resursele tale nu sunt suficiente. În acest sens va fi nevoie să te concentrezi pe activitățile sau achizițiile absolut necesare și să renunți la capricii sau la ceea ce îți creează plăcere, cel puțin pentru o vreme.

DRAGOSTE: Ești destul de distant în relație și preferi o comunicare și o interacțiune care să fie lipsite de implicații emoționale puternice. Din acest motiv poți să te concentrezi mai mult pe mediul social, decât pe relație, dar tocmai acest lucru va crea disensiuni în cuplu și inclusiv posibilitate de conflict.

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023 Pești

Vrei să realizezi cât mai multe și să îți demonstrezi abilitățile datorită energiei pe care Soarele și Marte o debordează pentru că se mută în Săgetător. Cu toate acestea vei sesiza că ai anumite limite peste care nu poți să treci, prin urmare te vei confrunta cu o formă de eșec sau frustrare că nu poți depăși anumite granițe.

BANI: Vei fi observat și apreciat la locul de muncă mai ales pentru inițiative și propuneri, în prima parte a săptămânii. Nivelul tău de energie îți permite să muncești mai mult, iar bine ar fi să te concentrezi pe acțiunea care înseamnă sau implică o oarecare formă de început sau de idei de la care se pornește.

DRAGOSTE: Caracteristic ține este un oarecare nivel de neîncredere, dar în această săptămână, mai ales în weekend acest lucru va deveni foarte supărător. Ai impresia că nu ești persoana potrivită pentru nimeni, motiv pentru care te vei izola dar acest mod de funcționare nu va aduce rezolvarea insecurităților.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023. Perioadă dificilă pentru 2 zodii. Certuri în familie şi la locul de muncă