Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 7-13 august. Zodia care ar putea primi o creştere salarială la locul de muncă

Horoscop săptămânal 7-13 august. Careul Venus-Uranus de luni ar putea aduce nume conflicte sau disensiuni în relaţie sau la locul de muncă. Însă de marţi, lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine datorită alinierii lui Mercur cu Jupiter, finalul săptămânii dovedindu-se a fi unul benefic.

de Redactia Observator

la 07.08.2023, 15:54

Horoscop săptămânal 7-13 august. Zodia care ar putea primi o creştere salarială la locul de muncă
Horoscop săptămânal 7-13 august. Zodia care ar putea primi o creştere salarială la locul de muncă - Shutterstock

Horoscop săptămânal 7-13 august Berbec

În această săptămâna Venus face aspect tensionat cu Uranus, ceea ce înseamnă că de luni pot apărea probleme în cuplu din cauza banilor. Marți, Mercur și Jupiter se aliază pentru a favoriza mediul de lucru, iar duminică Venus se întâlnește cu Soarele în zodia Leului restabilind echilibrul în relații.

BANI: Începi săptămâna cu discuții aprinse despre bani și cheltuirea acestora. Poate partenerul a fost mai impulsiv în cumpărături sau nu a gestionat foarte bine resursele comune. Din fericire, marți s-ar putea să primești un bonus sau o creştere salarială la care sperai de mult timp.

DRAGOSTE: Deși spiritele se aprind ușor în cuplu la începutul săptămânii veți reuși să treceți peste nervii de moment. Este important să nu recurgeți rapid la cuvinte jignitoare sau la învinuiri. Duminică, conjuncția Soare-Venus vindecă rănile și vă ajută să ajungeți la sentimente mai bune.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 7-13 august Taur

Careul Venus-Uranus de luni ar putea crea mici conflicte în familie și eventuale izolări de acest mediu. Marți, Mercur și Jupiter fac un aspect benefic care îți readuce încrederea în sine. Duminică, sub influența conjuncției Soare-Venus vei avea posibilitatea de a relua legătura cu familia și să repari.

BANI: Vei începe săptămâna cu câteva cheltuieli neprevăzute. Deoarece sumele de bani sunt importante s-ar putea ca acesta să fie motivul discordiei din familie. Fie că vorbim de invidie sau gelozie, un membru al familiei îți va critica puternic deciziile și comportamentul financiar în această perioadă.

DRAGOSTE: Deși ești posomorât din cauza neînțelegerilor familiale partenerul se dovedește a fi o sursă importantă de sprijin. Mai ales marți vei experimenta o dovadă de iubire necondiționată, înțelegere și suport. Dacă ești singur s-ar putea ca o prietenie să evolueze în sentimente mult mai tandre.

Horoscop săptămânal 7-13 august Gemeni

Luni, Venus și Uranus formează un aspect stresant care te pune pe gânduri în ceea ce privește relația cu frații sau surorile. Trigonul de marți dintre Mercur și Jupiter pune în evidență nesiguranțele pe care le ai față de familie, iar duminică vei putea găsi soluții pentru problemele familiale.

BANI: Probabil vei fi nevoit să dai dovadă de compasiune și sprijin fie pentru un frate, fie pentru un prieten foarte apropiat sau poate chiar un vecin cu care te înțelegi. Deși nu ești foarte convins că poți acorda acest ajutor financiar sau că este cu adevărat nevoie, vei reuși totuși să găsești o rezolvare.

DRAGOSTE: Se pare că toată atenția ta se concentrează pe nevoile familiei, acolo unde multe lucruri sunt nespuse. Există o formă de suferință care nu este verbalizată, ceea ce te face să te simți vinovat pentru că nu ești suficient de implicat sau nu poți să pui la dispoziția celor dragi toate cele necesare.

Horoscop săptămânal 7-13 august Rac

Venus și Uranus fac un careu luni care s-ar putea să agite spiritele printre prieteni și cel mai probabil motivul principal va fi provocat de bani. Aspectul Mercur-Jupiter menține discuțiile în cercul social, iar duminică apare și modalitatea de rezolvare care poate reprezenta un compromis financiar.

BANI: O solicitarea sau o discuție despre bani deschide un întreg flux de discuții în interiorul cercului de prieteni. Pe parcursul săptămânii apar detalii și informații noi, iar duminică, probabil deja epuizat de această situație decizi să închei problemele și să îți încalci o promisiune sau un principiu.

DRAGOSTE: Ești foarte implicat în dinamica cercului de prieteni astfel încât s-ar putea să neglijezi responsabilitățile familiale sau relaționale. Cu multă răbdare și disponibilitate de comunicare vei putea să faci partenerul să înțeleagă amploarea pe care conflictele cu care te confrunți o prezintă.

Horoscop săptămânal 7-13 august Leu

Luni s-ar putea să te cerți cu un șef sau cu cineva care îți încalcă poziția de autoritate și nu respectă indicațiile tale. Din fericire, marți aspectul Mercur-Jupiter dovedește faptul că ai avut dreptate. Duminică, Soarele și Venus se întâlnesc în zodia ta și pun în evidență calitățile și abilitățile de care dispui.

BANI: Vei traversa un puternic conflict la început de săptămână din cauza careului Venus-Uranus care are loc luni. Vei dori să achiziționezi ceva sau să investești o sumă de bani într-un domeniu care nu pare foarte serios și mai degrabă este un capriciu. Acum, tu decizi dacă acest compromis merită.

DRAGOSTE: Încrederea în tine crește vertiginos mai ales marți. Dacă ești singur vei observa că emani o formă de fascinație față de cei din jur. Punctul maxim al farmecului tău va fi atins în weekend, duminică, când Venus și Soarele vor scoate în evidență caracterul tău puternic seductiv.

Horoscop săptămânal 7-13 august Fecioară

Se pare că în această săptămână te confrunți cu o stare generalizată de anxietate. Luni careul Venus-Uranus scoate la iveală o serie de temeri, dar marți realitatea se dovedește a fi diferită. Duminică, Venus și Soarele se întâlnesc în Leu de unde îți insuflă mai multă încredere în forțele proprii.

BANI: În această săptămână nu se observă evenimente în zona financiară. Cu toate acestea nesiguranța ta generală te face să te îngrijorezi pentru stabilitatea ta financiară deși în mod real nu ar trebui să există motive serioase. Ai nevoie de confort și încredere în această perioadă.

DRAGOSTE: Relația ar putea fi afectată de caracterul tău oscilant din această săptămână deoarece pasezi responsabilitatea partenerului tău. Ai tendința de a te plânge și de a te lamenta, iar astfel nu faci decât să încarci relație cu emoții și sentimente negative care nu ar trebui să există în relația ta.

Horoscop săptămânal 7-13 august Balanță

Careul Venus-Uranus de luni s-ar putea să îți aduce surprize neplăcut și să fii nevoit să plătești o sumă importantă de bani. Marți, Mercur și Jupiter fac un aspect pozitiv care te ajută să găsești o soluție de moment, iar duminică, eliberat de griji te poți bucura de prezența prietenilor.

BANI: Ai uitat de o datorie sau de un angajament de plată care trebuie achitat de ceva vreme, iar acum este momentul scadenței. Este posibil să te confrunți și cu penalizări. Cu toate acestea lucruri nu sunt chiar atât de rele pentru că reușești să eșalonezi sau să beneficiezi de plata etapizată.

DRAGOSTE: Mediul social este puternic susținut în această săptămână, iar dacă ești singur poți profita din timp. Se pare că o anumită atracție fizică se dezvoltă și devine mai mult decât te-ai fi așteptat. Duminică s-ar putea să pui bazele unei conexiuni care are mult potențial de evoluție pe viitor.

Horoscop săptămânal 7-13 august Scorpion

Luni are loc un aspect negativ între Venus și Uranus care va aduce surprize neplăcute în cuplu sau la locul de muncă. Trigonul Mercur-Jupiter de marți vine în sprijinul tău, iar duminică, când Soarele și Venus se întâlnesc în zodia Leului vei realiza că există oportunități de evoluție profesională.

BANI: Te vei confrunta cu o situație neplăcută la locul de muncă și s-ar putea să se vehiculeze că ai o aventură cu un superior. Este important să confrunți aceste zvonuri și să clarifici situația pentru a nu îți fi afectată imaginea și implicit relația cu partenerul de cuplu.

DRAGOSTE: În fața provocărilor din mediul profesional partenerul este gata să te sprijine și să îți acorde toată susținerea necesară. Dacă ești singur s-ar putea ca un prieten să îți facă cunoștință cu o persoană care va deveni foarte curând partenerul tău. Totuși ai în vedere că Venus este retrogradă, deci nu te grăbi.

Horoscop săptămânal 7-13 august Săgetător

Luni, Venus și Uranus nu se înțeleg foarte bine fapt pentru care vei experimenta o formă de revoltă la locul de muncă. Mercur și Jupiter în schimb colaborează și marți vei avea susținerea unui șef, iar duminică sub influența conjuncției Venus-Soare îți dai seama de intențiile celorlalți.

BANI: S-ar putea ca colegii de muncă să te convingă să iei parte la o manifestare care compromite echilibrul. Ar trebuie să îți dai seama că se dorește a căuta un țap ispășitor. Dacă alegi să te consulți cu o persoană de autoritate vei realiza că eviți un potențial pericol pentru cariera ta.

DRAGOSTE: Deși în general nu îți place rutina se pare că în această săptămână preferi ca lucrurile să fie foarte clare și lipsite de orice spontaneitate. Ai nevoie de stabilitatea și un program care să nu te ia prin surprindere. Încearcă totuși să nu duci relația către o plafonare emoțională.

Horoscop săptămânal 7-13 august Capricorn

Venus face careu cu Uranus luni și vor ieși scântei între tine și persoana iubită. Marți îți vei da seama că ai exagerat cu atitudinea și cauți să repari lucrurile. Conjuncția Soare-Venus de duminică îți oferă posibilitatea de a concentra energia de care dispui într-o formă mult mai sănătoasă.

BANI: Ai tendința de a face împrumuturi sau de a depăși bugetul de care dispui pentru anumite cheltuieli. Exagerările tale din această săptămână au la baza o serie de capricii sau frustrări, iar soluția ta este de a expune ostentativ obiecte foarte scumpe sau sume importante de bani cheltuite.

DRAGOSTE: Dacă te întâlnești cu cineva în ultima vreme se pare că gelozia ta a crescut și nu te lasă să vezi limpede situațiile din jur. Ai tendința de a deveni paranoic mai ales la începutul săptămânii, iar dacă nu poți să îți recunoști greșelile este foarte posibil să rămâi singur până la finalul lunii.

Horoscop săptămânal 7-13 august Vărsător

Luni, Venus face careu cu Uranus iar partenerul s-ar putea să se simtă atacat de familia ta sau să nu se simtă confortabil cu influența acestora. Există o tendință de conciliere din partea familiei, iar duminică vei reuși să observi și perspectiva partenerului cu privire la acest context tensionat.

BANI: Dacă ai nevoie de o sumă de bani în plus sau de suport financiar în general poți apela cu încredere la familie. Deși nu te simți foarte confortabil în acest sens ar trebuie să primeze securitatea ta financiară și obligațiile pe care trebuie să le îndeplinești, dar fără a te pune în pericol.

DRAGOSTE: Ar putea exista anumite gelozii între partener și familia ta ceea ce te stresează deosebit de tare. Din fericire dispui de sprijinul familiei și poți să mai acorzi puțin timp situației. Duminică este un moment excelent pentru a pune pe tapet gândurile și nesiguranțele partenerului și astfel să clarificați situația.

Horoscop săptămânal 7-13 august Pești

Careul Venus-Uranus care are loc luni afectează profund comunicarea cu colegii de muncă și încurcă modul de lucru. Marți, Mercur și Jupiter te ajută să menții anumite colaborări esențiale pentru profesia ta, iar duminică găsești modalități noi de a te distra în timpul liber.

BANI: Vei întâmpina o serie de provocări la locul de muncă deoarece organizarea anterioară nu mai funcționează. Trebuie să găsești noi modalități de a comunica și de a gestiona sarcinile de la locul de muncă pentru a nu pune în pericol parteneriate care sunt vitale pentru activitatea ta profesională.

DRAGOSTE: Deși Venus este retrogradă vei putea experimenta alături de partener o serie de activități care scot relația din rutină. Aveți nevoie de ceva care să stimuleze impulsurile și sentimentele care nu au primit atenție în ultima vreme. Trebuie să fii dispus să încerci lucruri noi atât profesional, cât și relațional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 7-13 august. Zodia care ar putea primi o creştere salarială la locul de muncă