Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2023. Zodiile pentru care se înfiripă o nouă poveste de dragoste

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2023. Începutul săptămânii este unul dedicat iubirii şi sentimentelor, după ce Venus face trecerea în Fecioară. Marte ajunge joi în Scorpion iar pentru unele zodii asta înseamnă consolidarea relaţiilor, un sfârşit de săptămâna la locul de muncă epuizant sau o nouă oportunitate care apare în cale.

de Redactia Observator

la 09.10.2023, 11:02

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2023. O poveste de dragoste de înfiripă pentru două zodii
Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2023. O poveste de dragoste de înfiripă pentru două zodii - Shutterstock

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2023 Berbec

De luni Venus, planeta iubirii trece în Fecioară iar această mutare îți mai domolește intensitatea emoțiilor. Joi Marte schimbă și el semnul și ajunge în Scorpion unde este susținut de Saturn pentru a rezolva o serie de îndatoriri sau probleme legale ce implică restanțe fiscale sau întârzieri de plată.

BANI: Cu Marte în casa banilor ar trebui să acorzi o atenție suplimentară modului în care gestionezi banii pentru că sunt foarte multe resurse risipite fără să îți dai seama. Poate ar fi indicat să treci pe hârtie toate cheltuielile și să vezi de ce anume nu mai ai nevoi sau ce nu mai reprezintă o prioritate pentru tine.

DRAGOSTE: Venus în casa muncii îmbunătățește relațiile cu colegii de muncă, iar în cadrul relației de cuplu aduce o formă de funcționare naturală între tine și partener. Vei realiza că aveți amândoi un ritm comun. Sentimentele și exprimarea acestora nu va mai avea aceeași pasiune ca până acum.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2023 Taur

La începutul săptămânii, Venus planeta care te guvernează trece în Fecioară de unde pune accent pe dorințele și plăcerile tale. De joi, Marte se află în Scorpion și primește suportul lui Saturn pentru a pune bazele unei relații stabile și durabile care să îți aducă siguranță din toate punctele de vedere.

BANI: Marte în casa parteneriatelor te ajută în mediul profesional să stabilești rapid legături cu oameni noi și să poți observa instant avantajele și dezavantajelor unor astfel de asocieri. Te poți baza pe instinctul tău în efectuarea investițiilor materiale și mai ales în identificarea partenerilor de lucru.

DRAGOSTE: În această săptămână atenția ta se îndreaptă către simțuri și plăcerile lumești. Ai nevoie de un moment de pauză în care să te bucuri de lucrurile simple alături de partener. Vrei să petreci mai mult timp cu partenerul deoarece în sfârșit lucrurile par că se află în cea mai stabilă perioadă.

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2023 Gemeni

Relațiile din cadrul familiei mai ales cu femeile încep să funcționeze mai bine de luni, când Venus trece în Fecioară. De asemenea, simți nevoie de o schimbare în alimentație. Marte ajunge joi în Scorpion, iar volumul de muncă va crește considerabil și trebuie să te ocupi de sarcini care nu îți sunt cunoscute.

BANI: Cu Marte în casa muncii agitația la locul de muncă își va face simțită prezența. Spiritele se pot încinge rapid, mai ales tendința de competiție între colegi poate afecta relațiile. Inclusiv ritmul de muncă va fi mai alert decât de obicei așa că trebuie să îți formezi o rutină foarte clară în activitatea profesională.

DRAGOSTE: Reușești să te apropii de persoanele mai puțin disponibile emoțional din familie și astfel să înțelegi modul lor de a funcționa. Venus te ajută să privești lucrurile cu detașare, fără a mai fi influențat de emoții, căutând mai degrabă să rezolvi probleme, decât să te lași în voia emoțiilor.

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2023 Rac

Ai abilități de convingere foarte bine puse la punct, și vei observa asta mai ales luni când Venus trece în Fecioară. Joi, Marte trece în Scorpion și dorințele tale sunt mai intense, iar pasiunea trăirilor tale este vizibilă. Saturn care îl susține pe Marte îți pune ordine în gânduri și în planurile de viitor.

BANI: De joi începi să lucrezi la un proiect personal sau să pui în aplicare o pasiune mai veche care se poate transforma într-o sursă de venit considerabilă. Este un proces complex unde va fi necesar să urmezi și o serie de cursuri de specializare, dar acest lucru nu pare a fi un impediment.

DRAGOSTE: Comunicarea dintre tine și partener este mult mai eficientă de luni și sunteți amândoi concentrați pe un nivel mai concret al interacțiunilor. Beneficiezi de limbajul seductiv al lui Venus așa că dacă ești singur magnetismul tău crește, iar tendința către flirt este tot mai mare.

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2023 Leu

Venus, planeta banilor ajunge în Fecioară și este momentul pentru a te concentra mai mult pe economii și pentru a face ordine în comportamentele financiare. De joi, Marte se va afla în Scorpion și va scoate la suprafață sentimente de care nu erai conștient, atât în relația cu familia, cât și cu partenerul de cuplu.

BANI: Simți nevoia de mai multă organizare în viața ta, iar unul dintre cele mai importante lucruri sunt cumpărăturile care trebuie limitate doar la ceea ce este necesar. De asemenea, nu ar fi exclus să pui bazele unui font de economii pentru a crește stabilitatea financiară pentru următoarea lună.

DRAGOSTE: Vei traversa o serie de emoții și sentimente foarte intense în această săptămână, atât plăcute, cât și mai puțin plăcute. La final vei realiza că rolul acestora a fost de a consolida relațiile cu familia și cu partenerul. Chiar dacă poate fi neplăcut sau dureros nu te retrage în astfel de situații.

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2023 Fecioară

Luni, Venus ajunge în zodia ta și aduce cu sine nevoia de a ieși în evidență, de a te îngriji de tine și aspectul tău, de a concepe o rutină care să te pună în valoare. Marte se află de joi în Scorpion crește intuiția și abilitățile de persuasiune în limbaj, dar în același timp și tendința spre agresivitate.

BANI: Venus în propria zodie poate fi un semnificator pentru creșterea veniturilor financiare mai ales dacă îți folosești creativitatea pentru a vinde sau pentru a expune într-un mod estetic proiectele sau abilitățile tale profesionale. Nu este exclus să primești și cadouri în această perioadă.

DRAGOSTE: Nu îți place să pierzi timpul și ai nevoie ca lucrurile să se întâmple rapid. Lipsa ta de răbdare poate conduce la mici conflicte în relație, mai ales dacă este necesar să motivezi nevoile sau propuneri pe care le ai. Încearcă să temperezi această nevoie de satisfacere rapidă a nevoilor emoționale.

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2023 Balanță

Guvernatoare ta, Venus trece luni în Fecioară de unde aduce cu sine o serie de îngrijorări sau nemulțumiri legate de aspectul fizic sau de modul în care te percep ceilalți. Marte ajunge joi în Scorpion și activează dorința de a crește veniturile financiare într-un mod rapid și cât se poate de concret.

BANI: Deși motivația ta este puternică și ai foarte multă energie pe care o implici în muncă ai grijă ca acțiunile tale să nu fie în afara legii. Este important să analizezi proiectele în care te implici și să te asiguri că sunt respectate toate reglementările legale pentru a nu exista riscul de pierderi financiare mai târziu.

DRAGOSTE: Ai tendința de a te simți inferior sau nemulțumit de înfățișarea ta, lucru care afectează profund relațiile cu cei din jur. Lipsa de încredere te pune într-o poziție în care dorești să te izolezi de interacțiuni și să cauți validarea pentru lucrurile bune pe care le faci sau pentru calitățile pe care le ai.

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2023 Scorpion

Venus trece luni în Fecioară și dezvoltă motivația de a socializa, de a cunoaște mai mulți oameni, de a crește grupul de prieteni. Joi, guvernatorul tău, Marte ajunge în zodia ta și crește vitalitatea, energia, forța creatoare și îți aduce toate resursele necesare pentru a-ți atinge scopurile cele mai profunde.

BANI: Calitatea ta e lider va ieși la iveală începând de joi. Simți că este momentul să conduci și să nu mai depinzi de alții. Deoarece Saturn te susține vei putea să te detașezi de mediul de lucru și să îți găsești propria cale, să devii autonom, chiar dacă asta înseamnă că relațiile cu colegii de muncă se vor diminua.

DRAGOSTE: Venus te face mai sociabil și dezvoltă un spirit foarte petrecăreț. Simți nevoia de a găsi moduri de distracție care să corespundă personalității tale. Dacă ești singur ai tendința de a te implica în procese de flirt și cucerire fără prea multe gânduri serioase, doar pentru a demonstra abilitățile de care dispui.

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2023 Săgetător

Luni, Venus trece în Balanță și vei observa susținerea unei autorități feminine, mai ales la locul de muncă. De joi Marte se află în Scorpion și va crește nivelul nesiguranței și al anxietății, din fericire Saturn îl susține astfel încât lucrurile nu evoluează într-o dezorganizare completă, ci mai degrabă ai nevoie de o pauză.

BANI: Ești bine văzut de o femeie de la locul de muncă, iar acest lucru îți va aduce inclusiv beneficii materiale. Este important să te folosești de creativitatea și tendința ta de a inova pentru a menține această imagine bună pe care o ai. Trebuie să depui un efort pentru a-ți demonstra calitățile.

DRAGOSTE: Marte are tendința de a crește agitația interioară, mai ales fricile și temerile de abandon sau de persecuție. Intensitatea emoțiilor este destul de mare de aceea vei avea nevoie de perioade de retragere pentru a te odihni și pentru a te reface din punct de vedere sentimental.

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2023 Capricorn

Venus schimbă zodia luni, și ajunge în Fecioară de unde este mult mai pragmatică cu planurile de viitor și idealurile, dar realizează o bună legătură cu străinătatea. Marte se mută și el, joi, în Scorpion și vei avea impresia că oamenii din jur nu sunt destul de fideli sau nu corespund standardelor tale de prietenie.

BANI: Venus este și planeta banilor și din această săptămână favorizează călătoriile în străinătate, mai ales dacă scopul lor este generat de activități profesionale. De asemenea, investițiile financiare în călătorii sau excursii este bine susținută, doar că trebuie să fii atent la actele de călătorie.

DRAGOSTE: Emoțiile tale care până acum au fost înăbușite găsesc o cale de eliberare în mediul social. Dacă te-ai abținut prea mult reacțiile tale tind să fie agresive sau impulsive deoarece intensitatea frustrărilor depășesc granițele controlului conștient pe care îl poți avea asupra interiorului tău.

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2023 Vărsător

De luni Venus se află în Fecioară și te ajută să recuperezi bani care au fost cheltuiți cu procese juridice sau cu acțiuni legale de clarificare a unor prejudicii. Marte se află de joi în Scorpion și reprezintă pentru tine o rampă de lansare în mediul profesional dacă faci apel la perseverența și forța intelectuală.

BANI: Vei primi sume de bani din comisioane sau împrumuturi pe care le considerai pierdute definitiv. Ai parte de susținere din partea autorităților de reglementare a taxelor și impozitelor, iar dacă vrei să scapi de anumite încurcături cu banii datorați la stat acum poți acțiunea deoarece astrele sunt în avantajul tău.

DRAGOSTE: Vrei să preiei locul de conducere al relației, iar atitudinea ta de dominare asupra partenerului va crea reacții ce nu sunt foarte plăcute. Ar fi recomandat să discutați despre temerile tale și mai ales despre suspiciunile de infidelitate, chiar dacă este dificil să îți arăți vulnerabilitatea.

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2023 Pești

Pentru că de luni Venus trece în Fecioară vei observa că relația ta intră pe un teren de funcționare normală, poate chiar rutinieră, dar acest lucru nu este o problemă. Marte trece joi în Scorpion de unde influențează modul în care vezi viața și pare că intri într-o perioadă de agitație interioară.

BANI: Vrei să capeți o formă de independență într-un timp foarte scurt și acest lucru te determină să faci compromisuri foarte mari, inclusiv cele care țin de moralitate. Nevoia ta de a crește și de a atinge un anumit nivel de performanță nu se mai supune regulilor și ești gata să pui totul la bătaie pentru a câștiga.

DRAGOSTE: Venus te găsește într-o stare de liniște relațională pe care o întreține. În sfârșit ești în acord cu partenerul și cu stilul lui de viață. Se pare că ai nevoie de un mod previzibil de funcționare în care rutina voastră ca cuplu să fie foarte bine organizată. Poate din acest motiv intensitatea sentimentelor este mult mai digerabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2023. Zodiile pentru care se înfiripă o nouă poveste de dragoste