Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Peşti 03 - 06 iunie 2024

Horoscop săptămânal Peşti 03 - 06 iunie 2024. Cu Mercur trecând în Gemeni și formând o conjuncție cu Jupiter în prima zi a săptămânii, vei simți o creștere a optimismului și a energiei mentale.

de Redactia Observator

la 31.05.2024 , 09:06

- Shutterstock

Este un moment favorabil pentru a-ți exprima ideile și pentru a-ți pune în aplicare planurile ambițioase. Duminică, Marte trece în Taur, aducând o schimbare a accentului către aspectele practice și materiale ale vieții. Vei simți o creștere a determinării și a dorinței de a acționa hotărât pentru a-ți atinge obiectivele.

BANI: În sfera financiară, această săptămână poate aduce oportunități interesante pentru tine. Conjuncția dintre Mercur și Jupiter la începutul săptămânii poate aduce veste bune și oportunități de expansiune în domeniul financiar, în special în piața funciară sau imobiliară. Încearcă să te rezumi doar la domeniile care prezintă o mare stabilitate în piață. Evită orice produs sau serviciu care nu este foarte bine reglementat sau care nu are un istoric stabil.

DRAGOSTE: La nivel emoțional alegi să păstrezi lucrurile cât mai clare și bine delimitate. Nu te lați purtat de emoții, ci ai intenția de a clarifica și discuta totul. Această atitudinea poate fi percepută ca o formă de distanțare emoțională, iar din acest motiv vei observa un comportament impulsiv din partea celorlalți. Dacă ești singur preferi să îți îndrepți atenția spre subiecte și domenii mai aproape de aspectele materiale ale vieții.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Peşti 03 - 06 iunie 2024