Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal Peşti, 2-8 ianuarie 2023

Horoscop săptămânal Peşti, 2-8 ianuarie 2023. Dacă ești singur și cauți o relație, intrarea lui Venus casa spiritualității, luni, ar putea fi importantă. 

de Redactia Observator

la 31.12.2022, 10:18

Horoscop săptămânal Peşti, 2-8 ianuarie 2023 - Shutterstock

Pentru nativii Peşti care sunt singuri şi dornici de a avea o relaţie, ziua de luni ar putea fi foarte importantă, fiind marcată de intrarea lui Venus în casa spiritualităţii.

Horoscop bani Peşti, 2-8 ianuarie 2023

Cu toate acestea, fii atent la energiile Lunii Pline de vineri. Această energie intensă, care se manifestă în zona de risc și pericol a astrogramei, poate aduce la suprafață diverse escrocherii sau aspecte ilegale ale unei afaceri. Evită să îți asumi riscuri inutile și caută să faci lucrurile în conformitate cu toate regulile și normele în vigoare.

Horoscop dragoste Peşti, 2-8 ianuarie 2023

Dacă ești singur și cauți o relație, intrarea lui Venus casa spiritualității, luni, ar putea fi importantă. S-ar putea să te simți atras inexplicabil de cineva care nu este în general sau pe care nu l-ai obervat până acum. Dacă deja ești într-o relație, Venus îți va oferi puțină pace și liniște pentru a te bucura de prezența celuilalt.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Peşti, 2-8 ianuarie 2023