Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 13 august 2018. Un secret de familie aduce tristeţe, dar ziu e salvată de succese profesionale

Horoscopul zilei 13 august 2018. Un secret de familie care aduce secrete ar putea umbri ziua, dar ea e salvată de succesele profesionale.

Vezi și

Horoscopul zilei 13 august 2018. Un secret de familie care aduce secrete ar putea umbri ziua, dar ea e salvată de succesele profesionale.

Horoscop 13 august 2018 Berbec

Berbecii sunt numai un zâmbet astăzi. Chiar dacă nu au doar motive de bucurie, ei îşi păstrează optimismul în orice situaţie.

Horoscop 13august 2018 Taur

Taurii îşi dedică majoritatea timpului relaţiei sentimentale şi mai puţin activităţilor profesionale. De aceea, nu vor avea mari realizări la birou.

Horoscop 13 august 2018 Gemeni

Dragi Gemeni, astăzi au loc multe activităţi care vă fac să străluciţi şi să zâmbiţi încontinuu. 

Horoscop 13 august 2018 Rac

Iar Racii sunt în dificultate. Aflarea unui secret de familie îi întristează şi îi pune pe gânduri. Indicat ar fi să lase lucrurile să se liniştească de la sine.

Horoscop 13 august 2018 Leu

Leii au de primit veşti legate de un proiect important şi aşteptarea nu e deloc pe placul lor. Aşa că în prima parte a zilei nu vor fi în cea mai bună formă.

Horoscop 13 august 2018 Fecioară

Fecioarele nu sunt cele mai active persoane, dar la serviciu se descurcă foarte bine. Şefii le apreciază eforturile şi se gândesc la o promovare.

Horoscop 13 august 2018 Balanţă

Balanţelor le merge din plin. Eforturile din ultima vreme nu vor rămâne nerăsplătite. Aşa că vor avea mari reuşite.

Horoscop 13 august 2018 Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o zi excelentă din toate punctele de vedere. Veştile bune încep să apară de dimineaţă şi sunt mereu cu zâmbetul pe buze.

Horoscop 13 august 2018 Săgetător

Săgetătorii chiar dacă nu sunt în apele lor, reuşesc să încheie un contract important. În plan emoţional, se bucură de sprijinul total al familiei.

Horoscop 13 august 2018 Capricorn

În schimb, Capricornii nu se pot lăuda cu linişte în plan familial. Şi-au neglijat apropiaţii şi acum, n-au încotro, trebuie să suporte consecinţele.

Horoscop 13 august 2018 Vărsător

Dragi Vărsători, s-ar putea să vă aflaţi în faţa unui nou început în plan sentimental. Experimentaţi emoţii noi, care scot la suprafaţă gesturi pe care nu credeaţi că o să le faceţi până acum.

Horoscop 13 august 2018 Peşti

Ar fi bine ca astăzi să spuneţi ca nativii Peşti şi să faceţi ca voi. Nu de alta, dar sunt fixişti şi cam recalcitranţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 13 august 2018. Un secret de familie aduce tristeţe, dar ziu e salvată de succese profesionale