Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 14 august 2018. O sumă mare de bani, o vacanţă în doi şi neînţelegeri cu un vechi prieten

Horoscopul zilei 14 august 2018. Recuperarea unei mari sume de bani înseninează ziua, în care apar şi planuri pentru o vacanţă în doi. E drept, apar şi umbre, din cauza uneo neînţelegeri cu un vechi prieten.

Vezi și

Horoscopul zilei 14 august 2018. Recuperarea unei mari sume de bani înseninează ziua, în care apar şi planuri pentru o vacanţă în doi. E drept, apar şi umbre, din cauza uneo neînţelegeri cu un vechi prieten.

Horoscop 14 august 2018 Berbec

Berbecii sunt inactivi. Mai bine s-ar mobiliza şi ar munci mai mult, dacă vor să se bucure şi de reuşite.

Horoscop 14 august 2018 Taur

Pentru Tauri este o zi favorabilă din punct de vedere financiar. Este posibil să recupereze o sumă mare de bani dintr-o investiţie mai veche.

Horoscop 14 august 2018 Gemeni

Gemenii simt nevoia unei vacanţe în doi. De aceea, nu vor sta pe gânduri şi vor începe să facă planuri de călătorie în acest sens.

Horoscop 14 august 2018 Rac

Iar Racii au un simţ al umorului foarte molipsitor. Noroc cu acesta, pentru că evenimentele care se vor petrece astăzi nu vor fi unele tocmai plăcute.

Horoscop 14 august 2018 Leu

Leii vor aloca o bună parte a timpului lor familiei. Are şi munca rolul ei, însă fără câteva momente de relaxare, ar face cu greu faţă.

Horoscop 14 august 2018 Fecioară

Cu nativii Fecioară trebuie să aveţi răbdare astăzi. Nu sunt într-o formă foarte bună, însă asta nu înseamnă că nu-şi vor face datoria profesională ca la carte.

Horoscop 14 august 2018 Balanţe

Balanţele aleg să facă schimbări majore pe toate planurile în această perioadă. Astrele sunt de partea lor, aşa că orice modificare va fi de bun augur.

Horoscop 14 august 2018 Scorpion

Scorpionii sunt diplomaţi, ştiu să gestioneze situaţiile neplăcute prin cuvinte potrivite. Această calitate le va fi de mare folos astăzi. 

Horoscop 14 august 2018 Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de ceva neînţelegeri cu o cunoştinţă mai veche, iar asta le va da o stare de nelinşte pe tot parcursul zilei. 

Horoscop 14 august 2018 Capricorn

Capricornilor le merge din plin. Răbdarea cu care lucrează la proiectele profersionale, îi va ajuta să nu facă nicio greşeală şi să termine totul mult mai repede.

Horoscop 14 august 2018 Vărsător

Vărsătorii, în schimb, vor fi indispuşi de o greaşeală făcută în cadrul unui proiect foarte important. Stăpânirea de sine şi calmul îi vor ajuta să rezolve situaţia.

Horoscop 14 august 2018 Peşti

Peştii nu ţin cont de sfaturile colegilor referitoare la un eventual eşec într-un proiect, şi rău fac, vor avea numai de pierdut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 14 august 2018. O sumă mare de bani, o vacanţă în doi şi neînţelegeri cu un vechi prieten