Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 16 februarie. Dorință de libertate și o decizie importantă

Astăzi soarele face un aspect de cuadratură cu Marte, ceea ce înseamnă că avem tendința să contestăm deciziile șefilor sau să pornim conflicte. Mare atenție, pentru că sancțiunile sunt incluse. 

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 16.02.2021, 14:18

Vezi și
  • Racii, sfătuiți să fie mai clari în ceea ce transmit
  • Vești foarte bune pentru nativii din zodia Peșto

Berbecii exagerează majoritatea situațiilor azi și tocmai de aceea pot intra foarte ușor în conflicte. Aveți grijă să nu fiți agresivi. 

Energia Taurilor are de suferit din cauza unei persoane care nu vrea să le înțeleagă punctul de vedere. Încăpățânarea vă va pune bețe în roate, însă încercați să vă păstrați calmul. 

Gemenii pot avea parte de erori privind niște documente, dar partea bună este că o femeie vă ajută să rezolvați totul, așa că nu trebuie să vă faceți griji. 

Comunicarea nu este punctul forte al Racilor, astăzi, așa că exprimați-vă mult mai clar intențiile. 

Citește și:

Leii sunt favorizați în cadrul unei competiții. Dacă vreți să vă schimbați job-ul veți fi preferații șefilor, așa că nu ezitați. 

Nativii Fecioară trebuie să fie precauți cu bugetul lor. Aveți tendința să cheltuiți bani pe lucruri nefolositoare, deci este momentul să vă opriți. 

Balanțele nu ar trebui să lase energia negativă sau stările pesimiste să le acapareze timpul. Încercați să vă detașați de situațiile sau persoanele care le provoacă. 

Scorpionii au de luat decizii importante privind o achiziție sau semnarea unui contract. Nu vă grăbiți ci analizați cu atenție orice detaliu. 

Nu este ziua potrivită ca Săgetătorii să se confeseze celor din jur, pentru că pe termen lung totul poate fi întors împotriva voastră.  

Nativii Capricorn au multe întâlniri la care trebuie să participe, discuții și responsabilități de îndeplinit. Doar un program bine pus la punct vă poate ajuta să faceți totul. 

O problemă de familie în poate deconcentra pe Vărsători, ceea ce înseamnă că job-ul va fi pus pe planul doi. Astăzi aveți voie să faceți asta, dar totuși nu ignorați mesajele șefilor. 

În schimb, Peștii stau foarte bine la capitolele dragoste și bani. Puteți întâlni pe cineva prin intermediul unui coleg sau a unui prieten care vă oferă un loc de muncă mult mai bun. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 16 februarie. Dorință de libertate și o decizie importantă