Antena Meniu Search
x

Horosocop ianuarie 2023 Balanță. Vei avea ocazia să-ți revitalizezi viața amoroasă

Dacă unul dintre obiectivele tale în acest an este să-ți revitalizezi viața amoroasă, vei avea ocazia pe 2 ianuarie, când planeta care te guvernează, Venus, va intra în casa bucuriei. 

de Redactia Observator

la 01.01.2023, 11:04

Horosocop ianuarie 2023 Balanță - Shutterstock

Această influență îți conferă o abundență de tot ceea ce te face fericit. În ceea ce privește cariera ai putea avea un început mai deficitar. Luna Plină din 6 ianuarie, aflată în casa profesiei, este încărcată emoțional. 

Horoscop bani ianuarie 2023 Balanţă

Luna Plină din 6 ianuarie, aflată în casa profesiei, este încărcată emoțional. Este  posibil să fii prins într-o scurtă criză la locul de muncă sau evenimentele din carieră pot părea că îți scapă de sub control. 

Când Uranus devine direct, pe 22 ianuarie, s-ar putea să descoperi noi talente. Luna ianuarie se încheie într-o atmosferă bună, cu Venus, guvernatorul tău, care se mută în casa responsabilităților comune. Acest lucru îți permite să identifici plăcere chiar și în cele mai dificile locuri de muncă.

Horoscop dragoste ianuarie 2023 Balanţă

Pe 12 ianuarie, Marte va deveni direct în casa aventurii, făcându-te să te simți mult mai dornic să depășești zona de confort. Săptămâna următoare, pe 18 ianuarie, Mercur devine, de asemenea, direct, în casa familiei, reducând tensiunile și producând o atmosferă mult mai plăcută.

Pe 20 ianuarie, Soarele se alătură lui Venus în casa fericirii, iar Luna Nouă din ziua următoare îți oferă una dintre cele mai bune șanse din tot anul de a avea rezultate uimitoare. Acest lucru ar putea impacta situația amoroasă sau un nou efort creativ care te inspiră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horosocop ianuarie 2023 Balanță. Vei avea ocazia să-ți revitalizezi viața amoroasă