Antena Meniu Search
x

Horosocop ianuarie 2023 Berbec. Anul începe într-o notă foarte socială

Anul începe într-o notă foarte socială pentru tine, Venus intrând pe 2 ianuarie în casa relațiilor sociale. Această primă săptămână a noului an este ideală pentru a cunoaște persoane noi. De asemenea, ai putea afla ceva nou despre istoria familiei tale.

de Redactia Observator

la 01.01.2023, 11:01

Horosocop ianuarie 2023 Berbec - Shutterstock

Atunci când Luna Plină se petrece în casa familiei și a neamului, pe 6 ianuarie, vei avea noi informații care te ajută să obții o nouă perspectivă asupra originilor tale.

Horoscop dragoste ianuarie 2023 Berbec

Când Soarele își va schimba semnul zodiacal pe 20 ianuarie, ar trebui să începi să te gândești la viziunile și obiectivele pe termen lung. Luna Nouă de a doua zi este momentul ideal pentru a planifica cel puțin pentru următorul an. Este necesar să  iei în considerare  imaginea de ansamblu.

Horoscop bani ianuarie 2023 Berbec

Uranus va deveni revine la mersul direct în casa banilor pe 22 ianuarie, ceea ce ar putea duce la unele șocuri financiare. Păstrează-ți calmul și nu te îngrijora de fluctuațiile pe termen scurt. Pentru tine, luna ianuarie se încheie într-o notă mistică, Venus intrând în cea mai spirituală casă a astrogramei pe 26 ianuarie iar visele tale ar putea conține răspunsurile pe care le căutai.

Marte, planeta care te guvernează, revine la mersul direct pe 12 ianuarie, iar acest lucru impactează starea ta de sănătate, mai ales nivelul energiei care până acum a fost destul de scăzut. Acest aspect, împreună cu încheierea lui Mercur a retrogradării pe 18 ianuarie va fi benefic pentru viața ta profesională. Este posibil ca obiectivele de carieră să fi fost amânate pentru câteva săptămâni, dar acum este momentul să revii în procesul de realizare al acestora.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horosocop ianuarie 2023 Berbec. Anul începe într-o notă foarte socială