Antena Meniu Search
x

Horosocop ianuarie 2023 Capricorn. Stresul va începe să se diminueze și îți vei recăpăta liniștea

Banii sunt în centrul atenției tale, dar se pare că nu ai terminat de făcut cumpărăturile de sărbători. Când Venus va intra în casa banilor, pe 2 ianuarie, vei simți nevoia să achiziționezi mai mult. 

de Redactia Observator

la 01.01.2023, 11:06

Horosocop ianuarie 2023 Capricorn - Shutterstock

În timpul Lunii Pline din 6 ianuarie, banii ar putea fi sursa unor neînțelegeri între tine și partener. Acest moment este încărcat emoțional, așa că încearcă să nu spui ceva ce vei regreta mai târziu.

Horoscop dragoste ianuarie 2023 Capricorn

Când Marte termina retrogradarea, pe 12 ianuarie, stresul va începe să se diminueze și îți vei recăpăta treptat liniștea. Te vei simți mult mai stăpân pe viața ta când Mercur va deveni direct în Capricorn săptămâna următoare, pe 18 ianuarie.

Horoscop bani ianuarie 2023 Capricorn

Așadar, când Soarele va părăsi Capricornul și va intra în casa banilor, câteva zile mai târziu, vei fi pregătit, dispus și capabil să îi observi  posibilitățile. Acesta este un moment excelent pentru a-ți crește veniturile, iar Luna Nouă din 21 ianuarie este un moment excelent pentru a începe o nouă companie sau o activitate profesională.

Cu toate acestea, fii atenți la posibilele confliecte  în jurul datei de 22 ianuarie. Acesta este momentul în care Uranus revine în mers direct în casa riscului. Această planetă imprevizibilă ar putea aduce unele surprize în practic orice domeniu al vieții tale, dar dacă rămâi flexibil și te adaptezi la schimbări, vei realiza că acestea sunt spre binele tău. Sfârșitul lunii ianuarie este unul agitat, dar benefic, Venus își schimbă zodia pe 26 ianuarie și te îndeamnă să te reîntâlnești cu o veche cunoștință.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horosocop ianuarie 2023 Capricorn. Stresul va începe să se diminueze și îți vei recăpăta liniștea