Antena Meniu Search
x

Horosocop ianuarie 2023 Gemeni. Vei începe anul într-un ritm agitat

Vei începe anul într-un ritm agitat, iar acesta este efectul lui Venus în zona aventurii din astrograma ta care are tendința de reaprinde dorința de a călători. 

de Redactia Observator

la 01.01.2023, 11:02

Horosocop ianuarie 2023 Gemeni - Shutterstock

De asemenea, este posibil să simți efectele cheltuielilor excesive de sărbători în această săptămână, mai ales în timpul Lunii Pline pe 6 ianuarie. Folosește orice sentiment de teamă sau remușcare ca pe o motivație pentru a-ți crește veniturile.

Horoscop bani ianuarie 2023 Gemeni

Cu toate acestea, atunci când Uranus devine direct în casa psihicului, pe 22 ianuarie, este posibil să ai parte de întâmplări neobișnuite  sau marcante care te pot speria. Rămâi calm și înțelege că totul face parte din dezvoltarea ta. Pe măsură ce Venus ajunge în casa performanței perofesionale pe 26 ianuarie, vei avea o șansă extraordinară de promovare.

Horoscop dragoste ianuarie 2023 Gemeni

Pe 12 ianuarie, Marte devine direct în Gemeni, ajutându-te cu obiectivele financiare și redându-ți vitalitatea și bucuria de a trăi. Vei fi mai puțin irascibil, în schimb te vei bucura mai mult de orice. Apoi Mercur, guvernatorul tău, devine direct în casa psihicului,  pe 18 ianuarie. Încearcă o formă de terapie, ține un jurnal sau orice altă exteriorizare  a emoțiilor tale.

Când Soarele își schimbă semnul  zodiacal pe 20 ianuarie, îți trezește motivația interioară. Luna Nouă de a doua zi este oportunitatea ta de a pleca într-o aventură interesantă sau de a te experimenta mult în afara zonei tale de confort. Această lunație este excelentă mai ales pentru a depăși anxietățile sau fobiile.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horosocop ianuarie 2023 Gemeni. Vei începe anul într-un ritm agitat