Antena Meniu Search
x

Horosocop ianuarie 2023 Leu. Vei simţi în sfârșit că ești pe drumul cel bun

Când Marte va deveni direct în casa obiectivelor pe termen lung, pe 12 ianuarie, vei simți în sfârșit că ești pe drumul cel bun. Mai târziu, pe 18 ianuarie, Mercur devine direct în casa munci și a acțiunilor zilnice, așa că ritmul vieții și al muncii se va accelera.

de Redactia Observator

la 01.01.2023, 11:03

Horosocop ianuarie 2023 Leu - Shutterstock

Parteneriatele devin foarte importante la începutul anului, mai ales când Venus zodia opusă ție, pe 2 ianuarie. 

Horoscop bani ianuarie 2023 Leu

Acest lucru inaugurează o perioadă foarte sentimentală, dar favorizează și legăturile profesionale, familiale și sociale. Este posibil ca un mister să fie dezvăluit la Luna Plină, pe 6 ianuarie. Această influență pune în evidență zvonurile și tot ceea ce este ilegal, așa că nimic nu poate fi ținut secret pentru mult timp.

Horoscop dragoste ianuarie 2023 Leu

Pe 20 ianuarie, guvernatorul tău, Soarele, va intra în zodia opusă. Acesta este un moment excelent pentru a-ți investiga propriul inconștient sau pentru a te concentra pe a fi cea mai bună versiune a ta. Luna Nouă de a doua zi se referă la descoperirea unei noi iubiri sau la actualizarea sentimentelor într-o relație deja existentă.

În jurul datei de 22 ianuarie, când Uranus devine direct în casa profesiei, cariera ta ar putea lua o turnură neașteptată. Obiectivele extravagante ar putea deveni realitate până la urmă. Pe măsură ce luna ianuarie se încheie, emoțiile din cadrul relației se dezvoltă. Cu Venus intrând în casa pasiunii pe 26 ianuarie, te poți aștepta la câteva momente foarte intense emoțional..

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horosocop ianuarie 2023 Leu. Vei simţi în sfârșit că ești pe drumul cel bun