Antena Meniu Search
x

Horosocop ianuarie 2023 Peşti. Ai tendința de a petrece mai mult timp singur

Pe 2 ianuarie, când Venus intră în casa psihicului vei observa că ai tendința de a petrece mai mult timp singur, să te odihnești și să te concentrezi pe nevoile tale de regenerare. 

de Redactia Observator

la 01.01.2023, 11:07

Horosocop ianuarie 2023 Peşti - Shutterstock

Luna Plină din 6 ianuarie, pe de altă parte, poate aduce o oarecare tristețe în legătură cu posibilitățile irosite. Folosește această energie ca pe un catalizator al schimbării, astfel încât să fii mai înclinat să îți asumi riscuri în viitor.

Horoscop bani ianuarie 2023 Peşti

În jurul datei de 20 ianuarie, Uranus finalizeză ciclul retrogradării, putând perturba viața de zi cu zi. Un e-mail surprinzător sau un apel telefonic ar putea provoca o serie de evenimente dinamice care să te perturbe la  început, dar care, în cele din urmă, va aduce beneficii. În cele din urmă, închei luna ianuarie în cea mai bună formă a ta, datorită sosirii lui Venus în Pești pe 26 ianuarie, care reprezintă un impuls semnificativ atât pentru viața ta amoroasă, cât și pentru succesul profesional.

Horoscop dragoste ianuarie 2023 Peşti

Pe 12 ianuarie, Marte va deveni direct în casa familiei și a căminului, oferindu-ți un moment de energie și un sentiment de siguranță. Acest lucru va îmbunătăți semnificativ atitudinea și va permite să îți conturezi cel mai bun plan de acțiune pentru proiectele tale. În plus, când Mercur va deveni direct pe 18 ianuarie, vei fi inspirat să întâlnești oameni noi și să creezi noi cunoștințe, așa că vei avea parte de multă distracție și dinamism la mijlocul lunii.

Când Soarele intră în zona spirituală a astrogramei tale, pe 20 ianuarie, iar acest tranzit te ajuta îți echilibrezi starea mentală și să amelirezi emoțiile negative care te-au îngrădit în ultima perioadă. Luna Nouă de a doua zi este un moment excelent pentru a crea câteva obiective noi pentru dezvoltarea ta personală.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horosocop ianuarie 2023 Peşti. Ai tendința de a petrece mai mult timp singur