Antena Meniu Search
x

Horosocop ianuarie 2023 Săgetător. Vei beneficia de o minte foarte relaxată și gata de acțiune

Vei dori să te întorci la muncă cât mai curând posibil în acest an, vei beneficia de o minte foarte relaxată și gata de acțiune. 

de Redactia Observator

la 01.01.2023 , 11:05

Horosocop ianuarie 2023 Săgetător. - Shutterstock

Când Venus își schimbă zodia pe 2 ianuarie modalitatea ta de exprimare principală devine scrisul. Evadarea va fi benefică și în timpul Lunii Pline care este încărcată emoțional, în 6 ianuarie. Gelozia și suspiciunea sunt emoții puternice, mai ales în dragoste, dar încearcă să îți temperezi reacțiile.

Horoscop bani ianuarie 2023 Săgetător

Când Soarele își schimbă zodia pe 20 ianuarie, începi o perioadă destul de aglomerată, cu o listă lungă de lucruri de făcut. În mod natural tu preferi acest mod de viață, așa că Luna Nouă de a doua zi oferă ocazia de a planifica agenda pentru lunile următoare.

Articolul continuă după reclamă

Ai grijă să nu exagerezi, mai ales în jurul datei de 22 ianuarie. Atunci este momentul  Uranus revine la mersul său direct, sugerând posibile probleme dacă nu te odihnești suficient. Caută  liniște și pace acasă la sfârșitul lunii ianuarie, mai ales când Venus își schimbă semnul  zodiacal pe 26 ianuarie.

Horoscop dragoste ianuarie 2023 Săgetător

Situațiile din viața ta sentimentală vor deveni mai clare atunci când Marte va finaliza retrogradarea în zodia opusă ție, pe 12 ianuarie. Dacă există probleme, acestea vor fi mai degrabă vizibile decât ascunse. Acest lucru oferă oportunitatea de a îndrepta lucrurile. Mercur devine, de asemenea, direct în această lună, pe 18 ianuarie, în zona banilor. Acest lucru va ajuta la atenuarea oricăror dificultăți financiare.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Horoscop » Horosocop ianuarie 2023 Săgetător. Vei beneficia de o minte foarte relaxată și gata de acțiune