Antena Meniu Search
x

Horosocop ianuarie 2023 Scorpion. Vei avea un început de an axat pe familie

Venus se mută în casa familiei și a căminului, în 2 ianuarie, consolidând relațiile de familie și dezvoltând un sentiment de bunăstare în jurul casei, oferindu-ți un început de an axat pe familie. 

de Redactia Observator

la 01.01.2023, 11:05

Horosocop ianuarie 2023 Scorpion - Shutterstock

Ai grijă să nu te lași iluzionat de această energie pozitivă. Pe 6 ianuarie, Luna Plină din casa aventurii sugerează că te simțiți un pic prea confortabil în momentul de față. Te poți pregăti pentru asumarea a noi riscuri.

Horoscop bani ianuarie 2023 Scorpion

Pe 12 ianuarie, Marte, guvernatorul tău, revine la mersul direct ceea ce îți aduce un puternic sentiment de motivație și determinare. Acesta este un moment excelent pentru a te concentra pe autodezvoltare și creștere personală, mai ales că Mercur va deveni, de asemenea, direct pe 18 ianuarie.

Horoscop dragoste ianuarie 2023 Scorpion

Pe 20 ianuarie, Soarele se alătură lui Venus tranzitează casa familiei și a căminului, aducând afecțiune legăturilor tale familiale. Luna Nouă din această regiune a astrogramei, a doua zi, este ideală pentru achiziții, vânzări sau mutări. Este, de asemenea, un nou început pentru familia ta, poate chiar prin apariția unui nou membru.

Când Uranus devine direct în zodia opusă, pe 22 ianuarie, așteaptă-te la unele surprize în viața amoroasă. Acestea ar trebui să fie surprize plăcute, dar s-ar putea totuși să te școheze într-o oarecare măsură. Te poți aștepta la mai multe întâmplări de acest tip când Venus intră în casa bucuriei din astrograma ta pe 26 ianuarie.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horosocop ianuarie 2023 Scorpion. Vei avea un început de an axat pe familie