Antena Meniu Search
x

Horosocop ianuarie 2023 Vărsător. Anul nou îți aduce motivație, energie și fericire

Venus intră zodia ta pe 2 ianuarie. Acest moment îți stimulează motovația. Dacă ești singur acum este cel mai bun moment pentru a încerca să întâlnești noi persoane. 

de Redactia Observator

la 01.01.2023, 11:06

Horosocop ianuarie 2023 Vărsător - Shutterstock

Cu toate acestea, dacă te simți presat sau agasat la locul de muncă sau acasă, o Lună Plină pe 6 ianuarie ar putea fi un punct de cotitură.

Horoscop bani ianuarie 2023 Vărsător

Pe 12 ianuarie, Marte devine direct, oferindu-ți motivația și imboldul de a ieși din zona de confort și de a depune mai mult efort decât până acum. Nu încerca să realizezi totul de unui singur. Când Mercur devine direct pe 18, gândurile tale se vor calma și te vei simți mai liniștit. Acesta este un moment excelent pentru a începe un program mai calculat de regim sau exerciții fizice.

Horoscop dragoste ianuarie 2023 Vărsător

Pe 20 ianuarie, Soarele intră în Vărsător, și îți aduce motivație, energie și fericire. Vei fi motivat și plin de speranță, iar Luna Nouă în Vărsător de a doua zi va fi, cel mai probabil, una dintre cele mai promițătoare zile ale anului.

Uranus, guvernatorrul tău modern, devine direct în casa familiei din astrograma ta a doua zi, ceea ce ar putea provoca tulburări în familie, dispute sau conflicte. Venus care schimbă zodia pe 26 ianuarie aduce un plus de calm și liniște. Dacă persistă conflictele în familie este recomandat să vă întâniți cu toții și să dați cărțile pe față. Discuțiile directe și tranșante sunt cel mai bun remediu în această situație.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horosocop ianuarie 2023 Vărsător. Anul nou îți aduce motivație, energie și fericire