Antena Meniu Search
x

Top 6 cele mai plictisitoare zodii. Intri în depresie dacă stai pe lângă ele

Cu toții avem acel prieten plictisitor, cu un talent extraordinar de a strica petreceri cât ai spune pește.

Top 6 cele mai plictisitoare zodii. Intri în depresie dacă stai pe lângă ele
Top 6 cele mai plictisitoare zodii. Intri în depresie dacă stai pe lângă ele - Hepta

Cu toții avem acel prieten plictisitor, cu un talent extraordinar de a strica petreceri cât ai spune pește. Că tot veni vorba, peștii sunt printre cei care reușesc, pe merit, să te facă să-i dai afară din casă, pentru că e mai incitant să stai singur, pe întuneric, decât să le asculți poveștile.

În timp ce unii oameni reușesc să umple o încăpere cu energia lor, alții se pricep să o golească de orice fel de distracție. Grupați pe zodii, monotoni precum un ceas de perete, acești nativi mai au un defect major: nu realizează cât de plictisitori sunt, reușind să găsească mereu noi modalități de a-și face prietenii să se gândească la un nou set de cuțite, fix în toiul unei discuții ‘aprinse’.

Vărsător

Știi vreun vărsător interesant? Exact, cam asta e idea. Indeciși până la cer, nepotriviți în conversații și mereu cu ochii în telefon, vărsătorii sunt adevărate monumente ale plictiselii. Oameni normali prin definiție, nu vor ieși niciodată din ritmul domol ce-i caracterizează. În puținele momente în care se gândesc la idei năstrușnice nu simt pulsul colectivului și se remarcă printr-o admirabilă nepotrivire. Parcă sunt din alt film, unul alb negru, mut. 

Balanță

Ai putea crede că balanțele sunt plictisitoare din cauza naturii lor echilibrate, practice. Adevărul e însă altul. Extrem de comozi și mereu atenți să nu depășească limitele, aceși nativi nu se pricep să intre în atmosferă, iar atunci când o fac sunt ca profesorii ce strigă catalogul în toiul distracției. Regulamentar, dar neinteresant. 

Berbec

Ok, berbecii nu par chiar piese de mobilieri. Furtunoși și cu orgoliul supradimensionat, au tendința de a se impune într-un mod care plictisește lumea. E intersant să stai câteva minute cu o persoană cu păreri extravagante, dar după o vreme îți vine să fugi acasă, la vecini, oriunde, numai să scapi. Știi acel amic care vorbește mult și povestește tot ce-a făcut în ultimul an, de fiecare dată când îl întâlnești? Ei bine, e berbec. 

Capricorn

Adevărul e că nimeni, în afară de capricorni, nu se gândește la... capricorni. Chiar, știi vreun capricorn? Dacă da, e amuzant? Acești nativi sunt ca aghiasma, nici buni, nici răi. Tot ce fac e pentru a demonstra, zilnic, că poți fi consecvent chiar și în plictiseală. Dacă vor reuși să pară interesanți, o vor face doar pentru vărsători, balanțe și berbeci, campionii olimpici la adormit prieteni. 

Pești

Sunt zvonuri cum că peștii s-ar pricepe și la altceva în afară de plâns și plâns de milă. Sau vorbit despre boli. Din păcate, nu știm exact la ce, pentru că au fost văzuți rar în alte ipostaze. Cei care-i cunosc spun despre pești că sunt draguți, numai buni de iubit, dar rareori interesanți. Îi credem pe cuvânt. 

Scorpion

Scorpionii sunt atât de senzuali, încât partenerii lor se plâng mereu de dureri de cap. Dureri de genul „nu în seara asta, mă cam doare capul”. E incitant să ai parte de un senzual o noapte, două, zece, dar acești nativi vor să fie atrăgători și când taie castraveți. Vine un moment în care te saturi și te rogi să nu-l fi cunoscut, motiv numai pun pentru ca minunatul scorpion de lângă tine să scoată încă un truc din joben, care te va transforma direct și iremediabil într-o gospodină pasionată de telenovele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Top 6 cele mai plictisitoare zodii. Intri în depresie dacă stai pe lângă ele