Antena Meniu Search
x

Zodiac carieră și bani 1 mai 2019. Între orgoliu și profit

Zodiac carieră și bani 1 mai 2019. Vin ocazii unice pe plan profesional, însă orgoliul ar putea strica totul. Nu lăsa sentimentele negative să-ți afecteze deciziile. Analizează situația la rece înainte de a lua o hotărâre.

de Redactia Observator

la 01.05.2019, 08:58

Vezi și

Zodiac carieră și bani 1 mai 2019. Vin ocazii unice pe plan profesional, însă orgoliul ar putea strica totul. 

Nu lăsa sentimentele negative să-ți afecteze deciziile. Analizează situația la rece înainte de a lua o hotărâre.

Zodiac carieră și bani 1 mai 2019 Taur

Taurii vor primi o invitație la un spectacol sau la un picnic, acolo unde vor fi împreună cu cei dragi sau cine știe pot pleca și mai departe dacă îi ține buzunarul.

Zodiac carieră și bani 1 mai 2019 Gemeni

Gemenii pun astăzi mâna de la mâna și vor strânge bani împreună cu prietenii. Vor lua tot ce trebuie pentru un party în aer liber și se vor distra până spre dimineață.

Zodiac carieră și bani 1 mai 2019 Rac

Racii sunt foarte relaxați și se vor bucură de această zi liberă. Este posibil că acești nativi să plece din oraș într-un loc mult mai liniștit.

Zodiac carieră și bani 1 mai 2019 Leu

Leii vor face câteva schimbări în viață lor. Pentru început au adoptat o metodă prin care muncă le este observată de mai multe persoane.

Zodiac carieră și bani 1 mai 2019 Fecioară

Vacanță continuă pentru nativii zodiei Fecioară. Aceștia pregătesc o petrecere în familie și vor uita pentru o zi de facturi, școală, examene și alte probleme.

Zodiac carieră și bani 1 mai 2019 Balanță

Balanțele și-au pregătit deja coșul de picnic, și vor pleca la pădure sau la munte, acolo unde se vor implică și în activități sportive.

Zodiac carieră și bani 1 mai 2019 Scorpion

Dragi Scorpioni, dispuneți de o sumă de bani pe care sunteți dornici să o cheltuiți. Fie vă achiziționați un produs pe care îl căutați de multă vreme, fie va schimbați garderoba.

Zodiac carieră și bani 1 mai 2019 Săgetător

Săgetătorii renunță la orgoliul pentru că doar așa o să poată câștiga niște bani în plus. Altfel, șansa s-ar putea să le scape printre degete.

Zodiac carieră și bani 1 mai 2019 Capricorn

Dragi Capricorni este o zi bună pentru un început, un drum nou sau o afacere inedită. Este vorba despre ceva care nu va caracterizează, dar tocmai acest lucru va face să sperați la ceva mai bun.

Zodiac carieră și bani 1 mai 2019 Vărsător

E posibil că Varsatorii să primească niște bani astăzi așa că vor pleca direct la cumpărături pentru grătarul de la pădure, sau, de ce nu, poate vor da o fugă la mare.

Zodiac carieră și bani 1 mai 2019 Pești

Peștii vor pleca pentru puțîn timp din oraș. Nu priveau cu ochi buni această deplasare, însă le va prinde bine această mică escapade.

Zodiac carieră și bani 1 mai 2019 Berbec

Iar Berbecii au planificat de multă vreme o escapade pentru ziua de 1 Mai așa că pentru nimic în lume nu vor renunța la planurile lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Zodiac carieră și bani 1 mai 2019. Între orgoliu și profit