Antena Meniu Search
x

Iuliana Pepene, student IMA: "Sunt alt om, m-am maturizat"

Iuliana Pepene este unul dintre reporterii prezentatori care a apărut deja la Observatorul matinal. Alina face parte din cea mai recentă generaţie de studenţi Intact Media Academy

Iuliana Pepene este unul dintre reporterii prezentatori care a apărut deja la Observatorul matinal. Iuliana face parte din cea mai recentă generaţie de studenţi Intact Media Academy

Ce ţi-a adus toată experienţa de la IMA?

IMA...trei luni minunate, luni în care am învăţat ce înseamnă meseria de jurnalist,cât de complexă şi frumoasă este şi care sunt sacrificiile pentru a deveni un jurnalist de succes.Am clădit încet şi sigur o temelie în această frumoasă lume a informaţiei,m-am bucurat de emoţiile fiecărui curs,o provocare continua şi o satisfacţie pe măsură.

Ce ţi-a plăcut cel mai mult în perioada i care ai învăţat la IMA?

M-am autodepăşit,IMA pentru mine a însemnat dezvoltare persoanala,am evoluat uimitor într-un timp scurt,de la teama de a vorbi în public până la dorinţa de a transmite informaţii preţioase oamenilor,de la emoţiile primului live făcut în studioul Intact Media Academy până la trasmisiunea LIVE din platoul Observatorului.O evoluţie continuă,o provocare zilnică.

Cum te simţi acum, la finalul şcolii?

Sunt alt om, m-am maturizat,am acumulat informaţii preţioase care mă împing în fiecare zi la evoluţie, am constinetizat ce înseamnă munca dar şi să mă bucur de satisfacţie la finele zilei.Nu este o muncă uşoară, îţi trebuie multă ambiţie,determinare însă satisfacţiile sunt imediate şi uimitoare.

Ai încuraja şi alţi oameni să se înscrie?De ce?

Încurajez persoanele curajoase,energice şi dornice de nou să încerce această experienţă uimitoare în lumea jurnalismului;Acest montagne russe care îţi dă emoţii,palpitaţii şi bucurii uimitoare.

Care sunt lucrurile pe care le-ai descoperit despre tine după ce ai terminat cursurile?Ceva ce nu ştiai despre tine.

Ţin minte şi acum prima zi de IMA ,cu multe emoţii şi uşor stângace dar hotărâtă să descopăr cele mai frumoase şi neştiute lucruri despre mine şi meseria care urmă să-mi devină dependentă.O braşoveanca uşor speriată de jungla capitalei dar cu scopuri măreţe.Am reuşit să-mi stăpânesc emoţiile şi să devin extrem de sigură pe mine,mi-am depăşit limitele,m-am ambiţionat iar toate deciziile de atunci m-au adus în acest punct uimitor al vieţii mele.

Te numeri printre norocoşii care au putut pune în practică tot ceea ce au învăţat la IMA.Cum a fost primul live?Ai avut emoţii,simţi că te-ai descurcat bine?

Emoţiile primului live, palpitaţii infinite, multe gânduri şi un amalgam de sentimente frumoase şi satisfacţii. Secundele numărate în casca şi "hai!",primele ştiri pe care le transmiteam celor de acasă.A fost un vis devenit realitate.Dacă acum câţiva ani era un vis greu de atins ei bine !Ai grijă ce îţi doreşti pentru că s-ar putea să ţi se întâmple!"

Care sunt planurile tale personale?

Meseria de jurnalist este prima pe lista mea de dorinţe, aşa că îmi voi urma visul, acela de a activa în frumoasa lume a televiziunii. Sunt plină de energie şi optimism, visătoare şi sigură pe forţele proprii, aşa că nu-mi rămâne decât să materializez tot ceea ce mi-am propus!

Ce alte pasiuni ai?

În ciuda aparenţelor, sunt dependentă de adrenalină şi senzaţii tari,iubesc maşinile şi nu mă dau în lături de la o tură nebună cu motocicleta ori un offroad pe cele mai anevoioase urcuşuri.Viaţa mea e precum un salt cu paraşuta , un carusel plin de neprevăzut şi palpitaţii.

Care sunt lucrurile cu care te mândreşti cel mai mult?

Sunt mândră că am reuşit să ajung în acest punct minunat al vieţii mele,că am parcurs un drum anevoios însă presărat cu satisfacţii enorme.

Sunt fericită că pot răsplăti sacrificiile părinţilor mei şi toată susţinerea lor cu satisfacţii şi bucurii.Sunt fericită şi recunoascatoare pentru tot ce mi se întâmplă !

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » IMA STAR » Iuliana Pepene, student IMA: "Sunt alt om, m-am maturizat"