Antena Meniu Search
x

O pisică dispărută de 15 ani a fost reunită cu proprietarul. „Pare să fie fericită că are din nou o casă”

O pisică a ajuns din nou în brațele stăpânului ei, după ce în urmă cu 15 ani a dispărut și nu s-a mai întors. Brandy a fost găsită după mulți ani de Charles, care o adoptase când avea doar 2 luni, în 2005. „Este minunat. Cred că este incredibil”, a declarat bărbatul pentru Associated Press.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 11.03.2021, 18:25

O pisică este mângâiată de o femeie - foto ilustrativă
O pisică este mângâiată de o femeie - foto ilustrativă - Shutterstock

Brandy a fost găsită la 65 de kilometri de unde locuiește Charles, în Los Angeles. „Am văzut-o, am luat-o în brație și a început să toarcă. A fost foarte emoționant. A fost plăcut să o țin din nou în brațe. Am început să plâng pentru că am crezut în toți acești ani că am pierdut-o”, a declarat Charles, un tehnician IT.

Pisica dispăruse la doar câteva luni după ce a fost adoptată. „A ieșit afară într-o dup-amiază, în curte”, a povestit bărbatul. Dar când s-a lăsat întunericul și a vrut să o bage în casă, nu a mai găsit-o. Charles a cutreierat cartierul să o caute, a fost la adăposturile de animale, a pus afișe, dar n-a avut noroc. „Am fost foarte trist. O voiam înapoi, pentru că atunci când am adoptat-o mi-am luat o obligație morală să am grijă de ea pentru tot restul vieții”, spune bărbatul. S-a temut că aceasta a fost omorâtă de o mașină sau de un coiot. „Dar am sperat și că cineva a luat-o de pe stradă și a avut grijă de ea, ceea ce cred că s-a și întâmplat”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a fost găsită pisica

Charles și-a văzut de viață. S-a mutat la o altă adresă din zonă și a adoptat alte două pisici. Apoi, la finalul săptămânii trecute, a primit un apel telefonic de la adăpostul de animale din districtul Los Angeles și un altul de la compania care a făcut microcipul implantat în Brandy atunci când a fost adoptată. Charles și-a schimbat adresa și telefonul fix, dar din fericire numărul de mobil a rămas același ca cel listat pe microcip. „Am fost sceptic. Am crezut că e o greșeală. Șansele era de unul la un milion să fie Brandy. Dar, după 15 ani, mi-am spus totuși că microcipul nu are cum să mintă”, spune Charles, pentru AP.

S-a dus la adăpost și a găsit o pisică bătrână și schiloadă. Era subnutrită și avea nevoie de ajutor. Avea aproximativ aceeași greutate ca atunci când era pui, iar ghearele îi crescuseră atât de mult încât îi răneau lăbuțele. 

Charles bănuiește că cineva a găsit pisica atunci când era mică, a păstrat-o fără să se obosească să verifice dacă are microcip. Și crede că probabil s-a separat sau a fugit în urmă cu câteva luni, iar acum a fost găsită pe stradă. „Nu mai are multă energie, dar pare foarte mulțumită. Toarce mult. Pare să fie fericită să fie din nou acasă”, a mai spus Charles. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » O pisică dispărută de 15 ani a fost reunită cu proprietarul. „Pare să fie fericită că are din nou o casă”