Antena Meniu Search
x

Pisicuţă blocată de cinci zile într-un copac din Sectorul 6. Oamenii au cerut ajutor fără succes autorităţilor. "Dacă nu se intervine cu siguranță nu o să mai reziste"

De cinci zile o pisicuţă a rămas blocată într-un copac situat pe strada Cetatea de Baltă 28, din Sectorul 6 al Capitalei, spre disperarea oamenilor care o aud mieunând neîncetat.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 14:45

Vezi și

Deşi au sunat la 112 şi au cerut ajutorul pompierilor, locatarii au fost refuzaţi pe motiv că maşina de intervenţie nu poate intra pe alee din cauza autoturismelor parcate. Cum aseară ploua şi s-a lăsat frigul, iar animalul mieuna după ajutor, oamenii au sunat o echipă de alpinişti. Din păcate, ora târzie şi ploaia i-au împiedicat şi pe aceştia să intervină.

Blocată în copac de cinci zile

Locatarii se tem acum că animalul nu va supravieţui prea mult, fără hrană. Cazul ne-a fost semnalat de o persoană din blocul vecin, pe platforma Fii Observator.

„Avem un caz foarte trist. Este o pisică blocată într-un copac de 5 zile. Pompierii nu vor să ajute. S-au efectuat apeluri de către vecini și spun că nu pot ajuta. A fost aseară chemată o echipă de alpiniști și nu au reușit să o ajute. Efectiv nu știm ce să mai facem și unde să apelăm. Pisică a stat ieri toată ziua și toată noaptea în ploaie în vârful copacului.

Este a 5 a zi de când este în copac. Dacă nu se intervine cu siguranță nu o să mai reziste. Apelez la bunătatea dumneavoastră sperând ca dacă va fi monitorizat acest caz poate cineva va intervenii în salvarea pisicuței. Nu am material video sau poze din pricina ca pisicuța miorlăie dar nu o pot vedea din cauza copacilor. Dar pot face un video în care să filmez copacul respectiv și cum pisicuța cere ajutor, dacă este nevoie. Vă mulțumesc anticipat pentru un posibil răspuns”.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Fii Observator » Pisicuţă blocată de cinci zile într-un copac din Sectorul 6. Oamenii au cerut ajutor fără succes autorităţilor. "Dacă nu se intervine cu siguranță nu o să mai reziste"