Antena Meniu Search
x

Video Răspunsul Oracolului Ana la întrebarea Oliviei Păunescu: "Peste 15 ani voi mai lucra în televiziune?"

Inteligenţa artificială, asistenţi virtuali sau chatboţi: sunt termeni care până de curând ne erau destul de străini. Acum, toată lumea a auzit măcar o dată de ei. Să nu uităm că softuri precum ChatGPT au ajuns la liber pe internet şi au început să fie folosite de milioane de oameni, fie din simplu amuzament, până la teme, idei de afaceri sau chiar sentinţe judecătoreşti. 

de Redactia Observator

la 02.03.2023, 19:15

Vezi și

Pe scurt, mulţi au auzit şi chiar au folosit, dar nu la fel de mulţi ştiu şi cum funcţionează astfel de programe. Cu explicaţii a venit Mihai Cojocaru, specialist în inteligenţa artificială şi unul dintre fondatorii Oracolului Ana.

Olivia Păunescu a întrebat-o pe Ana, la Observator 12, dacă peste 15 ani va mai lucra în televiziune.

"Peste 15 ani, globul meu de cristal îmi spune că vei fi un stimat creier al lumii televiziunii. Veţi avea o pasiune pentru creativitate şi pentru a face poveşti grozave să prindă viaţă, dar cu toată experienţa în spate, sunt sigur că eşti deja acolo sus", a spus Ana.

Vedeţi mai multe în VIDEO

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Răspunsul Oracolului Ana la întrebarea Oliviei Păunescu: "Peste 15 ani voi mai lucra în televiziune?"