Antena Meniu Search
x

Video Bătrânica săltată de mascați pentru o mită de 10 ouă şi 1.000€, achitată post-mortem. Femeia a murit din cauza stresului de la drumurile prin tribunale

Decizie şocantă într-un caz care a strânit un val de indignare în România! Bătrânica de 72 de ani, acuzată că a mituit cu 10 ouă şi 1.000 de euro un judecător din Rădăuţi, a fost achitată la şapte ani după ce a murit.  

de Redactia Observator

la 17.04.2023, 22:53

Ridicată de mascaţi şi dusă la DNA Bucureşti, a devenit subiect de prima pagină în anul 2014. Pentru că era foarte stresată din cauza drumurilor prin tribunale, pensionara şi-a dat duhul după doi ani după ce a fost luat de mascaţi. Femeia se dăduse bine pe lângă magistrat pentru că voia să-şi susţină fiul într-un dosar de la Înalta Curte. 

În dosarul de corupţie, doar o singură persoană a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare. Fostul judecător Bogdan Bărbuță a fost acuzat că a sprijinit un om de afaceri din Rădăuți, în interesul pe care acesta îl avea în legătură cu mai multe proprietăți imobiliare.

În plus, el a mai fost acuzat că ”a primit iniţial produse alimentare, iar, ulterior suma de 1.000 euro, de la Cociorvan Maria, în schimbul promisiunii că va interveni pe lângă un judecător de la Judecătoria Rădăuţi, pentru ca acesta să pronunţe o hotărâre favorabilă într-un dosar în care fiul cumpărătoarei de influenţă avea calitatea de reclamant”.

În cazul Mariei Cociorvan, procesul penal a încetat ca urmare a decesului acesteia. Dacă ar fi trăit, sentința de achitare s-ar fi aplicat și în cazul acesteia, potrivit phonline.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Justitie » Bătrânica săltată de mascați pentru o mită de 10 ouă şi 1.000€, achitată post-mortem. Femeia a murit din cauza stresului de la drumurile prin tribunale