Antena Meniu Search
x

Video Victor Pițurcă, din nou la DNA. Fostul selecționer este martor în dosarul vânzării stadionului Extensiv din Craiova

Victor Piţurcă nu scapă de probleme. La nici o lună după ce a fost audiat în dosarul măştilor, fostul selecţioner a ajuns din nou la DIICOT. De această dată, numele lui apare în dosarul cumpărării stadionului Extensiv. Procurorii susţin că vânzarea terenului a fost trucată. A fost cumpărat cu doar 2,6 milioane de euro, la jumătate din cât ar valora de fapt. Victor Piţurcă a afirmat la ieşirea de la DIICOT că are doar calitatea de martor în dosar.   

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 27.02.2023, 22:23

Vezi și

Fostul selecţioner al naţionalei Victor Piţurcă a fost chemat, luni, pentru a fi audiat ca martor la DIICOT Craiova, într-un dosar care are ca obiect tranzacţionarea stadionului Extensiv. La ieşirea de la audieri, Piţurcă a afirmat, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, că a fost chemat ca martor şi, întrebat dacă îi cunoaşte pe cei care au licitat pentru cumpărarea stadionului Extensiv, a răspuns că nu îi ştie şi nici nu are date despre tranzacţie.

"Despre licitaţia care a avut loc acum un an jumate, doi ani de zile am fost audiat ca martor, mi-am spus punctul de vedere, fiindcă nu am nimic în comun cu această licitaţie. Implicaţia a fost, la fel cum s-a întâmplat şi la Bucureşti, că din banii mei a venit aici pentru caietul de sarcini şi asta a fost implicarea", a declarat Piţurcă, luni, la ieşirea de la audieri. 

Familia lui Victor Pițurcă, implicată în dosar

Întrebat dacă fiica lui are vreo implicare în dosar, Victor Piţurcă a răspuns că aceasta nu are nicio implicare. 

Pe acelaşi subiect

"Într-adevăr, ea e pe firmă şi administrator, dar totul face soţul ei", a adăugat Piţurcă, subliniind că ginerele său nu a participat la licitaţie, acesta retrăgându-se după ce a văzut că sunt mulţi ofertanţi. 

Întrebat care a fost fapta penală pe care au invocat-o procurorii, fostul selecţioner a răspuns: "Niciuna, mi s-au pus întrebări dacă îi cunosc pe cei care au licitat, nu-i cunosc, habar nu am cine sunt, nici nu ştiu care a fost preţul licitaţiei". 

Piţurcă a spus că nu cunoaşte date despre aspectele financiare are vânzării stadionului din Bănie. Procurorii anchetează vânzarea stadionului Extensiv din Craiova, suspectând că obiectivul a fost vândut la un preţ cu mult mai mic faţă de evaluarea făcută iniţial pentru licitaţie.

Întrebat dacă a fost înştiinţat că va mai fi chemat, Piţurcă a răspuns: "Nu ştiu, eu cred că s-a terminat".

La DIICOT Craiova a fost chemată, luni, şi Claudia, fiica lui Piţurcă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Justitie » Victor Pițurcă, din nou la DNA. Fostul selecționer este martor în dosarul vânzării stadionului Extensiv din Craiova