Antena Meniu Search
x

Măcel într-un kibuț din Israel. Armata a găsit peste 100 de cadavre, inclusiv bebeluși decapitați: "N-am văzut așa ceva în 40 de ani de armată. E un masacru"

Război în Israel. Armata israeliană a descoperit peste o sută de cadavre, printre care câteva zeci ale unor bebeluși, într-o așezare din apropierea graniței Israelului cu Fâșia Gaza. Potrivit unui general israelian, teroriștii Hamas i-au măcelărit pe toți, în primele ore ale atacului de sâmbătă.

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 22:21

Măcel într-un kibuț din Israel: armata a găsit peste 100 de cadavre, inclusiv bebeluși decapitați
Măcel într-un kibuț din Israel: armata a găsit peste 100 de cadavre, inclusiv bebeluși decapitați - Profimedia

Un general al armatei israeliene a oferit detalii despre ceea ce el numește „masacrul” la kibuț-ul Kfar Aza din Israel, la doar o mică distanță de granița cu Fâșia Gaza. Bebelușii au fost uciși în dormitoarele lor, spune acesta. Mai mulți dintre aceștia erau decapitați, potrivitt BBC

Bebeluși decapitați, în apropeiere de Gaza

Trupele au mers din casă în casă pentru a recupera cadavrele celor uciși

„Vedeți bebelușii, mamele, tații, uciși în dormitoarele lor, în paturile lor, în gradină, în camera de refugiu”, a spus generalul major Itai Veruv, citat de agenția de presă Reuters.

Pe acelaşi subiect

"Nu este un război, nu este un câmp de luptă. Este un masacru. N-am văzut așa ceva în 40 de ani de armată", a adăugat el.

Declaraţiile generalului sunt confirmate de către jurnalişti internațional, inclusiv Maël Benoliel, de la i24 News.

”Îmi va fi extrem de dificil să vă descriu oroarea pe care am văzut-o (...). Vorbim despre case arse cu familii întregi ucise înăuntru, despre femei şi despre copii cărora li s-a tăiat capul. Vorbim despre zeci de morţi numai aici. Domneşte aici un miros al morţii (...). Este apocaliptic”, povesteşte jurnalistul  Maël Benoliel de la I24 News, şocat, potrivit News.ro.

Potrivit unor mesaje postate pe reţele de socializare în Israel, în total 40 de bebeluşi au fost asasinaţi de combatanţi din Hamas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Măcel într-un kibuț din Israel. Armata a găsit peste 100 de cadavre, inclusiv bebeluși decapitați: "N-am văzut așa ceva în 40 de ani de armată. E un masacru"