Antena Meniu Search
x

Cum a ajuns un voluntar Greenpeace să "gătească" un gândac ascuns în urechea sa. A stat 3 zile cu uscătorul de păr pornit

Un bărbat de 40 de ani din Noua Zeelandă, voluntar Greenpeace, a fost uimit să descopere că senzaţia bizară de care nu putea scăpa de câteva zile era provocată de un gândac blocat în urechea sa stângă. Insecta se strecurase acolo în timp ce Zane Wedding înota într-o piscină din Auckland şi s-a plimbat nestingherită prin canalul auditiv al acestuia timp de trei zile.

de Redactia Observator

la 13.01.2022, 16:13

- Facebook Zane Wedding

Zane Wedding, un māori în vârstă de 40 de ani din Noua Zeelandă, se va gândi de acum înainte de două ori înainte să plonjeze într-o piscină. Asta pentru că după ce a înotat în bazinul din Auckland s-a ales cu un "prieten" nedorit, cu multe picioare, ascuns în urechea sa stângă. Bărbatul care lucrează pentru Greenpeace nu a sesizat când s-a strecurat gândacul în canalul său auditiv, dar mai târziu a simţit din plin mişcările insectei. 

Medicul i-a recomandat să folosească un uscător de păr

Deranjat de senzaţia bizară, acesta a încercat iniţial să rezolve singur problema, cu picături de la farmacie, însă fără succes. Abia apoi a ajuns la medic, care i-a recomandat să folosească un uscător de păr pentru a evapora ceea ce amândoi credeau că e doar apă. "Am plecat acasă fără să simt vreo uşurare. Mi-am petrecut weekendul zăcând pe o parte, cu uscătorul de păr la ureche. Dacă voiam să mă plimb, ameţeala mă oprea imediat. Iar când stăteam jos, simţeam ceva pe timpan", a povestit Zane Wedding pentru CNN.

Un gândac se plimbase 3 zile prin urechea bărbatului

După trei zile extenuante, bărbatul a revenit la un cabinet ORL, unde a descoperit cu stupoare că în urechea sa îşi făcuse casă un gândac. Când medicul l-a examinat, a exclamat: "Iisuse! cred că ai o insectă în ureche!". "Atunci am realizat că ceea ce simţisem tot weekendul era de fapt un gândac ce se plimba prim capul meu. Mi-am dat seama că am gătit cu uscătorul de păr gândacul din ureche. Mi s-a făcut rău la acest gând", îşi aminteşte Zane. În mai puţin de cinci minute, doctorul a rezolvat problema, însă bărbatul a rămas cu o amintire neplăcută şi teamă de insecte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Cum a ajuns un voluntar Greenpeace să "gătească" un gândac ascuns în urechea sa. A stat 3 zile cu uscătorul de păr pornit