Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o femeie găseşte o borsetă cu peste 12.000 de euro într-o farmacie din Sibiu şi pleacă cu ea. Poliţiştii o caută

O femeie din Sibiu este căutată de către poliţiştii după ce a găsit o borsetă plină cu bani într-o farmacie şi a plecat. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 16:37

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Poliţiştii au cerut sprijinul cetăţenilor pentru a identifica o femeie care a găsit, joi, o borsetă cu peste 12.000 de euro într-o farmacie din municipiul Sibiu şi a plecat acasă cu banii.

Via Fii Observator: Ieri am uitat într-o farmacie borseta personală cu toate actele mele și o suma de 13000 de euro. Iar o persoana care era în farmacie și-a însușit aceasta borsetă. În jurul orei 15:20 am intrat în farmacie să îmi cumpăr medicamente. Le-am plătit și din neatenție mi-am lăsat borseta pe tejghea pentru că aveam mai multe bagaje. Am ieșit să îmi pun lucrurile în mașina ce se afla după colțul farmaciei şi am constatat că nu mai am borseta. Totul a durat maxim 7 minute. Până am revenit să o caut în farmacie nu mai era. Doamnele de acolo au analizat camerele de supraveghere şi au văzut cum o altă persoană şi-a însuşit borseta.  Am depus și plângere la poliție. 

Potrivit Agerpres, oamenii legii fac apel la cetăţeni să îi ajute ca să o identifice pe femeia respectivă. 

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit, în municipiul Sibiu. La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 15,33, o persoană necunoscută, de sex feminin, şi-a însuşit fără drept borseta unui bărbat, uitată de acesta pe tejgheaua unei farmacii de pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. Borseta conţinea cartea de identitate a bărbatului, permisul de conducere, paşaportul turistic, cardul de sănătate, cardul Tahograf, 4 carduri bancare, 12.000 de euro şi 4.000 de lei", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Pe acelaşi subiect

În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit.

Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în zonă au surprins o persoană care ar putea fi bănuită de săvârşirea faptei. Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.

Cei care pot oferi informaţii cu privire la această femeie sunt rugaţi să contacteze de îndată Dispeceratul Poliţiei Municipiului Sibiu la telefon 0269/208211.

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Momentul în care o femeie găseşte o borsetă cu peste 12.000 de euro într-o farmacie din Sibiu şi pleacă cu ea. Poliţiştii o caută