Antena Meniu Search
x

Doi tineri care se iubeau într-o maşină, salvaţi de poliţişti după ce au lovit frâna de mână şi autoturismul s-a răsturnat, în Anglia

Doi englezi au trecut prin momente mai puţin plăcute, după ce au început să se iubească într-o maşină, iar în cele din urmă au avut nevoie de intervenţia poliţiştilor.

de Redactia Observator

la 23.09.2021, 14:36

Tinerii care se iubeau în maşină, în Anglia, salvaţi de poliţişti după ce autoturismul s-a răsturnat pe o parte
Tinerii care se iubeau în maşină, în Anglia, salvaţi de poliţişti după ce autoturismul s-a răsturnat pe o parte - Twitter via The Sun
  • Internauţii din întreaga lume s-au amuzat de păţania prin care au trecut cei doi tineri din Anglia.

Incidentul s-a petrecut în apropiere de oraşul Derby, în urmă cu câteva zile. Tinerii se aflau într-un autoturism Toyota Yaris şi, conform The Sun, au început să se iubească cu patimă.

Însă, la un moment dat, unul dintre tineri ar fi lovit din greşeală frâna de mână, iar aceasta s-ar fi dezactivat şi maşina ar fi luat-o la vale până într-un moment în care s-a răsturnat pe o parte.

Tinerii au rămas blocaţi în maşină, astfel că s-au văzut puşi în situaţia de a solicita ajutorul poliţiştilor. Oamenii legii au intervenit prompt şi i-au scos pe cei doi tineri din maşină, însă nu înainte de a fotografia modul în care a ajuns maşina.

Internauţii s-au amuzat de păţania prin care au trecut tinerii din Anglia

Imaginea a fost postat pe contul de Twitter al Poliţiei şi a fost însoţită de un mesaj prin intermediul căruia poliţiştii au ţinut să dea asigurări că nimeni nu a fost rănit în urma ciudatei intervenţii. 

Cum era de aşteptat, internauţii au început să se amuze pe seama păţaniei celor doi tineri. Un internaut a ţinut să recomande "practicarea sexului protejat prin lăsarea frânei de mână în pace", în timp ce un alt internaut susţine că "în momentul în care recomanzi o altă poziţie de a face sex, nu te gândeşti tocmai la aşa ceva".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Doi tineri care se iubeau într-o maşină, salvaţi de poliţişti după ce au lovit frâna de mână şi autoturismul s-a răsturnat, în Anglia