Antena Meniu Search
x

"Tati, tati". Un copil de doi ani îşi strigă în somn tatăl care a murit de cancer înainte să apuce primul Crăciun împreună

Paul Cowie, în vârstă de 29 de ani, a aflat că este în fază terminală cu o tumoare cerebrală cu o lună înainte să se nască fiul său, Carter. Iar acum, povesteşte mama, copilaşul îşi strigă tatăl în somn.

de Redactia Observator

la 01.12.2021, 13:06

Copilul mic al unui bărbat care a murit înainte de primul Crăciun împreună îşi strigă tatăl în somn, după cum a povestit, devastată de durere, mama lui, potrivit Mirror

Paul Cowie, în vârstă de 29 de ani, s-a luptat în trecut cu o operaţie de 11 ore pentru eliminarea unei tumori cerebrale, iar după lungi chinuri cu fertilizarea in vitro alături de soţia lui Carla, cei doi îşi aşteptau cu nerăbdare primul lor copil - micul Carter. Însă cu o lună înainte ca "bebeluşul-miracol" să se nască, Paul a primit o veste cruntă: cancerul a revenit şi de această dată era în fază terminală. 

În timpul luptei cu cancerul, Paul şi Carla au devenit părinţi, însă opt luni mai târziu, pe 26 noiembrie 2019, Paul a murit. Carter are acum doi ani, iar Carla face tot posibilul să îl crească şi să îl înveţe cine era tatăl lui şi ce om incredibil a fost. Deşi nu are amintiri cu tatăl său, Carter a început să îl strige în somn. "Este sfâşietor. În unele zile simt că nu am timpsă respir, pentru că băiatul meu are acum doi ani. Chinul de a-l creşte fără Paul... mi se rupe inima când mă gândesc cum cancerul a luat o viaţă atât de tânără", a povestit recent Carla.

Cei doi au reuşit să se căsătorească pe 24 august, după naşterea băiatului. Au rezervat locaţia în ziua în care au înregistrat şi naşterea lui Carter. Au mers în Turcia în luna de miere, însă la trei zile după ce s-au întors, bărbatul "nu mai putea să meargă". "Tumoarea i se dusese la coloana vertebrală. Aşa că a ajuns la pat de atunci. Am fost distrusă complet. Pentru că fusese un jucător de fotbal pasionat şi să-l văd aşa... chiar nu voia să fie în starea aia. Voia să meargă, să se facă bine pentru fiul lui. Dar din păcate boala l-a dovedit", a spus Carla.

Pe acelaşi subiect

Băiatul îşi strigă tatăl în somn

Tânăra vrea însă ca soţul ei să rămână în memorie pentru mai mult decât un deces de cancer. "Nu vreau ca lumea să îşi aducă aminte de el ca băiatul care a murit de cancer. Vreau să îşi aducă aminte de Paul, băiatul care ar fi făcut orice pentru oricine. A fost un tată remarcabil. Cu toţii îl iubeam. Tot ce îşi dorea era să îl vadă pe fiul lui crescând"

Carla spune că se chinuie uneori să se dea jos din pat dimineaţa, dar trage de ea din dorinţa de a fi prezentă pentru Carter şi de a păstra vie memoria lui Paul.

Carter ştie că tatăl lui nu mai e prin preajmă, dar la doi ani este încă prea tânăr să înţeleagă şi de ce. "Avem poze prin toată casa şi când îl vede spune "Uite-l pe tata", şi strigă "tati" în somn. Cred că atunci când va fi mai mare îi voi explica că nu a vrut să îl părăsească", a mai spus Carla.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » "Tati, tati". Un copil de doi ani îşi strigă în somn tatăl care a murit de cancer înainte să apuce primul Crăciun împreună