Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Era pe cale să câștige jackpotul, dar un număr i-a purtat ghinion. Ce s-a întâmplat a doua zi, după ce a jucat iar la loto: "Am crezut că e o înșelătorie"

O pierdere care i-a adus un câștig imens. Zicala "tot răul spre bine" s-a dovedit a fi adevărată pentru un bărbat din SUA. A fost la un pas să câștige jackpotul la o loterie, însă un număr greșit din cele cinci câștigătoare l-a scos din cursă. A doua zi a decis să-și încerce din nou norcul și a avut parte de o adevărată surpriză. 

de Redactia Observator

la 13.08.2024 , 15:41

Era pe cale să câștige jackpotul, dar un număr i-a purtat ghinion. Ce s-a întâmplat a doua zi, după ce a jucat iar la loto
Era pe cale să câștige jackpotul, dar un număr i-a purtat ghinion. Ce s-a întâmplat a doua zi, după ce a jucat iar la loto - Profimedia

Bărbatul în vârstă de 53 de ani din comitatul Macomb, care a ales să nu-și dezvăluie identitatea, a jucat la loterie pe 26 iulie și a fost la un pas să câștige 610.000 dolari. Un număr greșit din cele cinci a fost cel care i-a purtat ghinion bărbatului. Cel puțin, așa credea. A doua zi însă a decis să-și încerce din nou norocul și, în mod surprinzător, a dat lovitura, potrivit CNN

Toate cele cinci numere au fost corecte și a câștigat jackpotul Fantasy 5 de 795.905 de dolari.

O pierdere pentru un câștig și mai mare

Articolul continuă după reclamă

„Întotdeauna cumpăr bilete Fantasy 5 dacă jackpotul este de peste 250.000 de dolari. De obicei îmi cumpăr biletele din magazin, dar în noaptea extragerii mi-am dat seama că uitasem să cumpăr câteva”, spune bărbatul.

Pe acelaşi subiect

A intrat online pentru a cumpăra două bilete și, după extragere, spune că a primit un e-mail de la Loteria Michigan în care a declarat că a câștigat 1 dolar la extragere, potrivit comunicatului. El a crezut că dolarul era tot ceea ce a câștigat până când a primit un alt e-mail prin care i-a cerut să se conecteze la contul său pentru a-și revendica premiul, a spus el.

„Când m-am conectat și am văzut 795.905 de dolari în așteptare, primul meu gând a fost că e o înșelătorie”, le-a spus el oficialilor loteriei.

„Ceea ce e de-a dreptul nebunesc este că, cu o seară înainte, am potrivit patru din cinci numere de pe biletul meu Fantasy 5 și m-am gândit: „Am fost atât de aproape!”. Nu mi-aș fi putut imagina niciodată că în noaptea următoare voi câștiga jackpotul!” spuse el.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Ce faceţi cu hainele vechi, le aruncaţi sau le duceţi la reciclat?
Observator » Mapamond » Era pe cale să câștige jackpotul, dar un număr i-a purtat ghinion. Ce s-a întâmplat a doua zi, după ce a jucat iar la loto: "Am crezut că e o înșelătorie"