Antena Meniu Search
x

La 3 săptămâni, mama şi bunicul i-au pus capăt vieţii: bebeluş găsit mort, pe marginea drumului. Colegii de muncă ai tinerei din SUA au intrat primii la bănuieli

Gest criminal în sânul unei familii din SUA. Un tată şi fiica lui sunt acuzaţi că au lăsat să moară, în frig, bebeluşul născut de tânăra de 25 de ani. Trupul micuţului a cedat, îngropat în zăpadă.

de Redactia Observator

la 16.03.2023, 10:46

Megan Staude, în vârstă de 25 de ani, şi tatăl ei, Rodney Staude, de 64 de ani, sunt judecaţi pentru omucidere după ce ar fi lăsat pruncul nou-născut al tinerei să moară de frig, în zăpadă. Trupul îngheţat al bebeluşului a fost găsit pe marginea drumului, în oraşul Norwalk din statul american Iowa. Micuţul venise pe lume de doar trei săptămâni.

Colegii de muncă ai tinerei au chemat poliţia

Potrivit Mirror, oamenii legii au făcut descoperirea macabră în data de 9 martie, cu ajutorul câinilor poliţişti. Megan şi Rodney Staude au fost arestaţi la scurt timp, în urma unui apel al colegilor de muncă ai tinerei. Aceştia observaseră că femeia nu mai era însărcinată, însă nimeni nu văzuse sau auzise nimic de copil.

Cadavrul a fost predat medicilor, pentru efectuarea autopsiei.

Pe acelaşi subiect

Megan Staude şi tatăl ei, Rodney Staude, au fost arestaţi

Twitter

Mister rezolvat după 31 de ani

Nu este singurul astfel de caz care a atras atenţia în SUA. Recent, un cuplu din Louisiana a fost arestat pentru uciderea în 1992 a unei fete nou-născute, care a fost sufocată și aruncată în coșul de gunoi al unui restaurant din Mississippi. Inga Johansen Carriere și Andrew K. Carriere II, ambii în vârstă de 50 de ani, au fost acuzați de crimă de gradul întâi, după ce poliția - folosind tehnologie ADN avansată - a identificat perechea ca fiind chiar părinții copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » La 3 săptămâni, mama şi bunicul i-au pus capăt vieţii: bebeluş găsit mort, pe marginea drumului. Colegii de muncă ai tinerei din SUA au intrat primii la bănuieli