Antena Meniu Search
x

Foto Mama din SUA care și-a ucis cei doi copii și l-a rănit pe al treilea, sub pretextului unui jaf, a fost prinsă. Urma să piardă custodia în câteva zile

Mama din SUA care și-a ucis cei doi copii de 7 și 9 ani și l-a rănit pe cel de al treilea a fost prinsă în UK, după ce a fugit și a făcut căutată zile în șir de FBI. Femeia era într-o lungă luptă cu fostul soț de obținere a custodiei și era la doar câteva zile distanță de a-și pierde copiii în instanță, când a comis crima.

de Redactia Observator

la 01.01.2024, 12:36

Femeia din SUA care și-a ucis cei doi copiii și l-a rănit pe al treilea, sub pretextului unui jaf, a fost prinsă
Femeia din SUA care și-a ucis cei doi copiii și l-a rănit pe al treilea, sub pretextului unui jaf, a fost prinsă - Colorado Springs Police

Kimberlee Singler, 35 de ani, a fost arestată la câteva săptămâni după ce a fost văzută ultima data în Colorado, SUA. Nu se cunosc prea multe detalii despre cum a fost găsită și prinsă însă autoritățile au declarant că vor dezvălui mai multe într-o conferință de presă, The Sun

Urma să piardă custodia copiilor

Pe 19 decembrie, femeia a sunat la poliție și a spus că în casa ei a avut loc un jaf. Când au ajuns la fața locului, autoritățile au găsit-o pe fiica femeie, în vârstă de 11 ani, rănită și pe Kimberlee care zăcea rănită lângă trupurile fără viață ale celorlalți doi copii, o fetiță de 9 ani și un băiețel de 7 ani. Kimberlee și fiica ei în vârstă de 11 ani au fost duse la spital și tratate pentru rănile suferite, dar o anchetă a stabilit ulterior că apelul la urgențe era fals.

O săptămână mai târziu, pe numele mamei cu chip de monstru a fost emis in mandat de arestare, polițiștii spunând că este căutată sub suspiciunea de crimă și tentativă de omor. Între timp, femeia dispăruse deja și nu a mai fost văzută din 23 decembrie, a spus poliția din Colorado Springs Poliția a spus că inițial a fost tratată ca victimă a unei spargeri și a cooperat cu autoritățile înainte să fugă.

Femeia a fost implicată într-o lungă luptă pentru custodie cu fostul ei soț și se pare că era la câteva zile distanță de a-și pierde copiii. Trebuia să apară cu cei mici în fața instanței chiar în următoare zi, după ce a comis crimele.

„Instanța a ordonat ca ea să aducă copiii la Tribunalul Județean Larimer pe 20 decembrie, iar copiii au fost uciși pe 19”, au declarant autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Mama din SUA care și-a ucis cei doi copii și l-a rănit pe al treilea, sub pretextului unui jaf, a fost prinsă. Urma să piardă custodia în câteva zile