Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Nu credeam că o să văd așa ceva!" Sicriu îndesat într-un tomberon, lângă cimitir. Locuitorii unui orășel italian, oripilați de scena macabră

Locuitorii unui cartier din orășelul italian San Clemente, zona Rimini, au fost oripilați, zilele trecute, când au văzut un sicriu îndesat într-un tomberon, chiar lângă cimitir. Descoperirea a fost imortalizată de cetățeni, iar fotografiile s-au viralizat rapid pe rețelele sociale, oamenii reacționând cu furie, indignare, dar și cu ironii sau glume macabre.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.10.2023, 11:36

Sicriul, înfășurat bine în folie, a fost descoperit într-un tomberon, marți după-amiază, de mai mulți cetățeni care treceau întâmplător pe lângă cimitirul San Clemente.

Grozăvia a fost fotografiată și postată pe rețelele de socializare, oamenii au comentat furioși sau au făcut glume macabre, iar în câteva ore vestea a ajuns și la urechile primarului, care a reacționat imediat. "Incidentul s-a petrecut marți după-amiaza – a explicat primarul Mirna Cecchini pentru Corriere di Romagnași, de îndată ce am luat cunoștință de el, am dispus măsuri pentru a rezolva situația. De fapt, deja în aceeași seară, în jurul orei 8, sicriul fusese scos". 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Sicriu gol și abandonat printre tomberoane, și în Vercelli

În urmă cu doi ani, un incident asemănător a avut loc tot în Italia.

S-a întâmplat în orașul Vercelli, acolo unde un sicriu aruncat la gunoi a stat două ore abandonat lângă tomberoane, înainte să fie preluat de o firmă de salubritate.

Imaginea, postată pe Facebook de fostul viceprimar Antonio Prencipe, a făcut rapid turul internetului, stârnind îngrijorare față de nivelul de degradare atins, a relatat atunci ANSA. Sicriul a fost ridicat de un camion al Asm Vercelli, spre uimirea celor care se ocupă de colectarea deșeurilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Nu credeam că o să văd așa ceva!" Sicriu îndesat într-un tomberon, lângă cimitir. Locuitorii unui orășel italian, oripilați de scena macabră