Antena Meniu Search
x

Video "L-a spălat, l-a scăldat, cum se procedează la ţară. L-a pus în coşciug şi l-a adus la părinte". Şi-a ucis unchiul, după care s-a plimbat cu cadavrul prin sat

Crimă şocantă în comuna Micleşti, din judeţul Vaslui. Un bărbat de 67 de ani şi-a ucis propriul unchi, în vârstă de 83 de ani, într-un moment de furie. La lăsarea întunericului, principalul suspect a pus trupul bătrânului într-un sicriu, iar mai apoi l-a plimbat cu remorca prin sat. Preotul din comună a fost cel care a anunţat poliţia, iar acum bărbatul se află în arest preventiv. Atenţie, vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 20.09.2023, 08:35

Vezi și

Principalul suspect, în vârstă de 67 de ani, locuia în aceeaşi curte cu iubita şi unchiul său de 83 de ani. Sătul să-i întreţină pe cei doi, bătrânul i-a sugerat nepotului să-şi caute un loc de muncă. Supărat că unchiul nu vrea să-i mai dea bani, individul s-a năpustit asupra acestuia. Moment în care...

Ingrid Botezatu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui: A apucat-o pe victimă de gât. Strânsoare ce a dus la o asfixiere mecanică, prin comprimarea şi obstrucţia căilor respiratorii superioare, ce au dus la decesul victimei.

Ineluş Agafiţei, primar comuna Micleşti: În urma unor discuţii ne la locul lor, cetățeanul spune că s-ar fi repezit spre el şi l-ar fi lovit.

Cu mortul prin sat

Pe acelaşi subiect

După ce l-a ucis pe bătrân cu sânge rece, la lăsarea nopţii, bărbatul i-a băgat trupul într-un sicriu, ajutat de un prieten, şi a plecat cu mortul... prin sat.

Sătean: Eu stăteam cu lumina, ca să vadă maşinile când trec pe lângă noi, că este cineva înaintea lor. El l-a spălat, l-a scăldat, cum se procedează la ţară. L-a pus în coşciug şi l-a adus la părinte la capelă.

Odată ajuns la preotul din sat, pentru că nu avea certificat de deces, acesta l-a trimis pe bărbat înapoi acasă şi a alertat poliţiştii. Bărbatul a plecat spre casă, însă pe drumul de întoarcere...

Vânzătoarea: A oprit motosapa în drum. A venit aici la mine la magazin. A băut un sfert de vin. A fumat o ţigară, iar apoi a plecat. De băut mai bea, dar să se certe sau să fie agresiv, nu. 

Sătean: El s-a dus cu mortul. De atunci nu l-am mai văzut. 

Nu l-a mai văzut pentru că la întoarcerea de la crâşmă principalul suspect era aşteptat acasă de poliţişti, care iniţial l-au reţinut pentru 24 de ore, iar mai apoi acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "L-a spălat, l-a scăldat, cum se procedează la ţară. L-a pus în coşciug şi l-a adus la părinte". Şi-a ucis unchiul, după care s-a plimbat cu cadavrul prin sat