Antena Meniu Search
x

O casă superbă cu trei etaje, care se întinde pe mai mult de 16.000 de metri pătrați, scoasă la vânzare la preţul unui kilogram de carne de miel. Ce secret ascunde

Cine şi-ar putea închipui că poate cumpăra o casă maiestuoasă la preţul unui kilogram de carne de miel? Iată că acest lucru este posibil.

de Redactia Observator

la 12.04.2024, 17:30

Cu o suprafață de peste 16.000 de metri pătrați, vila impresionantă de trei etaje din Fort Missoula, Montana, construită în stilul misunii spaniole, a servit comunității ca spital funcțional timp de decenii.

Chilipir sau ţeapă 

După cel de-al Doilea Război Mondial, reşedinţa fost dezafectată de armată în 1947, iar apoi a servit pentru cel puțin o scurtă perioadă ca „spațiu de birou medical”. De ce este atât de ieftină însă proprietatea?

În timp ce clădirea este pusă în joc doar pentru 10 dolari americani, preţul prea bun pentru a fi adevărat vine într-adevăr cu un dezavantaj major. Vânzarea este doar pentru clădire - și nu pentru teren - iar contractul de vânzare prevede ca noii proprietari trebuie să mute casa propriu-zisă de pe lot, scrie Daily Mail.

Ca o momeală suplimentară, vânzătorii au atașat vânzării un credit de mutare de 100.000 dolari, alocat în mod special pentru a ajuta cumpărătorul să relocalizeze fizic structura impresionantă în altă parte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » O casă superbă cu trei etaje, care se întinde pe mai mult de 16.000 de metri pătrați, scoasă la vânzare la preţul unui kilogram de carne de miel. Ce secret ascunde