Antena Meniu Search
x

O femeie însărcinată, înjunghiată mortal în propria casă, în Irlanda de Nord. Criminalul, prins după o lună de căutări

Natalie McNally, în vârstă de 32 de ani, a fost ucisă în luna decembrie a anului trecut, în casa ei din Lurgan, Co Armagh, Irlanda de Nord. Femeia era însărcinată în 15 săptămâni cu un băiețel. Cazul ei a stârnit multă revoltă și indignare. Criminalul ei a fost prins acum o zi.

de Cristina Cruceru

la 14.01.2023, 13:44

O femeie însărcinată, înjunghiată mortal în propria casă, în Irlanda de Nord
O femeie însărcinată, înjunghiată mortal în propria casă, în Irlanda de Nord - Profimedia

Natalie McNally, în vârstă de 32 de ani, care era însărcinată în 15 săptămâni cu un băiețel, a fost ucisă pe 18 decembrie, în locuința sa din Lurgan, Co Armagh, Irlanda de Nord. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit după aproximativ 24 de ore. Polițiștii au deschis o anchetă și au făcut cercetări în acest caz, relatează TheSun. Autoritățile au arestat un bărbat de 46 de ani, despre care spun că este criminalul lui Natalie.

Criminalul, prins după o lună de căutări

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: "Detectivii care investighează uciderea lui Natalie McNally în Lurgan la 18 decembrie 2022 au arestat astăzi, 13 ianuarie, un bărbat de 46 de ani în zona de sud a Belfastului. El a fost dus la secția de poliție Musgrave, unde este interogat în prezent de detectivi".

Poliția făcuse deja două arestări, dar niciuna dintre persoane nu a fost acuzată. Un bărbat în vârstă de 32 de ani, arestat pe 19 decembrie, a fost eliberat și nu mai este suspect. Un al doilea bărbat reținut la 21 decembrie, tot în vârstă de 32 de ani, a fost eliberat pe cauțiune.

Pe acelaşi subiect

La sfârșitul săptămânii trecute, poliția a confiscat un vehicul de la o adresă din zona Lisburn și Castlereagh în vederea unei examinări suplimentare. Sâmbătă, polițiștii au efectuat, de asemenea, anchete din casă în casă în zona Lisburn.

Săptămâna trecută, detectivii au declarat că Natalie McNally a fost ucisă de cineva pe care îl cunoștea și pe care se simțea confortabil să îl lase să intre în casa ei. Într-un omagiu adus, în ziua de Crăciun, fratele dnei McNally, Brendan, a declarat că "nu își va reveni niciodată" după moartea ei.

El a spus: "Sora mea iubitoare Natalie, pe care am văzut-o crescând încă de când eram copii. Atât de inteligentă, puternică, independentă și capabilă. Vă rog, puneți capăt acestei violențe împotriva fetelor și femeilor."

Familia devastată a lui Natalie a declarat că aceasta le-a fost "răpită atât de brusc" și că va fi "mereu iubită și amintită de familia, prietenii și colegii ei de muncă cu inima frântă". Fratele ei, Niall, a declarat anterior: "Nu s-ar fi putut spune un cuvânt rău despre Natalie a noastră, ea iubea pe toată lumea".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O femeie însărcinată, înjunghiată mortal în propria casă, în Irlanda de Nord. Criminalul, prins după o lună de căutări