Antena Meniu Search
x

O femeie gravidă din Irlanda de Nord, înjunghiată mortal în propria locuinţă. "Este o dublă tragedie"

Natalie McNally, o femeie de 32 de ani din Irlanda de Nord, a fost înjunghiată mortal în porpria sa casă, duminică. Un suspect a fost arestat, iar ulterior, eliberat pe cauţiune, potrivit poliţiştilor care se ocupă de caz. Victima, care era însărcinată în 15 săptămâni, ar fi fost înjunghiată de mai multe ori, relatează Mirror.

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 17:12

Natalie McNally
Natalie McNally, o tânără gravidă în 15 săptămâni, a fost ucisă în propria locuinţă - Twitter / Kevin Scott

Natalie McNally a fost ucisă cu brutalitate în noaptea de duminică, fiind înjunghiată de mai multe ori în casa ei din comitatul Amagh din Irlanda de Nord. Poliţiştii care au investigat cazul l-au descris drept o "dublă tragedie", victima fiind gravidă în 3 luni. Apropiaţii femeii se declară "devastaţi".

Un bărbat suspect a fost arestat de autorităţi luni, dar ulterior, el a fost eliberat pe cauţiune. "Ofiţerii de poliţie au fost chemaţi la locuinţa (victimei), împreună cu colegii dela Serviciul de Ambulanţă din Irlanda de Nord. Din păcate, Natalie a fost declarată moartă la faţa locului", a declarat poliţistul John Caldwell.

"E atât de dureros că Natalie era, de fapt, gravidă în 15 săptămâni. Atacul fatal, care a avut loc în propria ei casă, a dus la o dublă tragedie - moartea unei viitoare mame, dar şi a copilului său nenăscut. Natalie era mult iubită de către părinţi şi familie. Moartea ei i-a devastat familia şi prietenii, iar comunitatea este în şoc", a adăugat el. 

Zilele de dinaintea Crăciunului, pline de "durere inimaginabilă"

Poliţistul a mai spus că "perioada de dinaintea Crăciunului, care ar fi trebui să fie un frumoasă, s-a transformat într-una plină de durere inimaginabilă". El roagă martorii care ar putea avea informaţii depre crimă să ofere informaţii autorităţilor. Caldwell a făcut apel în special la un grup de motociclişti care au fost văzuţi pe o stradă din apropierea locuinţei victimei, în seara tragediei.

"Vrem să discutăm cu orice persoană care se afla în zonă între orele 20:45 şi 21:45 şi care ar putea deţine filmări surprinse de o cameră de supraveghere", a transmis poliţistul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O femeie gravidă din Irlanda de Nord, înjunghiată mortal în propria locuinţă. "Este o dublă tragedie"