Antena Meniu Search
x

Profesoară de 28 de ani, găsită moartă în curtea din spatele casei, în SUA. Un vecin a auzit patru împuşcături: "Am lăsat tot ce făceam și am ieșit afară"

O tânără profesoară din Texas, SUA, a fost găsită moartă în grădină, după ce au fost auzite patru împuşcături în zonă. În urmă cu un an primise titlul de "Profesoara Anului", pentru realizările sale în educaţie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.01.2023, 15:36

Wendy Duan
Profesoară de 28 de ani, găsită moartă în curtea din spatele casei, în SUA - Facebook / Wendy Duan

Wendy Duan, în vârstă de 28 de ani, din Texas, SUA, a fost găsită moartă în grădina din spatele casei, sâmbătă, în jurul orei 21:50. Poliţia fusese solicitată în urma unui apel care anunţa patru focuri de armă auzite în zonă.

Un bărbat a fost identificat ca suspect

Ofițerii au ajuns în orașul Sugar Land din Houston și au descoperit-o pe Duan moartă în grădina ei din spatele casei, cu mai multe răni prin împuşcare.

Potrivit unui vecin, Tony Thomas, ar fi fost trase patru focuri de armă. Atunci a ieşit el afară pentru a vedea ce se întâmplă. "De nicăieri, am auzit doar patru împușcături foarte distincte și a fost destul de înfricoșător, așa că am lăsat tot ce făceam și am ieșit afară", a povestit el.

Pe acelaşi subiect

Poliția crede că atacul ar avea legătură cu un incident de violenţă domestică, deoarece un bărbat a fost identificat ca suspect ulterior. Cu toate acestea, el nu a fost luat în custodie de poliţie.

Obţinuse titlul de "Profesoara Anului"

Duan lucra ca profesor asistent la o școală elementară din Districtul școlar independent Alief din 2017. A fost desemnată drept "Profesoara anului" în decembrie 2021, un premiu de care era foarte încântată.

"Tot timpul le-am tot spus oamenilor că nu am cum să câștig. În special, în comparaţie cu alţi profesori care predau mult mai mult decât mine. Mulțumesc oamenilor care au crezut în mine și au votat pentru mine", a scris ea atunci pe Facebook. Primise baloane şi flori şi era extrem de fericită, dar nu a uitat să mulţumească celorlalte cadre didactice şi prietenilor care au ajutat-o să câştige.

Sandy Thomas, o vecină a tinerei, a spus că Duan era o "fată drăguță" care era mândră că este profesoară de limba şi literatura engleză pentru clasa a treia. "Am vorbit una cu cealaltă și mi-a spus că este profesoară, nu am făcut prea multă conversație, dar părea o fată drăguță; ne vedeam uneori", a spus ea, potrivit Mirror.

Instituţia de învăţământ unde lucra Duan a emis o declaraţie publică după vestea tragică. "Suntem profund întristați să aflăm despre moartea tragică a angajatului Alief ISD - Wendy Duan. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia ei în această perioadă dificilă", a transmis Alief Independent School District.

Consilieri specializați au fost aduși în școală luni pentru a-i ajuta pe elevi să proceseze pierderea bruscă a profesoarei lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Profesoară de 28 de ani, găsită moartă în curtea din spatele casei, în SUA. Un vecin a auzit patru împuşcături: "Am lăsat tot ce făceam și am ieșit afară"