Antena Meniu Search
x

Premiu înşelător de 340 milioane de dolari, pentru un american. Epopeea banilor: cum i-a "câştigat", la fel de repede i-a şi pierdut

Un bărbat care a crezut că a câștigat 340 de milioane de dolari dă în judecată loteria din SUA. Reprezentanții companiei i-au spus că este vorba despre o eroare și că numerele nu sunt cele câștigătoare.

de Redactia Observator

la 19.02.2024, 22:29

- Profimedia

Un bărbat din Washington DC care credea că a câștigat un jackpot în valoare de 340 de milioane de dolari a dat în judecată Powerball și DC Lottery, potrivit BBC.

Cum s-a produs confuzia

În ianuarie, el a văzut că numerele de pe biletul său sunt identice cu cele publicate pe site-ul loteriei. Atunci când bărbatul s-a prezentat la Oficiul de loterie și jocuri de noroc (OLG), cererea sa a fost respinsă.

Reprezentanții loteriei susțin că este vorba despre o eroare tehnică, relatează Mediafax. În ziua în care bărbatul și-a cumpărat biletul, o echipă a companiei a efectuat teste pe site-ul web. Astfel, un set de numere care se potriveau cu numerele bărbatului a fost postat pe site „în mod accidental”, potrivit documentelor instanței.

Numerele au rămas online timp de trei zile, până pe 9 ianuarie. Numerele online nu se potriveau cu numerele extrase la ultima tragere la sorți, mai susține loteria. Bărbatul a dat în judecată loteria și cere suma de bani plus daune calculate pentru fiecare zi de întârziere în acordarea premiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Premiu înşelător de 340 milioane de dolari, pentru un american. Epopeea banilor: cum i-a "câştigat", la fel de repede i-a şi pierdut