Antena Meniu Search
x

Video Scene apocaliptice, în Irak. Momentul în care s-a dezlănțuit infernul care a ucis peste 100 de oameni la nuntă: " A luat foc în câteva secunde"

Momentul în care s-a dezlănțuit infernal din Irak a fost surprins de cameră. Peste 100 de persoane au ars de vii în timpul unei nunți. Cel puțin 150 de persoane au fost și ele rănite, în timpul incendiului care a devastat totul în jurul lor.

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 17:08

Scene apocaliptice, în Irak. Momentul în care s-a dezlănțuit infernul care a ucis peste 100 de oameni la nuntă
Scene apocaliptice, în Irak. Momentul în care s-a dezlănțuit infernul care a ucis peste 100 de oameni la nuntă - Profimedia, Twitter

Cei doi miri dansau când nenorocirea s-a produs. „Erau pe cale să facă danseze când au aprins chestia aia care a luat foc”, a declarat o femeie rănită, de pe o targă de spital.

Imaginile înfiorătoare de la fața locului au arătat flăcărie care se extind cu rapiditate pe tavanul clădirii. În scurt timp, flăcările au cuprins întreaga clădire, ucigând sute de suflete. Scena apocaliptică îi arată pe oameni cum încearcă să-și salveze viața și fug prin flăcări, în încercarea de a găsi o cale de ieșire din Iadul care s-a dezlănțuit, potrivit Mirror.

Nu se cunoaște încă dacă mirii au fost răniți sau uciși în tipul incendiului.

Au murit arși de vii, în timpul nunții

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Încă nu se știe care a fost cauza exacta a incendiulul, însă se crede că totul ar fi pornit de la artificiile aprinse pe ringul de dans.

"Au aprins artificii. Tavanul a luat foc. Întreaga sală a luat foc în câteva secunde", a declarant un bărbat care a fost, de asemenea, rănit în timpul incendiului.

Incendiul a ucis peste 100 de persoane și a rănit 150. Oficialii din domeniul sănătății din provincia Ninive au estimat numărul morților la 114. Un oficial al Ministerului Sănătății a declarat în mod anonim că numărul morților ar urma să crească, deoarece unii sunt în stare critică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Scene apocaliptice, în Irak. Momentul în care s-a dezlănțuit infernul care a ucis peste 100 de oameni la nuntă: " A luat foc în câteva secunde"