Antena Meniu Search
x

Foto ''Suntem devastaţi și lipsiţi de cuvinte.'' Un băiat de 15 ani şi-a împușcat mama în cap, în timp ce femeia avea grijă de nepoată, în SUA

Un adolescent de 15 ani din Texas este acuzat de crimă, după ce a mărturisit că şi-a împușcat mama în cap, a spus poliția.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 18:11

Mama a fost împuşcată în cap de fiul de 15 ani
Mama a fost împuşcată în cap de fiul de 15 ani - Facebook; Google

Băiatul care nu a fost numit și-a ucis mama, Aime Salinas-Alvarado, în vârstă de 47 de ani, vineri, în timp ce femeia avea grijă de nepoata ei de doi ani. Ofițerii de poliție din Dallas au fost chemați într-o casă din sud-vestul orașului, în timp ce investigau datele despre un copil abandonat.

Ajunși acolo, au descoperit că femeia murise, având o rană prin împuşcare la cap. S-a stabilit rapid că fiul ei în vârstă de 15 ani a ucis-o înainte de a duce copilul la casa străbunicilor. Adolescentul a condus apoi mașina mamei sale la casa unui prieten, unde a fost ulterior prins și arestat.

Familia şi prietenii i-au adus un ultim omagiu

Când a fost interogat de poliția din Dallas, a mărturisit crima. Ofițerii nu au dezvăluit însă şi motivul. Adolescentul a fost dus la centrul de detenție pentru minori Henry Wade și urmează să fie acuzat. Un cont a fost deschis pe GoFundMe pentru a ajuta la plata înmormântării femeii.

Pe acelaşi subiect

''Cu inima plină de durere vă spunem că iubita noastră Aime ne-a fost luată în mod tragic. Cerem dragoste și sprijin în această perioadă grea. O să ne fie dor. Ne-am pierdut cuvintele și ne-am dori să mai avem un moment alături de ea. Vă rugăm să o păstrați în inimile voastre și în rugăciuni'', a scris o rudă, conform Daily Mail

O serie de prieteni și membri ai familiei și-au împărtășit, de asemenea, durerea față de moartea femeii. ''Vei fi mereu în inimile noastre. Ai fost și vei fi întotdeauna coloana vertebrală a familiei noastre extinse. Ne-ați ținut mereu conectați în timpul întâlnirilor sau al sărbătorilor. Simt cu tărie că îți vei face în continuare magia din Rai'', a scris Christian Yazmin Garza.

''Suntem devastaţi și lipsiţi de cuvinte. Am pierdut o cumnată care era ca o soră pentru mine, era cea mai bună persoană, știu că i-a iubit pe toți și toți cei care au cunoscut-o au simțit la fel despre ea. Inima mea este frântă, vă rog să-l țineți în rugăciunile voastre şi pe fratele meu și pe familia lui și pe familia surorilor mele'', a spus cumnatul ei Rene Salinas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » ''Suntem devastaţi și lipsiţi de cuvinte.'' Un băiat de 15 ani şi-a împușcat mama în cap, în timp ce femeia avea grijă de nepoată, în SUA