Antena Meniu Search
x

Galerie foto "A primit aripi de înger şi a plecat la Ceruri”. Fetiţă de 5 ani, împuşcată mortal de verişoara de 3 ani, în timpul unei reuniuni de familie, în Georgia

Tragedie fără margini pentru o întreagă familie. O fetiță de cinci ani a fost împușcată mortal de Ziua Recunoștinței, după ce verișoara ei de trei ani s-a jucat cu o armă lăsată neglijent pe un scaun.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 29.11.2021, 10:36

Micuţa Khalis Eberhart a fost dusă la Grady Memorial Hospital din South Fulton, Georgia. Tatăl ei, Nathaniel, a alergat cu fetiţa în braşe pe porţile spitalului, cerând cu disperare ajutor. Incidentul şocant a avut loc în apartamentul lor, în jurul orei 19.00, în timpul unei reuniuni de familie cu ocazia Zilei Recunoştinţei.

Fetiţa a fost împuşcată mortal cu arma unchiului ei

Arma îi aparţinea tatălui copilului de trei ani, a declarat șeful poliției din South Fulton, Keith Meadows, potrivit Daily Mail

Familia a declarat pentru presă că tragedia a avut loc de Ziua Recunoştinţei şi că a fost doar o greşeală. Rudele sunt “şocate şi traumatizate”, a menţionat un apropiat. Khalis mai avea doi fraţi, unul de şase ani şi unul de cinci ani, care îi era frate geamăn, a explicat bunica ei, Tracy Towns.

Pe acelaşi subiect

„Știu că va fi dificil pentru ei, deoarece gemenii împărtășesc o legătură pe care oamenii nu o înțeleg”, a spus ea pentru WSB-TV Atlanta. „Când îl vedeai pe unul, îl vedeai şi pe celălalt. Întotdeauna se ţineau de mână, se îmbrăţişau”

„Suntem în sezonul sărbătorilor, iar copiii sunt în vacanţă. Înţelegem dreptul fiecăruia de a deţine arme, dar implorăm părinţii să fie deosebit de conştienţi şi să le ţină în siguranţă. Dacă nu aveţi o cutie în care să le depozitaţi cu mecanism de închidere, atunci folosiţi alte dispozitive pentru blocarea acestora. Dacă nu, atunci vă rugăm să luaţi în considerare descărcarea armei”, a adăugat Keith Meadows pentru 11Alive.

Bunica şi-a exprimat adâncul regret pentru pierderea nepoatei sale, menţionând că era “o fată foarte deşteaptă, deschisă, cu un zâmbet larg pe buze”.

O anchetă este încă în desfăşurare pentru a fi stabilite cu exactitate circumstanţele producerii tragediei.

“Khalis era un copil extrem de drăguţ, ne bucuram să o avem în familie”, a scris mătuşa ei, Brittany, pe Facebook. “Întrebaţi pe oricine şi vă va spune, vărul meu Nathaniel...este de departe unul dintre cei mai buni taţi pe care îi cunosc. În noaptea de Ziua Recunoştinţei, singura lui fiică a primit aripi de înger şi a plecat la Ceruri”

Zeci de persoane au mers la priveghi, sâmbătă, pentru a aprinde o lumină şi a spune o rugăciune în memoria fetiţei. Luni va avea loc înmormântarea.

“Trebuie să-i sărbătorim viaţa pe care a trăit-o alături de noi pe pământ până la vârsta de cinci ani. Asta este tot ce putem face și astea sunt toate amintirile pe care le avem”, a spus Cynthia Bell, o prietenă de familie, la priveghi.

O pagină pentru strângeri de fonduri a fost creată pentru a ajuta familia cu costurile înmormântării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "A primit aripi de înger şi a plecat la Ceruri”. Fetiţă de 5 ani, împuşcată mortal de verişoara de 3 ani, în timpul unei reuniuni de familie, în Georgia